ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 3

• 20 244
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Sinsay работи основно за мен. От дрехите за възрастни не съм много доволна, но детските са топ. И за бебо и за батковците взимам само от там. Страхотни комплекти блузка и панталонки за под 20лв. Меки, топли, удобни, не пускат боя /пробвано с черни и червени/, не се свиват. Бодита взимам по 2 лв, когато останат малко бройки и са на разпродажба. Памучни са., но са тънки. Винаги взимам по-големи. Той е 64 см, бодита купувам 68, блузи и панталони 74.  А обувки само от Декатлон. Бебешките на Лидл също са много хубави. От там имам блузки на 10 години, минали през две деца, сега ще ги носи и малкото, все същите са си. Дадоха ми ползвани дрешки /от приятелка чието дете е на 2г./, от тях има и H&M, ами не ги ползвам. Материята е станала твърда и не ми изглеждат удобни.

# 181
  • UK
Аз съм много доволна от Next, държат много на пране и има огромно разнообразие от модели.

# 182
  • Sofia
Момичета оплаквам се че съм с грип. Днес ми изписаха антибиотик и противовирусно. Седя в отделна стая от бебо, а него го гледа едната му баба. Днес милото се разплака, че не стоя при него. Много искам да го опазя. Дано да отмине този грип понеже е страшно.

# 183
И аз съм болна. Sad Какви симптоми имаш, Вафличка?
Бързо оздравяване!

Зимния кош на количките е до 6м., но може и в другия, ако имате легнало полож.

Благодаря, Mommy. Simple Smile

Момичета, мислите ли да запишете бебчовците на занимания тип Киндиру? Аз много бих искала, но ме спира грипното време и може би ще отложа за пролетта.

И аз ще отложа, страх ме е. Гледам да сме все на въздух, в последно време и на заведения търся само външни маси.

Лунатичке, при нас също има мехурчета, нормално е.
Радвам се, че си промени мирогледа относно бебо и чистенето вкъщи. ❤️ Честити ти покупки.

Leylah, евала, че се радваш за жената на бившия, повечето хора биха я мразили. 😁

Пробиотик давах био гая, но според мен не е нужно да се дава непрекъснато.

# 184
  • Sofia
Стандартно болки в гърлото от 3 дни, отпадналост и главоболие. Притеснява ме, че измерих температура над 37 от температура най-много ме е страх.

# 185
Стандартно болки в гърлото от 3 дни, отпадналост и главоболие. Притеснява ме, че измерих температура над 37 от температура най-много ме е страх.

И аз съм така вече 5ти ден.

# 186
Бързо оздравявайте, и моят ММ е болен, а аз карам нещо на крак.

# 187
  • Sofia
Изобщо имам чувството, че няма опазване от тези вируси тази година. Правя всичко възможно да опазим бебето, НО в петък има дата и час за ваксина (поредна) и се чудя какво да правим. Малко ме е страх да го водя в болницата при толкова болни. Може би ще звънна на педиатърката да чуя какво ще каже.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 20:25 от vaflichka

# 188
Пазете ги бебенцата от вирусите, моето от една нищо и никаква настинка разви отит и сега на антибиотик

# 189
Като ви слушам, донякъде се радвам, че съм толкова асоциална и избягвам хората, като цяло. Моля се само ММ и децата да не донесат нещо. Сега проблема е още по-голям, защото ако са болни, не мога да помоля баща им да останат при него, заради приятелката му. И нея трябва да пазим. Та постоянно им говоря да не се навъртат около болни, да не се събират на големи групички.. ама деца са.
Дано бързо оздравявате всички.
Сега, когато има обявена епидемия, плановите консултации и ваксините не са ли отложени по подразбиране? Така чувам по телевизията. Нашата беше в началото на всеки месец и от едно отлагаме с няколко дни и аз не разбрах как стигна почти за края на Февруари. Тогава трябва да му сложат тази на 4м, двойната. Дано поотшумят болестите, иначе ще я отложа още. Честно казано много ме е страх от ваксините. Откакто ги смениха съм на тръни.
Спомням си, когато средното беше бебе и трябваше да му бият някоя, не помня точно коя, лично лекарката ми каза да изчакам един месец, за да доставят друга партида, на друг производител. А сега вече ползват само тези, които тогава препоръчваха да не слагаме.
Vaflichka нашата педиатърка си има кабинет у тях, за частни прегледи. Може да попиташ твоята за опция да бие ваксината на бебчо извън болницата. Е, разбира се, всичко има цена и се плаща частен преглед. Но аз бих изчакала да отмине пикът.

# 190
Бързо оздравяване на всички.
За раницата някоя мама беше писала, че не може да си позволи раница и не иска да е поднаем. Бих я изплатила моята да я пробвате. Аз имам две различни така че за мен няма да е проблем.
Моя си спи в количката и все още не се заглежда толкова много. За разходки с кучетата използвам една с летен кош иначе използвам друга със зимния. Където и да е сложен заспива веднага - раница, количка, столче. На второто стъпало извън къщата и е заспал.
Мисля да се запишем на плуване с малкия. Евентуално, ако му хареса да продължи да ходи и като порасне. Но иначе тази неделя ще е на първия си детски рожден ден ( и аз за жалост...) не че нещо ще разбере.
За момента съм го опазила здрав - непонятно ми е как, като и в училище ходим и до магазин.
Неговия педиатър му е насрочил час извън работното му време за ваксината (само дано не забрави). Вафличка, би трябвало да пуснат коридор по време на пандемия за бременни и майки с деца. Попитай педиатъра ви.

# 191
sway911029
Сърдечно ти благодаря за предложението! Една приятелка ми обеща да ми изпрати да пробвам нейния, който вече не е в употреба, но все пак съм решена да продължа и опитите с количката. Няма да се давам на едно бебе я! (било to и моето!) Grinning

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 11:53 от AshleySilver

# 192
Вчера бебо е в шезлонга и се сърди, като отиде някой при него да му говори и вече е спокоен и усмихнат. Снощи се будеше доста пъти с рев, накрая го взех на спалнята и пак се успокои и заспа. Май не иска да е сам, търси си вниманието, дали затова е плакал, не знам. Така посред нощ като се буди, суче, заспива и след 1час например пак плаче. През деня различавам като го боли корем или зъбите, но посред нощ.. не иска да е сам ли, кошмари ли, глад ли, регресия на съня ли.. Вие как мислите?
И вечер като му се приспи и пак е едно голямо мрънкане, докато заспи вдига доста врява.

# 193
Вчера бебо е в шезлонга и се сърди, като отиде някой при него да му говори и вече е спокоен и усмихнат. Снощи се будеше доста пъти с рев, накрая го взех на спалнята и пак се успокои и заспа. Май не иска да е сам, търси си вниманието, дали затова е плакал, не знам. Така посред нощ като се буди, суче, заспива и след 1час например пак плаче. През деня различавам като го боли корем или зъбите, но посред нощ.. не иска да е сам ли, кошмари ли, глад ли, регресия на съня ли.. Вие как мислите?
И вечер като му се приспи и пак е едно голямо мрънкане, докато заспи вдига доста врява.

Sweety , на твое място бих проверила дали не е гладен? Моята си има едно будуване между 3/4 до 5/6ч сутринта, на ми направи впечатление, че като и даде баща и бутилчица онази нощ, заспа много по-бързо, аз иначе все кърмя.

Сега ми е дошло наум, че храненето в 00:00 може да е с бутилчица, защото дасега се пода кърмене, понеже тя примрънква само, но може би точно там трябва да разменя, та да си спи спокойно в 3/4ч.

*под бутилчица имам предвид АМ

# 194
Sweety, при нас е идентична ситуацията последните дни. Направо не знам къде се намирам с непрекъснатото нощно будене. Засега най-доброто ми предположение през нощта е, че не му стига кърмата… но пък му дадох бутилка и той изпи 30 мл и ококори очи, от 4:00 до 5:30 бяхме будни. Ако намериш причина или решение, моля те сподели.

За регресия при вас може, но моят ей сега направи 3 месеца, много рано ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт