Преследвачът.

• 4 148
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Айде сега нямало да обърнат внимание.
Ми душицо, не знам.
Освен да му пуснеш, друга опция не виждам Joy

Не е особено забавна шегата. Явно не сте много запозната с институциите тук.

Мисля си този вариант, но две неща ме спират:
1. Мисля, че ще се радва, защото имам усещането че иска да се оттървем от него;
2. Дори и да вземе сериозно проблема тя е свита и финансово зависима от него, не мисля, че ще има "силата" да промени нещата...

Да се похвали колко е харесвана.

Той този индивид, ако го видите, ще разберете, че не е за хвалба! Първо е 1.60 висок, второ че е толкова широк.

# 31
О, полицаите нямало да обърнат внимание, защото работели постоянно заедно!

КАЗАХ ЛИ ВИ, че са измишльотини?

И какво, душичке, работят полицаите с юрист дето може да те наеме тебе?

# 32
Ми душицо, не знам.

2. Дори и да вземе сериозно проблема тя е свита и финансово зависима от него, не мисля, че ще има "силата" да промени нещата...

Той този индивид, ако го видите, ще разберете, че не е за хвалба! Първо е 1.60 висок, второ че е толкова широк.
Отхвърлихте всички предложения. Не знам какво има да се добави.

# 33
Ми душицо, не знам.

Отхвърлихте всички предложения. Не знам какво има да се добави.

Може би ще пробвам с жена му и с предложението за фитнесджията. Имам приятел, който смятам, че може да помогне. Ако поговори с него и види, че имам някаква "връзка" може и да спре... През тези години нямах стабилна и сериозна връзка и може би това го мотивираше.

# 34
Мен лично и кмета да беше, ако имам проблем ще отида в полицията.
Не те знам къде си и не ме интересува.
Аз три години не бих търпяла.
И шегата си е много добра.

Има и още един вариант.
Да напишеш тази история на стената във фейсбука си.
Тури му името, снимка и разкажи всичко.
Истината ще те направи свободна.
И в Библията го пише.

# 35
Ако въпросният господин ескалира по някакъв начин, хубаво е да има подадена жалба в полицията. Подава се обезателно и в прокуратурата.

Може да кажете на жена му, но той хем може да се свие заради това, хем може и да превърти. Намесването на трети лица също не мисля, че е удачно.

# 36
  • Далечният изток
А полиция и прокуратура не са ли трети лица Simple Smile

# 37
Здравейте!
Преди няколко години, когато бях студентка, започнах да работя при един наш семеен познат, който имаше офис (да изкарам някой лев по ковид и да се разнообразявам). Мъжът тогава беше на 35 години, женен с две деца! Тук искам да подчертая, че съм си вършела работата съвестно, а и въобще не го харесвах като мъж визуално (дамите във форума ще ме разберат, направо си ме отвращаваше). Все пак, аз бях там с цел работа, а не да оценявам външните му качества и го приемах като работодател. С течение на времето той започна да ме кани на кафета в обедните почивки в заведение, близо до офиса. Понеже съм "кон с капаци" не усетих червения флаг и приемах... все пак е едно кафе между колеги, какво толкова... В течение на времето въпросният индивид започна да ми пише в социалните мрежи (някакви неангажиращи неща, смешни картинки), но аз го игнорирах, тъй като все беше в едни твърде лични часове. Започнах да го срещам все повече пред дома си, около местата които посещавам - уж "случайни срещи", докато един ден в прав текст не ме попита дали го желая... Искам да подчертая, че цялата тази ситуация се развива в рамките на месец, месец и нещо от започването на работа във въпросния офис. Та, този въпрос много ме шокира, но като зрял човек седнах и му обясних, че това е невъзможно - не го харесвам по този начин, не ме привлича, а още повече е женен с деца. Той започна да драматизира и да се изкарва "жертва"... Обясни ми, че ".. и женените не са за изхвърляне, какво да правят те и те имат нужда от секс", а след това откачи. Започна да ми звъни постоянно (от нови, непознати номера), да стои пред дома ми, да ми пише любовни писма, да пазарува от същите магазини като мен и прочие...
Аз напуснах въпросната работа още при първата индиция (въпросът "желаеш ли ме") и прекратих всякакъв контакт, но тъй като срещите зачестяваха и зачестяваха реших да поговоря с него. Видяхме се на една пейка в парка и деликатно (за пореден път) обясних, че не споделям чувствата му, не го харесвам и прочие. Започна да дъблае в темата какво точно не му харесвам, той можел да се промени и т.н... След този разговор аз приключих окончателно, но нещата не спряха до там...
От започването на работата до сега изминаха три години, но той все още не се е отказал. Беше ми безразлично и малко беше спрял, но от началото на годината нещата започнаха да се влошават още почвече. Опитва се да ме убеди да консумираме отношения, то щяло да бъде еднократно... Аз отново отказах и обясних, че не ме привлича въобще и няма да спя с него насила, та да се прибира при жена си... Да, да, ама не. Отново звъни всеки ден, стои пред дома ми и не се издържа. Опитвах се да го игнорирам, да разговарям - и двата подхода неуспешни. Започна да тормози и приятелите ми с писане в социалните мрежи...
Жалба срещу него не ми се подава, тъй като вече отбелязах, че е семеен приятел и не желая родителите ми да разберат ситуацията, а и не мисля, че жалбата ще помогне...

Очаквам вашите мнения и съвети по темата...

Лизи, Бети.. наблюдавам те от известно време, миличка! В батака си с двата крака! Индивиди под път и над път, всякакви ненормалници има, но тези са може би най- страшни! Моето решение е да го покажеш на жена му и на родата му- да си го видят! Жалбата също е решение- знаят, не знаят… ще го узнаят, явно трябва!
Късмет ти желая, скъпа! Но не го бави, че по- лошо става!

# 38
Институции са и в случая са в компетенция. Simple Smile
Мисълта ми е, че фитнесджията няма работа да се намесва. Редно е да се сезират компетентните органи, а не да се търси саморазправа. До сега авторката трябваше да е разбрала, че с приказки няма да се разберат.

# 39
  • Out of the Mix
Хехе, и аз това щях да напиша, че са "органи". Simple Smile

Лизи иначе никак не си я представям, изключително объркано момиче.
Животът й е батак навярно, лабилна, наивна, и би затъвала във всякакви схеми, драми и ситуации, намесвайки в триъгълници и многоъгълници всякакви хора.

# 40
Хехе, и аз това щях да напиша, че са "органи". Simple Smile

Лизи иначе никак не си я представям, изключително объркано момиче.
Животът й е батак навярно, и би затъвала във всякакви схеми, драми и ситуации, намесвайки в триъгълници и многоъгълници всякакви хора.

Е, чак пък... Много ми е обикновен и традиционен животът. Рядко се хвърлям "в дълбокото". Не съм рисков играч. Объркана не съм... Просто не ми е в житейския опит да се справям с психопати... Макар че този не ми е първия. Мисля, че харесват нещо в мен.

# 41
Всяко действие от него се документира, никога по никакъв повод не оставаш с него сама, разказваш на всички твои познати и приятели, показваш им доказателства, отиваш в полицията и пускаш жалба.
На жената и да кажеш, не разчитай за адекватна намеса. Може да те насоли пред нея, че ти си измисляш и преследваш.

ПС. Харесват в теб това, че си млада и зелена и поддаваш.

# 42
  • Далечният изток
Мисълта ми е, че фитнесджията няма работа да се намесва. Редно е да се сезират компетентните органи, а не да се търси саморазправа.
"Лица" не се употребява само в смисъл на "хора", това имах предвид... Явно не съм разбрана...

# 43
Мисълта ми е, че фитнесджията няма работа да се намесва. Редно е да се сезират компетентните органи, а не да се търси саморазправа.
"Лица" не се употребява само в смисъл на "хора", това имах предвид... Явно не съм разбрана...
Ок, разбирам. Юридически сигурно е така. Аз не съм юрист. В случая имах предвид хора.

# 44
Ако не е пързалка темата, в което се съмнявам...
Въпрос : " Какво скри от историята, онова същото, заради което не сподели и с родителите си? "
Дала си му повод на човека. Или е нещо повече...
Прекалено си изчистила първия си пост, за да не те нападнем - като възрастна си поговорила с него, женен и т.н.
Искаш да е така , да те преследва май....
Много фантазирате вече, и на глас младите, изхитрихте се.

Общи условия

Активация на акаунт