👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 454
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Другата България
Модераторите нямат общо с лоялната програма.
Всяко мнение във форума е част от предизвикателството, има връзка.
Не е вярно.
Изброени са подфорумите, които са от сегашното предизвикателство.

# 421
Изброени са подфорумите, в които се дават двоен брой точки.

# 422
Да, само тези с двойни звезди са изброени.

# 423
В предното “предизвикателство” не участвах, т.е. активността ми във форума не се промени и не смених темите, в които пиша (но пък започнаха да ми излизат някакви нови теми като предложения, някои от които интересни), накрая се оказа, че се класирам и съм от спечелилите.
Аз така си открих снощи тема която ми е интересна. Не знам точно на какъв принцип са предложените теми, понякога съвпадат с каквото ми е интересно, а друг път поне по заглавията изобщо не са за мен и не ги поглеждам. Но този път ме уцелиха. Вероятно са се активирали повече теми в изброените подфоруми където се дават повече звезди, въпросната също е там.

# 424
  • Другата България
Аз не го разбрах така.
Но няма да споря.

# 425
Така пише

# 426
Аз пък пиша в тема от цветарство и сега очаквам да се залеем с ненужен спам..

# 427
  • Другата България
Това да.
Но то според мен не означава,  че всички останали мнения във форума като цяло са част от предизвикателството.

# 428
  • София
Аз пък пиша в тема от цветарство и сега очаквам да се залеем с ненужен спам..

Във всички теми с двойни точки очаквам да стане така. Grinning

# 429
Е, как да цъфна аз в тема от Цветарство, като досега не съм припарвала там. Grinning
Но, някои може и да го направят.

# 430
Ами изведнъж ще си купят ново цвете 😂за което да попитат как да се грижат

# 431
Това да.
Но то според мен не означава,  че всички останали мнения във форума като цяло са част от предизвикателството.
Хм, а тогава спрямо какво биха били двойно звездите в тези теми, ако за останалите е 0 понеже не били участвали?
Че не описват всичко съвсем ясно, не описват, но точно това поне за мен не е за чудене.
Спам ще си има в споменатите раздели, това си беше ясно. Ще има и повече поле за изява така за ентусиазирани докладващи Grinning

# 432
Абе аз имам много цветя, но просто не пиша там. И домашни любимци имам, но и в тези теми, тук, не пиша. Следя си групи във ФБ.

# 433
Естествено, че всички теми са част от предизвикателството. Просто някои в момента са с промоция (двоен брой точки).

# 434
  • София
От лоялната програма потвърдиха това което написах още в началото на промоцията, при първата игра.
Всяка една активност във всяка една тема във форума участва в кампанията.
И е така 365 дни в годината, не само по време на дадена кампания.
Разликата е, че когато има активна кампания ще има специални теми в които ще се дават двоен брой звезди, т.е. стойността на дадено полезно мнение се умножава х 2.
И другото нещо е ако има някакви мисии. В първата кампания, липсваше такава, но сега има. Тази мисия за мен е хаштага.
Аз така си го обясних за себе си, че може да се използва еднократно в която и да е тема. Съответно в безброй теми... Но само в един пост в темата.
И докато не бъда опроверган лично от самата 'Лоялна програма' ще си мисля, че точно това е вярното.
Крайно време е да се включат и да отговорят на тези въпроси свързани с хаштага, защото инициативата се тълкува по различен начин. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 13:00 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт