Приятелят ми не ме обича

• 7 425
  • 237
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
8 м. е и достатъчно, и недостатъчно време за узряване на отношенията, особено със спорадични виждания 1-2 пъти в делничен ден, най-вероятно вечеря за "играчки в кревата", няма лошо.

На колко години е Бабораната?
Сигурно тя няма деца, ако няма, така е - не можеш да очакваш да си приоритет. В смисъл, то може, но тийна постоянно ще "пие" от времето и силите на родителя, пак зависи, но в повечето случаи е така.

Уикендите принципно на 100% трябва да са ваши - застъпвате петък вечер и плътно заедно до неделя вечер, после всеки дома си, за да се оправяте за седмицата. Другото не е връзка.

През седмицата, ако пак се виждате, чудесно.

Щом чувстваш неудовлетвореност, говориш, обсъждате, щом държиш на него и иначе ви е добре.
След което, ако пак не става, чао, довиждане, успех.
Това "обичам те" не става на сила.
Хубаво е, че си романтична, но понякога не се получава.

# 31
  • Пловдив
Глупости са това! Нито е наранен от 4 години нито нищо. Просто сигурен секс. Това е

# 32
Един мъж, ако не се влюби още в началото няма да го направи после, каквото и да направиш. Жената може така от жестове и хубаво отношение да се влюби и по-късно, но не и мъж. И както не може да обича един ден ще срещне някоя, за която да му трепте и ще те остави, дори да си му родила дете.
Как така 8 месеца и виждане 2 пъти в седмицата, явно за секс...събота и неделя имал своите планове! И ти седиш смятай..

# 33
  • SF
anna_barboranna, ако не се чувстваш комфортно в тази връзка, защо още си в нея?

4 години един мъж да не може да се съвземе............... Абе, много лабилен и чувствителен ще дойде. Дано се разкара от тебе, защото няма да ти е лесно по принцип да живееш с чак толкова чувствителен и уязвим човек.

Не обичам някой да ме занимава със старите си връзки, приключили-не съвсем приключили и аз да трябва да се съобразявам с тях. Тя го наранявала, от мене че очаква да превържа раните и да ги пазя от слънцето. Тя била голяма къщовница - от мене се очаква същото. Прашинка да има - абе чисто е, ама аз съм свикнал да няма. Тя била много такава, и много онакава и аз трябва или да съм още пО от нея, за да спечеля състезанието си и мястото си в опразненото му сърце или да внимавам много да не правя същите грешки, защото е много наострен към подобно поведение.

# 34
  • Обран бостан ;)
Заедно сме от 8 месеца, но аз не се чувствам обичана. Може би не съм му безразлична, но любов няма според мен. Всеотдаен е, когато правим секс, но това едва ли е показателно.

Напълно достатъчно е. Ти какво искаш ? Да ти пее серенади под прозореца ?

# 35
Иска да се чувства значима в живота му и да се върти около нея, да е ангажиран с нея.
Какъвто очевидно не е.
Насила хубост не става.

# 36
Аз пък не мисля, че сексуалният темперамент може да бъде показател за чувства. В този случай авторката иска емоционална близост, а добрият интимен живот може да бъде и с приятел за секс.

# 37
  • Обран бостан ;)
Иска да се чувства значима в живота му и да се върти около нея, да е ангажиран с нея.
Какъвто очевидно не е.
Насила хубост не става.

Ами да си сключат договор - искам това, това, това, това, иначе чао.

Много са ми интересни жени, които казват - не се чувствам обичана. Обикновено е синоним на "писна ми от теб".

# 38
А, не знам, Бънди, кои сме ние?
За себе си не говоря, коментирам какво прозира през постовете на авторката.

# 39
  • Обран бостан ;)
А, не знам, Бънди, кои сме ние?

Коригирах.

# 40
  • София
Аз напълно я разбирам.
Секса е едно, хубаво, добре е.
Обаче като не сте баш заедно, не говорите за чувства, бъдеще става едно такова... никакво, тревожно, несигурно...

# 41
Това идва от теб обикновено, Роки, не от другия.
Както в случая с авторката.

# 42
Кой знае какво значи всеотдаен в секса, който е два пъти в седмицата... и как се наричат хора, които се виждат само за секс и уикнендите с отделни планове, точно в началото на връзката, когато е най-силно? Със сигурност не и влюбени, не и връзка. Само да не роди от такъв и да си бие главата после, ама защо така стана.

# 43
  • София
Ама, тя деца си има и е излязла от травмиращ брак.
Не знам какво иска, но обикновено на тази възраст и след такива събития всеки се пази.
Питаме авторката какво иска, защото от този нещо повече няма да получи.

# 44
Аа извинявам се тогава. Обикновено ако човек не се промени, отново попада на подобен тип партньор.

Общи условия

Активация на акаунт