Грешно ли постъпих?

• 8 942
  • 149
  •   1
Отговори
# 45
Е, това, че се е писала Тексас, не значи, че там живее в момента ;Д

# 46
Искам да дам един ъпдейт. Откакто го отрязах (бях наистина деликатна и искрена), не е спрял да поства ту гневни, ту сърцераздирателни неща, от сорта какви неблагодарни и неискрени са хората. Много от вас изказаха мнение, че може би интуицията ми е действала и мисля, че сте прави. Защото едно е да липсва химия, друго е да се задушавам.

# 47
Ейй аз казах, че е смотан, ама не ми повярваха някои. 😂

Здраве да е. Пожелавам ти скоро да намериш мъж, който да те пали!

# 48
Айде, успокой се, смотан е, ти си хубава. Пък и не си била от най-искрените да отидеш на уикенда с него, насилвайки се. И този ъпдейт как се появи от сутринта до вечерта... тази сутрин беше супер мъж, до вечерта вече стана задушаващ откачалник. Трудна ще е твоята, не виждам как ще си намериш подходящ.

# 49
Айде, успокой се, смотан е, ти си хубава. Пък и не си била от най-искрените да отидеш на уикенда с него, насилвайки се. И този ъпдейт как се появи от сутринта до вечерта... тази сутрин беше супер мъж, до вечерта вече стана задушаващ откачалник. Трудна ще е твоята, не виждам как ще си намериш подходящ.
Бре, то много трудно да наплескаш няколко статуса за няколко часа.

# 50
А ти столкваш ли го, че цял ден му следиш статусите? Човекът нито ти звъни, нито те притеснява, ти му анализираш статусите и се задушаваш... Добре, че се е отървал, че щеше да му стъжниш живота.

# 51
  • София
Искам да дам един ъпдейт. Откакто го отрязах (бях наистина деликатна и искрена), не е спрял да поства ту гневни, ту сърцераздирателни неща, от сорта какви неблагодарни и неискрени са хората. Много от вас изказаха мнение, че може би интуицията ми е действала и мисля, че сте прави. Защото едно е да липсва химия, друго е да се задушавам.
Скоро може да се наложи да го блокираш, ако започне и на теб да ти пише глупости. Много правилно си го надушила и хубаво, че то отряза. Ако след един уикенд изпада в драма като изоставена ученичка, то не искам да си представям след повече време какъв цирк щеше да е. Плюй в пазва и продължавай напред. И пак да кажа, ако започне да ти пише тъпотии или да ти звъни блокирай веднага.

# 52
  • волно калдъръмче
С тези статуси няма шанс нормална жена да се завърти около него.

# 53
Представям си обратната ситуация - жена отива на романтичен уикенд с някого, с когото отдавна мечтае, лети си тя на върха на щастието, носи му кафе и кроасан в леглото и той в края на приключението духва на бегом, обяснявайки, че тя е чудесна, ама няма да стане. След това тя пуска тема тук да си поплаче и се започва - ау, използвач, той е искал само секс, червени лампи, със сигурност някой ще вметне и модерното "нарцис", а милата женица ще бъде погалена по главичката и ще ѝ се каже, че е късметлийка, че този се е омел навреме. Обаче когато жената се държи по същия начин - отива, изпрасква го и го отрязва, интуиция имала, той бил жалкар Joy Е, авторке, май си изтървала шанса - онзи, емоционално недостъпния, защо си го отсвирила? От достъпния пусна цяла тема да се оплакваш. Пробвай се пак с онзи, сега ще го оцениш.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 11:09 от Spiritlight

# 54
  • София

Това също е разбираемо, но е негова грешка. В крайна сметка човека е вложил много усилия - време, енергия, старание и пари да те заведе цял уикенд някъде и не е получил каквото е очаквал в замяна. Затова е гневен и ядосан. Ще му мине. Неговата грешка е, че е инвестирал прекаленно много с очакването, че ще му се получи и затова е разочарован. Затова, жени с които не си правил секс не трябва да ги водиш на почивка. По една случайност преди години разбрах, как един от известните и богати българи направи същата грешка с едно момиче, дето я заведе на малдивите. На всичкото отгоре в дъждовния им сезон и не е*а, но и 5 дена стояха там без да могат да се приберат, защото чак на малдивите момичето се сети, че 'нямало химия' Grinning

# 55
  • София
Затова, жени с които не си правил секс не трябва да ги водиш на почивка. По една случайност преди години разбрах, как един от известните и богати българи направи същата грешка с едно момиче, дето я заведе на малдивите. На всичкото отгоре в дъждовния им сезон и не е*а, но и 5 дена стояха там без да могат да се приберат, защото чак на малдивите момичето се сети, че 'нямало химия' Grinning
Съгласна съм, но не мисля, че той я е завел, а са отишли заедно. Не оставам с впечатление, че я е черпил уикенд.
Иначе и с приятели не бива да се пътува ако не са близки от години. С всеки можеш да се скараш за един уикенд някъде, но пък това с Малдивите звучи като кошмар. Поне ако си някъде наоколо си взимаш багажчето и се прибираш.

# 56
Според мен стресът ти е личен и вътрешен, едва ли е интуиция или предизвикан от нещо неясно в тоя мъж.
Ако човек е склонен да е леко невротичен, класически става тревожен когато всичко е наред, особено след края на хубава екскурзия например.

Аз на твое място не бих се държала лошо или с дистанция, но ще разредя вижданията, примерно, два пъти седмично, като си кажа направо, че за мен всичко е твърде бързо, твърде скоро
Проблемът е в теб, не в него. Той не е направил нищо конкретно лошо. Пуска статуси, защото явно е чувствителен

Свестния човек често е и обезоръжаващо достъпен - и това не се харесва на хората, навикнали да се борят за внимание

# 57
  • Out of the Mix
Това също е разбираемо, но е негова грешка. В крайна сметка човека е вложил много усилия - време, енергия, старание и пари да те заведе цял уикенд някъде и не е получил каквото е очаквал в замяна. Затова е гневен и ядосан. Ще му мине. Неговата грешка е, че е инвестирал прекаленно много с очакването, че ще му се получи и затова е разочарован. Затова, жени с които не си правил секс не трябва да ги водиш на почивка. По една случайност преди години разбрах, как един от известните и богати българи направи същата грешка с едно момиче, дето я заведе на малдивите. На всичкото отгоре в дъждовния им сезон и не е*а, но и 5 дена стояха там без да могат да се приберат, защото чак на малдивите момичето се сети, че 'нямало химия' Grinning
Когато двама души не се познават, а са на първи срещи, няма какво да се "очаква".
Хубаво, приема се, че сте там да "мейк аутвате", но само се приема, не става на сила.
Прекарвате време и се опознавате с постепенно скъсяване на дистанцията от двете страни, ако и двамата го искат.
Приемаме, че мъжът е дейният, а жената се оставя, ако има симпатии и химия, като по-опитните жени знаят как да си взимат своето и не "чакат на мъжа". Отново може нищо да не се получи, уж в началото всичко да е ок. Може по средата нещо да отблъсне единия, може ароматите ви да не се "харесат", преди сливането на душите, всичко може.
Воденето, отиването заедно за уикенд не е на 2-ра, 3-та среща.
Проблемът си е негов, че е искал да "впечатлява", а не е опознал и разбрал нагласите, и какво иска момичето, и дали изобщо иска нещо.
Не е въпросът в парите, а в естествено развитие на отношенията.
Сексът и е**нето са най-лесното нещо.
Въпросът е, ако търсиш своя човек, да се припознаете и да съумеете да си дадете време, да се опознаете.
В момента в това забързано ежедневие на повечето хора всичко се случва на тъгъдък, по "план график", между другото в постоянен стрес и "онлайн 24/7".
Трудното идва после - да съхраните и развиете, запазите връзката, отношенията, след като се мачнете.

# 58
Според мен стресът ти е личен и вътрешен, едва ли е интуиция или предизвикан от нещо неясно в тоя мъж.
Ако човек е склонен да е леко невротичен, класически става тревожен когато всичко е наред, особено след края на хубава екскурзия например.

Аз на твое място не бих се държала лошо или с дистанция, но ще разредя вижданията, примерно, два пъти седмично, като си кажа направо, че за мен всичко е твърде бързо, твърде скоро
Проблемът е в теб, не в него. Той не е направил нищо конкретно лошо. Пуска статуси, защото явно е чувствителен

Свестния човек често е и обезоръжаващо достъпен - и това не се харесва на хората, навикнали да се борят за внимание
Благодаря. Интересна гледна точка и не я изключвам като възможност. Приемам критики и самата аз търся отговори, не ми бе целта да охулим човека, а да разбера по-добре ситуацията и себе си. Колкото до това да бях предложила да разредим вижданията, той се разсърди, когато му казах, че искам да си ходя вече и искаше да остана още, така че знаех, че няма да реагира добре.

А ти столкваш ли го, че цял ден му следиш статусите? Човекът нито ти звъни, нито те притеснява, ти му анализираш статусите и се задушаваш... Добре, че се е отървал, че щеше да му стъжниш живота.
Не го столквам, но при положение, че обикновено не споделя такива неща, не е нужно да съм Шерлок, за да загрея за кого се отнасят. А пък те сами си излизат на стената, не е необходимо да му отварям профила.

Аз разбирам разочарованието му и ми беше кофти да го отрежа, затова го направих по възможно най-деликатния и емпатичен начин, той уж реагира добре, написа ми дълго съобщение, че му е тъжно и че се надява да размисля, след което започнаха да валят статусите, които гласят, че хората са гнили, лоши, лъжливи, фалшиви. ''Честността е скъпо удоволствие и не можеш да я чакаш от евтини хора'' е един от статусите... Аз бях искрена, когато му казах, че искам връзка, бях искрена и когато му казах, че не мога да продължа с него и мисля, че е редно да го оставя да намери своя човек. Изглежда не иска честност, иска да е на неговата.

# 59
То и ти така - не искаш честност, искаш да е на твоята. За да ти е добре, той трябваше като играчка да стои без никакви емоции и чувства, за да можеш да го пробваш. Няма да е зле като си правиш експерименти следващия път, да си помислиш, че насреща имаш човешко същество, което може да изпитва емоции като тъга, гняв и т.н. Не си казала да те е нагрубил, да те притиска, да ти досажда. В началото мислех, че просто не е нужно да се анализира кой знае какво - опитала си, не става, приключваш, не може насила. Ти обаче започна да си смучеш от пръстите колко е зле човекът, а ти си жертва. В този смисъл, бих ти отговорила на въпроса от първи пост - да, егоистична си, много, освен това - егоцентрична. Човекът си поства някакви статуси, ти си ги интерпретираш и се надъхваш как си в центъра на живота му, че и решаваш да се задушаваш ей така, за всеки случай.   

Общи условия

Активация на акаунт