В мен ли е проблемът?

• 4 672
  • 170
  •   1
Отговори
# 75
Защо да не иска? На 25 да не е бебе. От много модерност клиниките са пълни с 40- годишни, искащи тепърва да стават майки на внуците си.
А някои 40 годишни раждат заедно с децата си. Станало ще си го гледат.
Стига сте плашили жените с тези клиники.
Не е нормално на 20+ години всичко да ке ограничава до бебе. Има цял един свят.

# 76
  • Somewhere far away
Акъл и опит не е оправдание за отвратително държание.

# 77
  • Somewhere far away
Акъл и опит не са оправдание за отвратително отношение.

# 78
  • София
Вземи си бележка от собственото мнение.
Мерси.

# 79
Тъпо е да знаеш, че в думите ми има правда.
Обикновено истината жегва Simple Smile

Хубаво го помисли, пък му кажи какво искаш и поискай яснота. Шест години са достатъчни.
Ако не ти я даде е редно да се отдръпнеш, но едва ли ще го направиш.

Не Ви познавам, както и Вие мен. Истината вероятно жегва, тук аз виждам необосновани обиди и нищо повече. Истината не е такава, каквато си мислите. И за да стане ясна още една нападка-не натоварвам родителите си с мои лични разходи от 18-годишна възраст, вкл. висшето си образование, по-скоро им помагам, ако имат нужда от нещо. Simple Smile

Да бе, напълно самостоятелна си, 4 дни седмично в едната къща и 3 дни в другата, при другите родители. Ти сигурно не си и наясно с всички разходи и задължения в едно домакинство, а само с личните си разходи - за джобни, дрехи и пр.

# 80
ака няма да му докажеш нищо!

Ооо, доказва, доказва.
Ама не това което тя си мисли. Друго нещо доказва, тъжно е...

И твоята не е била лесна.
Авторката ако има акъл, да те прочете няколко пъти  и да мисли.
Ама знаеш, ще каже - на мен това не може да се случи. Ние имаме най-великата любов.
E,  още теми ще и четем.
Но е вероятно и да ги четем с друг акаунт. Може да я е срам да се покаже.

# 81
Акъл и опит не са оправдание за отвратително отношение.

Не съм  видяла никой да се държи отвратително.
Видях авторката да рипа като ощипана защото нечий коментар не е харесала.

# 82
  • По света и у нас
Да така и така правите ремонт на апартамент в който ще живеете заедно… заживейте .
Той може да чака да забременееш…и тогава да предложи.

Аз бих си изяснила нещата за да няма неразбрали, но много двойки заживяват, правят бебето и се оженват в последствие.

# 83
Малко наобратно Joy
Ама каквото сабя покаже.
Но да изпада в истерия тоз убав мъж за разговор за бебе не е на добре.
Иначе вика дай парички за ремонта Joy
Ах, ще има да пие студена вода, ама няколко пъти ще я пие.

# 84
Няма лошо да иска бебе момичето, защо я нападате за това? Тя си осъзнава, че не е това моментът. Просто иска някаква сигурност, че натам вървят нещата, че след няколко години ще са семейство, а не я получава...

Защото това е маниерът на българина. Ако някоя жена не иска бебе, а да ходи по дискотеки е ..., ако иска бебе и семейство явно са намесени интереси или пък е "селска идилия".
Работа имаме и двамата, завидна за годините ни. Средства също. Пътуваме си даже доста. Не съм сигурна, че всеки, който пише хапливи коментари реално може да се похвали с перфектен живот.
Е да, вероятно е така, ама ние не си изтъпанваме личните драми тук.
И аз бих дала съвет инвестициите да са в общи имущества.
Иначе мъжа го разбирам. Приятелката му налива пари в неговото имущество. Че кой би се дърпал. Дали ще е майка на децата му си е отделна "бира".

# 85
  • Варна
Как виждам аз нещата - този не иска брак и деца с теб. Мъж, който те обича и иска, изобщо няма да вземе под внимание дали в продължение на три години за закуска, обед и вечеря си повтаряла как брак не искаш. Той ще предлага, ще говори, ще прави жестове, ще си гони целта. Тук не виждам това да му е целта. Ти си удобна, била си такава досега и той иска да бъдеш такава занапред. Всяко излизане от удобството води до дискомфорт и той се нерви, това става в моментите, в които ти искаш да обсъдите бъдещето. Съгласна съм с това, че връзката е сравнително дълга и без развитие. Свикнал е с теб, ти си сигурна, не се налага да се бори, няма го живеца, влезли сте в рутина. От личен опит - удобните жени духат супата, никой не оценява това, което правят. Печелят тези, които умеят да слагат на масата желанията си и да ги отстояват. Общо взето това ми е мнението за описания казус.

# 86
  • Пловдив
Остави,че съм напълно съгласен с "усойниците😇" как ще свърши тая работа ама ще се опитам да те насоча нанякъде.

Прочети си хубаво поста и си отбележи какви думи използваш "мъчи ме въпрос" , "той реагира остро" "темата се избягва" "скандал" ...другите ти ги оставям на теб.И сега въпроса, който може би трябва да си зададеш е  "Това връзка с бъдеще ли е и кога точно се очаква това бъдеще?"

# 87
Аз в този форум даже бях чела един семеен потребител да разказва как преди жена си имал някакви гаджета и ги баламосвал, че един ден ще се оженят, обаче е било целенасочена лъжа... Просто е чакал моментът да дойде следващата, дето повече ще го "кефи". Всякакви психопатии има вече.

# 88
  • Out of the Mix
Да така и така правите ремонт на апартамент в който ще живеете заедно… заживейте .
Той може да чака да забременееш…и тогава да предложи.

Не четеш, той не иска да става баща все още, мотка я с години.
Иначе тя вече е набила бимбериците, като не вярвам, че ти би го направила, дори връщайки се 15 г. назад, приемайки, че си in love
.

Аз бих си изяснила нещата за да няма неразбрали, но много двойки заживяват, правят бебето и се оженват в последствие.

Хубаво диалог, но каквото и да се "разберете", вече си набила бимбериците, детето е "пожелателно", я стане, я не, след 2 г. може да скъса с нея.

# 89
Аз в този форум даже бях чела един семеен потребител да разказва как преди жена си имал някакви гаджета и ги баламосвал, че един ден ще се оженят, обаче е било целенасочена лъжа... Просто е чакал моментът да дойде следващата, дето повече ще го "кефи". Всякакви психопатии има вече.
Ама те повечето мъже се така, поне докато не стигнат до определена възраст.

Общи условия

Активация на акаунт