Как да постъпя правилно

• 8 074
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
  • Melmak
Сега ще направя списък и в проценти ще споделя коя двойка от колко месеца работи за бебе. Айде моля ви се…

# 106
При наличието на горе долу 4 млрд мъже на планетата, да рева за някакво пиянде... айде, не, мерси!

Бил много добър човек!? Ахахаха! Повече самочувствие, дами, повече самочувствие! На 30 години въобще не си изпуснала влака. Дори напротив, това е период, в който влаковете са най-много и най-разнообразни. Защо си губиш живота и младостта, с пиянде, за което си последна дупка на кавала? Защо е с теб - защото си удобна и си му майка. Най-вероятно му готвиш, сервираш му топли манджи, чистиш му, переш му дрехите, обгрижваш го и ... работиш. Ти си му майка, защо да прави секс с майка си? Той е с тайфата и мама го чака вкъщи. Вие не сте партньори.

Сега сложи една усмивка, организирай си как ще процедираш с живота си напред, събери багажа си и му кажи: "Аз пораснах!".

# 107
На 35 да ходи по вечеринки, много подозрително, явно му е слабост.
Колики, неспане, зъби, отговорности, болно дете с темп и повръщане, не го виждам веселяка с чашката да е на линия за това.

И явно е финансово неграмотен, излизане два пъти в седмицата, освен ако не се наливат с домашно вино/ракия, излиза минимум 100 лева….
Зарязвай.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 21:29 от помбер

# 108
В началото на връзката ви, ако не сте се изяснили, кой какво иска от другия е така. Поговорете ,и ако няма промяна - чао. Това е нормална възраст за създаване на семейство. И аз имам приятели, но когато съм бил обвързан съм знаел, че имам партньорка и трябва съответно да съм повече време с нея. Излизал съм с приятели макс 2 пъти в седмицата, но не съм се напивал. Бил съм с тях за не повече от 3 часа и то следобеда. Вечерта задължително съм с бил с бившата партньорка. Не казвам, че трябва да има ограничение с приятели, но някава граница трябва да се постави. Надявам се да се подобрят отношенията ви. Успех.

# 109
Някой пита ли авторката има ли друг мъж, който да има интерс към нея ?

Раздяла - ОК. Ама после докато се освести, докато намери, докато се напаснат, докато го убеди за дете ...
Жените много бързо си намират желаещ. Тези, които са изпуснали влака, са чакали на затворена гара.

# 110
Скрит текст:

Раздяла - ОК. Ама после докато се освести, докато намери, докато се напаснат, докато го убеди за дете ...
Жените много бързо си намират желаещ. Тези, които са изпуснали влака, са чакали на затворена гара.
То желаещ винаги ще се намери, но това далеч не е достатъчно условие за връзка, камо ли за успешна такава. За деца пък изобщо.

# 111
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Жените много бързо си намират желаещ.
Тези, които са изпуснали влака, са чакали на затворена гара.
По-скоро са чакали "Куин Мери" на гарата Trollface

# 112
  • Out of the Mix
Не съм сигурен, Манди.
Желаещи за секс и компания, да, всеки намира в момента с щракване на пръст.

Но за другото, с напредване на годините, ясно изградил критерии и с какво би правил компромис, с какво не, и играл всякакъв филм, и неискащ "просто връзка", никак не е лесно, и за жена с качества, и за мъж. Ти просто много бързо филтрираш и не допускаш вся и всьо вече, цениш си и спокойствието. А и както знаем приоритетите и обстоятелствата около всеки са различни и напасването не е току-така. Демографският проблем и всичките неразбории в държавата, здравният статус, отношение, нагласа, промитите мозъци тип "инстаграмка", като цяло и куп други фактори, също са от съществено значение.

Сега си на 30-31 семейна. Ако така се случи, че на 35-37 вече не си, ще говорим пак, и ще видиш какво е. А ти си и жена, та още повече. При мъжете е по-различно.

Около мен имам не една и две 34-39 сами, та знам какво им е в главата.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:00 от Revoker

# 113
Много е трудно да се намери подходящ партньор и не става въпрос за години, просто е трудно да си срещнеш човека, може и изобщо да не го срещнеш. Не знам реално каква е ситуацията тук (липсват детайли), но и двете твърдения: "ще си намериш нов, редят се на опашка" и "късно е вече, няма кой да иска да е с тебе" са тотално грешни, независимо от възрастовия диапазон. По-голямата част от връзките са компромисни и понякога и се разпадат, няма наръчник за правилни действия. Но "той е добър човек и се грижи за мен"  не е равно на любов.

# 114
Какво стана, има ли бебчи?

# 115
Забелязвам, че на всяка подобна тема, съветите са: "Зарязвай", "Намери си по-добро".. само че отстрани е много лесно, за да е в дългогодишна връзка авторката явно има защо. И не се среща толкова лесно читав мъж като цяло, колко хора стоят сами, нещата не са само черни или бели. Да обмисли добре авторката преди да взима кардинални решения. Алкохолът в никакъв случай не е маловажен проблем обаче, тук съм съгласна. И ако наистина човекът цени повече приятелите и вечеринките, на авторката хич няма да й е приятно. Такъв човек трябва да узрее и да осъзнае кое е важното, възможно е ако се появи дете да се съвземе, но не е гаранция.

# 116
Ама да, направо и дете да вкарат в картинката...

П.с. Има мноооого свестни мъже, но няма как една жена да ги срещне, докато е с боклуци. Simple Smile

# 117
  • По света и у нас
Всеки си знае защо се е хванал със съответния "боклук" и защо стои с него.
Просто не искат да си го признаят тук. Съветите ни в повечето случаи са излишни, а и няма как да знаем каква е картинката.

# 118
… само че отстрани е много лесно, за да е в дългогодишна връзка авторката явно има защо.
Е, да, има защо в голяма част от подобни връзки. Първата година е влюбване, останалите 6 навик, битовизми, борба за промяна на мъжа, страх от самота и тиктакащ часовник.

# 119
  • Обран бостан ;)
Ама да, направо и дете да вкарат в картинката...

П.с. Има мноооого свестни мъже, но няма как една жена да ги срещне, докато е с боклуци. Simple Smile

А тя е с боклук защото .... Wink

Общи условия

Активация на акаунт