“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 237
  • 708
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
Важно е Геро да се чувства добре и да е здрав. Ние пред екраните сме свикнали да го виждаме пухкав дълго време и сега изведнъж наполовина... Ще свикнем и с новата му физическа форма като го погледаме известно време.
Този сезон само в неделя ли ще се излъчва? Предните бяха в понеделник, а за този не съм разбрала да има промяна.
Ще го излъчват в неделя, защото в понеделник излъчват адската кухня.

# 662
Няколко размишления за следващия епизод.

Звезди, Вениамин и Лашкова -  ще направят прилично представяне и дотам.

Филева (по ред причини, главно шегите между Рачков и Веско Маринов) ще я чакат с нетърпение, но като цяло няма особени шансове за нещо повече от четвърто място.

Заради "кросдресинга" Иван и Цитиридис ще бъдат шоу-субектите на вечерта.
Като цяло нямам особени очаквания, предвид че акцентът ще е върху смешната част на нещата.

Роксана ще направи добре Петя Бу.(не е толкова сложен образ)., но максимум второ-трето място.

И накрая стигам до т.нар. фаворити(поне за мен) - Дивна и Дуетът.

# 663
Абсурд - Дивна!
Михаела Филева трябва да е фаворит.

# 664
Абсурд - Дивна!

Филева като Веско Маринов да е фаворит?
Хм, дори и мъжете влизали в неговия образ не успяваха даже се доближат, а какво остава за жена(било то и талантлива като Филева).
Веселин Маринов де факто се оказва много специфичен/труден образ за имитация, това е истината!
Отделно,  че мъжете били в роля на жени са печелели доста по-често отколкото жените в роля на мъже.
В този смисъл - Иван като Камелия има по-големи шансове отколкото Филева в ролята на Веско Маринов.

Колкото до Дивна - предвид останалите образи, няма как да не е фаворит, понеже би могло да се постигне хем вокална, хем и визуална прилика с Лили Иванова.
Аз обаче бих заложил на Дуетът, стига само и гримьорите да не окепазят Силвия Кацарова и да НЕ гримират точно както е в клипа(а не с на Тина Търнър "косата" или с русата перука на "съвременната" Силвия Кацарова, че ми писнА).
Понякога имам чувството, че гримьори и стилисти(пък и участниците слепи ли са?), че си правят каквото им дойде на ума, което автоматично сваля няколко точки само като се появи дадения участник, понеже ни прилика, ни нищо...
Не можеш да разбереш кой е или какво е, което не е професионално като цяло.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 13:31 от Soleiblanc

# 665
  • Мюнхен
Боже, това е уникално. Фен съм вече

Аз отдавна им станах фенка, точно заради това изпълнение. Много ги харесвам и им желая късмет. Както и Венямин. И неговите кавъри и песни са много добри. Следя го от извесно време в TIKTOK

# 666
Михаела Филева ми е категоричен фаворит за спечелването на този сезон.

# 667
Михаела Филева ми е категоричен фаворит за спечелването на този сезон.
Неутрално погледнато, ако бутонът не е нагласен предварително(макар че Е, както знаем) - няма как да има изявен фаворит, понеже ако статистически й се падат повече мъжки образи, ясно е че няма никакви шансове.
Че дори и с някои женски образи задачата е много сложна(било то афроамериканки или такива с много специфичен тембър, тип Шер или такива във високия регистър).
Та истината е, че предварително с всеки участник са се разбрали за поне 50% от образите, които му допадат и би се справил в някаква степен.

# 668
Извинявай, не бях прочела, че разсъжденията са за следващия епизод. Мислех, че по принцип. Smiley
В такъв случай, слагам и Звезди сред фаворитите.

Абсурд - Дивна!

Филева като Веско Маринов да е фаворит?
Хм, дори и мъжете влизали в неговия образ не успяваха даже се доближат, а какво остава за жена(било то и талантлива като Филева).
Веселин Маринов де факто се оказва много специфичен/труден образ за имитация, това е истината!
Отделно,  че мъжете били в роля на жени са печелели доста по-често отколкото жените в роля на мъже.
В този смисъл - Иван като Камелия има по-големи шансове отколкото Филева в ролята на Веско Маринов.

Колкото до Дивна - предвид останалите образи, няма как да не е фаворит, понеже би могло да се постигне хем вокална, хем и визуална прилика с Лили Иванова.
Аз обаче бих заложил на Дуетът, стига само и гримьорите да не окепазят Силвия Кацарова и да НЕ гримират точно както е в клипа(а не с на Тина Търнър "косата" или с русата перука на "съвременната" Силвия Кацарова, че ми писнА).
Понякога имам чувството, че гримьори и стилисти(пък и участниците слепи ли са?), че си правят каквото им дойде на ума, което автоматично сваля няколко точки само като се появи дадения участник, понеже ни прилика, ни нищо...
Не можеш да разбереш кой е или какво е, което не е професионално като цяло.

# 669
Вижте, всеки един измежду участниците е приел да участва поради различни причини/фактори.
Магърдич е врял и кипял, много добре знае кой наистина има шансове да спечели, отделно че ще се и подготви предварително почвата(ако е нужно).
В случая на фона на останалите Михаела Филева е големият фаворит, понеже съчетава и най-голяма популярност сред Х аудитория, има артистични способности и пее доста добре.

Другият скъпоценен камък в короната на 13-ти сезон е Дуетът.
Всички останали са под една или друга форма "пълнеж" и притегателна сила за определени контингенти(за всекиго по нещо) и цели.

Иван и Цитиридис са изцяло за шоуто и щуротиите.

Роксана
- заради феновете на поп-фолка и братята роми, които да генерират вот в платформата като невидели.

Дивна - малко да я поизтупат от нафталина грубо казано(както Крисия преди време).

Звезди - За по-старото поколение и феновете на рока, отделно че е влязъл и за някой друг лев както се казва.
Разбира се, не им знаем парите(както се казва), но в сравение с поп-фолк певците, хора като Панайот Панайотов, Наско Б.Т.Р. и т.н. са бедни като църковни мишки и едно 10-20 хил. за 2-3 месеца ще им дойдат много добре.
Жалко е донякъде, но това е положението!

Вениамин и Лашкова - Вероятно някой е подшушнал на Магърдич да им удари едно рамо, плаща им съответно и най-малък хонорар, онези доволни че са на екран, Инстаграм феновете растат и те така...

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:35 от Soleiblanc

# 670
Боже, това е уникално. Фен съм вече

Аз отдавна им станах фенка, точно заради това изпълнение. Много ги харесвам и им желая късмет. Както и Венямин. И неговите кавъри и песни са много добри. Следя го от извесно време в TIKTOK
.
Ох разтърси ме  това изпълнение.Фен съм им вече
Знам,че няма да спечелят,но пък ще /дано/се отрази много добре на кариерата им

# 671
  • София
Дано не я карат по 4-5 часа, колкото и да гледаме и да сме положително настроени у дома - няма да издържим чисто физически (а ако човек си сипва и питие пред телевизора - хептен! Simple Smile)
Доколкото познавам бегло някои хора (и натюрела им) - точно напротив: мисля си, че Маги е дал пълна свобода на Рачков и голяма на двамата като цяло. И не, не е чудно, че и със Зуека Митето беше с водещата роля. Нито Зуека (особено), нито Геро са такива мегаломан-егоцентрици като Рачков. И даже (обективно) аудиторията да е и за и против Рачков - продукцията трябва да се усети, че "много Уау" за много време е (и) път за хлъзгане надолу. (Впрочем, искам Рачков да го вземат за водещ на Ергеня - обещавам да гледам целия сезон с него.)
Но така, както Капките са тръгнали и вървят по нашите екрани - той си е незаменим и емблематичен за формата. Факт. (Приказката за зелника - все пак - не е виц...)
ЖурЕто спокойно може да търпи промени в сезоните. Самият Фънки често подчертава, че това е шоу за имитации, но сред тях няма ни един артист. Криви или емпатични (на двата полюса) хора могат да се намерят у нас не трудно и абонирането на жури-състава за столовете им също води към преупотреба, скука и досада.
С последното мнение на Солей съм най-съгласен. Но правя уговорката, че не знаем продукцията дали си е заплюла някого да му даде парички и автомобил. Понеже бутонът не е безпристрастен, ако - да речем - са се разбрали Звезди да е победител, след 3-4-та песен ( в които могат да го поизмъчат за пред драгия зрител) могат да му се падат все Джо Лин Търнър или Дио... и вече от него си зависи дали ще си обере собствената бленда, ако е приел, че ще постарае за успеха. Примерът е произволен.
От една песен/едно изпяване е рано да гласим финала. Ще видим.

ПП. Обективно, приятна изненада са ми Вениамин и дуета; не съм ги слушал, ще имам едно на ум за тях.

# 672
Повечето (Иван; Звезди мееен, Михаела, Роксана ..)са взели !дебели! хонорари

# 673
Вениамин, до колкото го помня от разни музикални формати не издЪржа много на напрежение. Имаше някаква драма в х фактор, че е много чувствителен... Дано да се справи с предизвикателствата, защото като Тони Стораро не беше добър.

# 674
  • Другата България
Досега дует печелил ли е формата?
Ако не е, може този сезон този дует да го направи.
Имат много потенциал според мен, направиха “летящ старт“, някак....различни са.

Общи условия

Активация на акаунт