Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 579
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Бояна,кажи ти как си го представяш-запознавате се в нета или реала,уговаряте се за другата седмица в сряда за кафе/вечеря,никаква комуникация до тогава,виждате се и после? Че аз нещо не мога да те разбера теб.
Не се запознавам в нета, не ми се е случвало да излизам с непознат като цяло, нищо не мога да ти кажа по въпроса. Нормално е да не можеш да ме разбереш и ти.
Иначе ако се уговоря с някой нещо за след три дни не очаквам да ми пише в тези дни, честно казано.

# 601
  • София
Спомените от народната република никого не топлят, само вас.
И да, промяна има, колкото и да я отричате.
Нищо не се отрича, но ми е любипитно къде е промяната, според теб.
Иначе аз не виждам никой да проповядва ценности от народната република.
Тъкачки многомашиннички, краварки и кранистки мисля, че и по времето на народната не се котираха, освен в пропагандните клипчета на Партията.

# 602
  • Пловдив
Ето една основна разлика на съвремието при срещите.
Има се за голямо геройство да кажеш на някой по телефона, че няма да се получи между вас.
Аз топки виждам само, ако го направиш на живо очи в очи, след като сте си прекарали приятно, ама хайде..

Хайде малко по реалистично.Едва ли някой очаква да организирам тържествена вечеря  и принца да си каже ще го.бъде ли или не

Какво ще рече да сме си прекарали приятно ....да смяхме се , да изпихме 1 бутилка вино , да всеки си тръгна и прибра .....че това и с приятели го правя.На среща с жена очаквам да усетя и някакво друго чувство от "прекарали приятно"
Така де ....зависи и с каква настройка съм отишъл и заявка ....ама давам отговор от моята камбанария, която може въобще да не звучи като вашата

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 17:52 от Sun2000

# 603
  • Out of the Mix
Бояна, от самото начало трябваше да кажеш, че ти никога не си се запознавала и не си имала мъж от нета да го кажем жаргонно. С това се изчерпва цялото чудене и доказване на нещо, което никога не е изживявано, тук до опит въобще не може да става дума, не познаваш динамиката Т.е. ти си изцяло в "аналоговия" свят и ера все още.

Да, но вече 60%+ от запознанствата са онлайн.

Като минал през всичко последните 20 г., ще кажа, че ако преди са се случвали "слепи срещи", както съфорумниците по-горе коментираха, вече това е ирелевантно. Абсурд да отида на такава. Минава се през първоначална комуникация, размяна на актуални снимки, телефони, чуване, говорене, опознаване, тогава евентуално, ако. След като се видите, достатъчно сте се опознали, изненади няма, никога не съм имал, и просто преминвате в реала, веществения, физическия, нищо повече. Обясних, като за бавноразвиващи.

Ако в сряда се разберем за събота, четвъртък и петък никой няма сливи в устата, и винаги има какво да се каже.
При мен "как си" винаги означава как си, добре ли си, всичко наред ли е, без никакви тривиалности, а искрено питане.

Не може да поддържаш с някого контакт и да не се чувате, да не си пишете спрямо възможността.
Това не са отношения.
А само чат, абсурд, чат-бъдита нямам, не ми трябват. Всички са ми познати, приятели, или нещо друго и в реала.
Изключвам тук форума, в който се остава "задочно".

# 604
Ето една основна разлика на съвремието при срещите.
Има се за голямо геройство да кажеш на някой по телефона, че няма да се получи между вас.
Аз топки виждам само, ако го направиш на живо очи в очи, след като сте си прекарали приятно, ама хайде..

Ебаси топките - ако жената е луда, да ти вдигне един скандал на публично място, а ако мъжа е смахнат, може и два шамара да ти забие.
При сериозна връзка - ясно, че трябва да е очи в очи. Ама след няколко срещи...

# 605
Хайде малко по реалистично.Едва ли някой очаква да организирам тържествена вечеря  и принца да си каже ще го.бъде ли или не
Що за абсурдно предположение?
Просто на втората среща след като си се усетил, че няма химия с тази жена, чувстваш я повече като приятелска компания отколкото като романтична, толкова ли е трудно да ѝ кажеш същото, което си ѝ казал по телефона, само че преди да я изпратиш на живо примерно, и да се разделите приятелски?
То и нищо да не ѝ кажеш, тя ще се сети сама за развръзката като не се е стигнало до близост или целувка, или като  не се коментира от теб следваща среща, но чак да го имаш за много мъжкарско да я отрежеш по телефона любезно, ми не е велико постижение.
Иначе те са затова срещите. Да се усети има ли нещо повече от първоначалния интерес. Не с всеки става да има развитие.

Ариел, ти какви хора познаваш?! Направо ме изумяваш с предположенията си за ситуации? Не всички са луди. Joy

# 606

Ариел, ти какви хора познаваш?! Направо ме изумяваш с предположенията си за ситуации? Не всички са луди. Joy

Точно там е проблема - не ги познавам. Няма как да знам как ще реагира човек след 4-5 срещи. Предполагам знаеш, че в поне в началото на "връзката" хората играят роли и се представят в най-добрата си светлина, за да се харесат. При раздяла - ей тогава чак си показват истинското лице.

# 607
Мда, а с Arielle бяхме спорили с една потребителка. Ние казахме, че е абсурдно човек с лека ръка да се среща с непознати от интернет и веднага да ходи у тях, излязохме параноични и че било все тая, пък сега друго чета 😅

# 608
Мда, а с Arielle бяхме спорили с една потребителка. Ние казахме, че е абсурдно човек с лека ръка да се среща с непознати от интернет и веднага да ходи у тях, излязохме параноични и че било все тая, пък сега друго чета 😅
И къде прочете друго?! Това, за което пишеш, няма нищо общо с обсъжданите казуси.

# 609
Нямам много опит с онлайн запознанства и на живо, но имам такива,с които си кликнахме веднага и в реала. Може би, ако преди това по- дълго време общуваш онлайн, опознаеш човека, паднеш си, нещата не са по- различни и в реала.
Де да знам, може и да е късмета на начинаещия.

# 610
‘Почвам да стоплям какъв е проблема. Проблема на “вас” дигиталните е, че не срещате хора (или поне не достатъчно) в реалния живот и се запознавате в интернет. Реално вие не знаете за съществуването на другия начин. “Ние” пък праисторическите, не се запознаваме в дигиталното пространство и не можем да разберем трудностите, пред които сте изправени.
Въпреки това:
Ако сутрин ставаш и вземаш първо телефона в ръка - имаш проблем.
Ако ходиш от стая в стая с телефона в ръка - имаш проблем.
Ако поглеждаш периодично дали някой ти е писал - имаш проблем.
Дори да обърнеш телефона с дисплея надолу по време на вечеря това не прави проблема по-малък.
Никой събеседник не се чувства важен и значим докато отсрещния държи телефона си винаги в ръка.
Да приемем, че сега съм във фаза на свалки и ми пишат разни мъже. Определено ще има такива, на които няма изобщо да отговоря и такива, на които ще отговоря. От там ще селектирам до 1. Да приемем, че се изкуша и оставя двама. На тези двамата не мога да им отделя цялото си време. Ако ме грабне някой в рамките на някакъв чат и ми предложи среща ще избера оживено място с много хора. След като се видя с него да кажем на някой булевард и направим кратка разходка ще преценим на момента искаме ли кафе или ресторант. Никога не бих се уговорила директно за вечеря. Трябват ми 20-30 минути да знам. Може да няма никакво кафе или ресторант. Да приемем, че сме се видяли на кафе. След срещата си отиваме кой от където. Приемаме, че този човек ми е харесал. Дали аз на него няма значение. Изчаквам! Поне малко време (ден или два). Не го бомбандирам, не му пиша, не му досаждам. След това ми пиша, че ми е било приятно и предлагам нова среща. Ако той за тези два дни не ми е писал не ми е никакъв проблем, нито се филмирам, нито го зарязвам. Ако ми е писал, значи е взаимно и може да направим нова среща. Ако игнорира писането ми - продължавам напред. Да кажем приема да се видим втори път на вечеря в удобно за двамата време след 3 дни. През тези три дни нищо не му пиша. Какво има да му пиша? Аз не го познавам. Не ме интересува спал ли е и сънувал ли ме е. Ден преди срещата ще пиша дали уговорката остава. Общуването и опознаването го правя на живо. Писането е игра за очите. След втората среща ако е взаимно и искаме да продължим напред минаваме на обаждания. Вече след третата може да имаме свалки и закачки и писане на неща с цел възбуждане на апетита.
Баси … до колкото се познавам нещата ще се развият така:
- Как е станало така че красива жена като теб е останала сама ?
- Пред “че” се пише запетая.

…….
Непосилно е за мен някой да ме впечатли в чат.

# 611
  • София
Ами аз имам съвсем основателна причина да мина онлайн. 18 години семеен живот се казва. Съответно всичките ми реални познанства бяха от семейството и квартала - демек пак около семейството.
Идеята ми беше да се запозная с тотално нови хора, а нямаше къде.
На работа сме само женски екипи.

# 612
  • Пловдив
Ами аз имам съвсем основателна причина да мина онлайн. 18 години семеен живот се казва. Съответно всичките ми реални познанства бяха от семейството и квартала - демек пак около семейството.
Идеята ми беше да се запозная с тотално нови хора, а нямаше къде.
На работа сме само женски екипи.

Огромна част сме така ....ама се вадят лични примери и се правят опити за доказване, че навсякъде е така ....ама реалността е различна........и на 40+ Social life  не е като на 25 в униерситет или училище или децата ти да са малки и да си през ден на някакво събитие с още десетки нови хора

# 613
"- Как е станало така че красива жена като теб е останала сама ?
- Пред “че” се пише запетая."

+1😀

С моя мъж също се запознахме от приложение, но чатът ни продължи не повече от няколко миути, разменихме телефони и се разбрахме да се разходим, след което отидохме да вечеряме, до интимност се стигна след месец, но това са мои разбирания, с които той се съобрази.
Иначе, още като се видяхме, знаех, че това е човекът-просто усещане, кликнахме си веднага! Оказа се, че сме родени на една и съща дата, в един месец❤
Направи ми впечатление неговият профил тогава, защото имаше две нормални снимки, а не като всички останали в 18К пози, безсмислени, с тъпо изражение, гледаща замечтано физиономия, в нищото😀

# 614
Солей,това,че ти имаш една нагласа и начин на комуникация ,не го прави правилно и единствено валидно. Хората са различни,комуникират и реагират различно. И аз не съм била на среща в нета,но това няма значение . Ако мъжа ми е харесал,ще му напиша два реда,колко добре съм си изкарала и че искам да го видя отново. Това какво отношение има с това от къде се е появил той и как е станала заварката?

Общи условия

Активация на акаунт