Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 584
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 585
Бояна,кажи ти как си го представяш-запознавате се в нета или реала,уговаряте се за другата седмица в сряда за кафе/вечеря,никаква комуникация до тогава,виждате се и после? Че аз нещо не мога да те разбера теб.

# 586
  • София
Глупости.
И за това ми повярвай, че не е вярно.
Пазарът е абсолютно същия откакто свят светува.
Търсят се едни и същи неща и поради техния все по-грандиозен дефицит се формират нови форми на личен живот и всякакви останали форми на компенсаторни механизми за запълване на празнитите.
Но това, което е истински стойностно като пълнеж в търсенето на въпросния пазар е едно и също.

Горещия ми съвет към теб е да не се отклоняваш от ценностите си и критериите по отношение на потенциалния си партньор в този живот.

Генералният ти подход е правилен.
Това, което предлагаш е точно онова, което на практика всички жени искат и търсят на този етап от живота си, в който се намираш и ти.
Мъж, който се е изградил, който има ценностна система и който е готов да предложи на жената на своя живот ръката, сърцето си и всичко свое с готовност да изградят живота си, семейството, изобщо всичко заедно и да бъдат щастливи в този път.

Въпросът е, наистина да се успокоиш и да се концентрираш, да бързаш бавно, както се казва.
Щом си се фокусирал над това, шансовете да ти се получи са много високи.

# 587
Аи стига бе, кви са тия глезотии преди първа среща 5 минутки да нямало напрежение. Баси, като знам навремето срещи от чата на сляпо, дойде ти глиган с мустаци, чудиш се как да си изкараш срещата като джентълмен, а в същото време ти идва да избягаш....
Тва с розата онзи би трябвало да знае, че тия работи вървят само по филмите. Не и в реалността преди първа среща, супер пренавит и без никъв опит явно

# 588
  • Пловдив
Бояна,кажи ти как си го представяш-запознавате се в нета или реала,уговаряте се за другата седмица в сряда за кафе/вечеря,никаква комуникация до тогава,виждате се и после? Че аз нещо не мога да те разбера теб.

Аз ще ти отговоря ....и на такава среща съм бил.
Запознанство случайно , колкото да си кажем имената.Тя разпитва за мен , на мен ми се обаждат да ми кажат ,че тя има интерес и съответно аз тръгвам с някаква идея.На 4-5 то изречение  ми се казва ден и час , аз казвам място.
До срещата имаше 4 дни, ей  4 дни се опитах отвсякъде да провокирам някакъв разговор а отсреща получавах палец.Отидохме на срещата и както и аз си бях и разбрал, двамата сме тотално различни планети.А да кажеш ,че е нямало интерес от нея.........имаше даже огромен интерес, след срещата още по голям......просто мацката си е такава , не и харесват тези комуникации , не и харесва нищо по малко от жива среща.Да де ама на мен пък ми харесват.И не мога да е съдя.......тя е още по аналогова и вечерята мина добре....е можеше да си я спестим ама .......уроци

Хора всякакви , свят широк

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 16:18 от Sun2000

# 589
  • София
.. Баси, като знам навремето срещи от чата на сляпо, дойде ти глиган с мустаци, чудиш се как да си изкараш срещата като джентълмен, а в същото време ти идва да избягаш....
...

Да, помня един приятел отива на такава среща, ама хитроумно стои да види кой ще дойде на срещата.
Идва глигана, той си тръгва без да се обади, тя вечерта му пише "ти защо не дойде?", той отговаря- Дойдох.
И до там приключва комуникацията.

# 590
Много е различно началото при срещи от интернет и при срещи с познат/колега и т.н. Ако е някой, с когото така или иначе имам контакт и се виждаме често, и говорим често, и се появи някаква искра или каквото там и той ме кани на среща след 2-3 дни, не бих очаквала нещо от него през тези 2-3 дни. При първа среща от интернет си има правила Simple Smile)), чисто и просто с цел физическа и емоционална безопасност. И това не пречи да се получи добър резултат.

# 591
Мои приятели са правили такива изпълнения,аз обаче стоически понасях всякакви такива удари на съдбата

# 592
Пак зависи от човека, но да, имам пред себе си представители на Милениълите, чудесни двойки. Но при едната, ако не беше тя да си го хареса, тя да си го свали, тя да си го покани на първа среща, тя да си му направи изненади, да го заведе на романтичен уикенд и най-накрая да си му предложи да заживеят заедно, двойка нямаше да има. Имам чувството, че този човек чак някъде с правенето на детето истински се включи като участие в това семейство. Другите и те - женската част неистово се напъват да правят романтични изненади. Нищо, че през останалото време се държат като генерал и командир.  Малко на принципа на тоягата и моркова. За сметка на това ми прави впечатление, че сякаш с мъжете от това поколение повече имам какво да си кажа, повече общи теми имаме и някак като стил на комуникация са ми много комфортни. Все едно си приятелка си лафя.

# 593
Е, ако са пращали снимки от преди 10 години и те самите би трябвало да го очакват. За жените не знам, ама мъжете лъжат много за височината, всички са 180-190 см. Simple Smile

# 594
Мои приятели са правили такива изпълнения,аз обаче стоически понасях всякакви такива удари на съдбата
Joy Joy Joy
Железен си!

Сън, значи вечерята с аналоговата мацка е минала добре, но не сте продължили защото не е фен на чата? Не е имало опция да засилите опознаването с повече срещи на живо?
Иначе ти ми харесваш (съдейки по постовете ти), но се присъединявам към съвета да бързаш, но по-бавно.

Аз продължавам да се чудя кое не е ок при първа среща с непознат да си изчакаш срещата и да не се отбиваш предварително по точки от "маршрута" на другия. Няма да е външния вид, защото за да знаеш къде работи или къде ходи на спорт, значи е имало онлайн комуникация, следователно са разменени снимки.

# 595
  • София
Спомените от народната република никого не топлят, само вас.
И да, промяна има, колкото и да я отричате.

# 596
  • Пловдив
Цитат
Сън, значи вечерята с аналоговата мацка е минала добре, но не сте продължили защото не е фен на чата? Не е имало опция да засилите опознаването с повече срещи на живо?

Срещата си мина напълно в редът на нещата.Даже имаше и втора, която напълно да ме убеди ,че мацката е страхотна жена , просто не е моята жена и да дори и чата......просто не ми допада идеята да се чувам с някой само за  да го питам колко хляба да взема

# 597
И горката жена сега се чуди и мае защо няма трета среща, след гладкото минаване на първите две, и защо Сънчо я е гоустнал. Joy

# 598
  • Пловдив
И горката жена сега се чуди и мае защо няма трета среща, след гладкото минаване на първите две, и защо Сънчо я е гоустнал. Joy

Сънчо си използва топките, и в телефонен разговор си обясни, че жената е прекрасна, но не е неговата жена.
По принцип мога да изкарам и повече от 5 мин. Без жена до мен

# 599
Ето една основна разлика на съвремието при срещите.
Има се за голямо геройство да кажеш на някой по телефона, че няма да се получи между вас.
Аз топки виждам само, ако го направиш на живо очи в очи, след като сте си прекарали приятно, ама хайде..

Общи условия

Активация на акаунт