Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 444
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хубаво е човек да може и сам, за да може да не се впуска във връзки, само и само да не е сам. Но да, към настоящия момент онлайн запознанствата са алтернативата. Въпреки че аз като човек съм в много неизгодна позиция, изглеждам по-добре на живо, отколкото на снимки и по-добре без дрехи, отколкото с дрехи. Със сутиен дрехите не ми стоят така добре, както без, и за банските така, хаха. Та ако реша да търся наново партньор, не знам...Има жени, които като сложат грим и изглеждат съвсем друг човек, без грим може да ги подминеш на улицата, и не защото са грозни, ами излъчването им се променя.
То силата на онлайн общуването е, че не се гледа външния вид, а имаш повече разговори и опознаване. Поне това викат учените по въпроса. На мръвка се кълве на живо.
Но без да подценявам външния вид, все пак личността е, което привлича повече. Познавам наистина хубави жени, които си кесят нехаресани по такива причини.

# 661
По принцип бесен чалгар и твърд рок фен ще имат и други несъвместими точки, не само музиката.

# 662
Всичко е строго индивидуално - на мен най-кошмарните ми връзки бяха с уж "проверени" мъже от общи познати.
После като останехме насаме си показваха какви са боклуци.
Като разкажех за това на общите ни познати и никой не ми вярваше. Той бил такова "добро момче". За кафе и лафче в кварталния магазин сигурно да, но не и за връзка.

# 663
Крис, като нямаш преки наблюдения, не се чувствай длъжен да се включваш постоянно с теории.
Бреййй... темата се казва "каква е работата на мъжа..." пък аз съм такъв, така че може да се каже, че ти нямаш преки наблюдения, а аз имам - макар и отпреди години. А ти не се чувствай длъжна да ги четеш.

# 664
  • София
Всичко е строго индивидуално - на мен най-кошмарните ми връзки бяха с уж "проверени" мъже от общи познати.
После като останехме насаме си показваха какви са боклуци.
Като разкажех за това на общите ни познати и никой не ми вярваше. Той бил такова "добро момче". За кафе и лафче в кварталния магазин сигурно да, но не и за връзка.
О, това е съвсем друга тема. Всеки е прекрасен преди да ти влезе в къщата. Най-прекрасните с най-голям шанс да се окажат пълни психопати.

# 665
Вече не вярвам на общественото мнение. Всички, които бяха наричани "добър човек, уважаван човек", се оказаха последните лайна със скрити скелети в килера. Винаги е твърде рано да се правят изводи, докато сам не опознаеш човека

# 666
Въпрос на гледна точка е, дали запознанството онлайн е по-тегаво.

Силата на онлайн общуването е, че много бързо можеш да достигнеш до себеподобен, който търси ново познанство/връзка и да се видите на живо възможно по-скоро, след като сте се запознали онлайн.

Има и нещо дуго. С напредването на възрастта все по-малко хора остават свободни, било то в твоето или на близките ти обкръжение, а с това и възможността за подобен тип запознанства намалява все повече.  

Именно Крис, темата е каква е работата на мъжа при започване на вързка сега, а не какво е било преди 10-15-20 години, особено в днешния динамичен свят.

# 667
  • София
Ами то "добър човек" е кодова дума за скрит психар. Значи, че нямат с какви качества да опишат човека, но понеже държи формата и лустрото на ниво, го характеризират като "добър човек". Важи и за "на мравката път прави". Обикновено е мухльо навън, деспот на 4 очи. Таз доброта все някъде трябва да бъде компенсирана.

# 668
  • София
Вкъщи в кревата.

Искам да се оплача, че само аз не познавам Бояна, мрън.

# 669
  • София

Има и нещо дуго, с напредването на възрастта, все по-малко хора остават свободни в в твоето или на близките ти обкръжение и възможността за подобен тип запознанства намалява все повече. 

Около мен се получи обратното – към 40-те всичко живо се разведе и нямам наблюдения всички да са се оженили повторно. Повече не се, та по-скоро около 30-те всички бяхме сериозно семейни, сега към 50-те на никой не му се занимава със сложни истории и съжителство.

# 670
Ами то "добър човек" е кодова дума за скрит психар. Значи, че нямат с какви качества да опишат човека, но понеже държи формата и лустрото на ниво, го характеризират като "добър човек". Важи и за "на мравката път прави". Обикновено е мухльо навън, деспот на 4 очи. Таз доброта все някъде трябва да бъде компенсирана.

Не, не мухльо навън. Забавен, общителен и добър.
Такива мъже много внимават как ги възприемат околните.
Пък вкъщи са тирани.
И като го разкажеш това на общите ви познати, ти автоматично ставаш луда, защото те никога не са го виждали в тази му "светлина".
Психопатите много добре се прикриват.

# 671
Крис, като нямаш преки наблюдения, не се чувствай длъжен да се включваш постоянно с теории.
Бреййй... темата се казва "каква е работата на мъжа..." пък аз съм такъв, така че може да се каже, че ти нямаш преки наблюдения, а аз имам - макар и отпреди години. А ти не се чувствай длъжна да ги четеш.
Темата да, но ти редовно се включваш с теории по други въпроси, които нямаш никакъв личен опит. То и аз мога да си представям как се изстрелва совалка, ама не съм.
Но приемам забележката- наистина си прав за това - няма да ги чета.

# 672
  • София
То, май трябва и тема -как да не попадна на психар/психарка, че като чета отатък...

# 673
  • София
То, май трябва и тема -как да не попадна на психар/психарка, че като чета отатък...
Темата е как да ги разпознаем, а признавам, че аз уж съм квалифицирана да ги познавам, а се е случвало да не ги позная. Те изглеждат като другите хора първоначално. Трябва много да се гледат фактите, не думите, но пък не винаги можеш да знаеш истината, те си разказват на всички приказки под шипковия храст. Това и  от двата пола.

# 674
  • София
Той си съществува, но липсва вече тази уседналост и все по- трудно.
Баба ми знаеше през пет блока кой е ерген за женене, аз не си познавам комшиите.

Глобални са нещата, жените нахитряхме и почнахме да подбираме.
Па и вие.

Общи условия

Активация на акаунт