Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 466
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 645
Всеки човек има ангажименти и някаква среда, в която се движи и разбирам, защо хората трудно се намират в реала. Не, е като да забиеш някой, докато плащаш на касата в Лидл. Така, че вече май нормалното е запознанства  онлайн.

# 646
  • София
Да бе да. А освен това ходя на работа, гледам си къщата и тийнейджъра... Ама какво се оправдавам. Това си е моят живот, така съм си преценила, че ми е удобно. Не се оплаквам, при мен онлайн запознанствата работят.
Няма нищо лошо. Като казвам, че никога не съм го правила е, защото начинът ми на живот е различен. Познавам буквално хиляди хора, поне през половината година съм сред много хора и най-различни, включително и нови се появяват непрекъснато, като бях женена също не съм била в кръг семейни приятелски двойки, точно като сега беше, много хора, повечето мои познати и приятели. И живея в София.
В малките населени места са си един кръг, които си знаят и кътните зъби от детската градина, то няма много възможности за нови запознанства.
И в София предложенията за запознанства по барове и екопътеки не ги намирам сериозни. И в бар не съм се запознавала с мъж, с когото на тази база да се случи нещо. Това е за една нощ вероятно като вариант, но ми се струва много рисковано и като идея, освен че изобщо не ми е хрумвало да го практикувам.

Поне от темата научих, че разбиранията ми не са толкова различни поколенчески, колкото от начина на живот. Предполагам, че при истории на живо все още не се налага жената да кани на среща.

# 647
Хубаво де, ама аз примерно да речем ценя чалгата. И сега ако тръгна да се запознавам онлайн, пиша на 100 мацки и всяка на кой етап от чата трябва да я питам - ти обичаш ли чалга? Не? Сори, няма да си допаднем, следващата моля!
А ако ида на чалгаджийница, направо ще се запозная там с такива, каквито харесвам.

# 648
Просто от любопитство - това по работа ли ги познаваш тези хиляди хора? Защото ако е в личен план, наистина не мога да си представя време, желание и възможност. Но всеки си гледа от камбанарията де, аз не мога да си представя за себе си.

# 649
Всеки човек има ангажименти и някаква среда, в която се движи и разбирам, защо хората трудно се намират в реала. Не, е като да забиеш някой, докато плащаш на касата в Лидл. Така, че вече май нормалното е запознанства  онлайн.

На касата на Лидл трудно ще забиеш някого. Нали персоналът все притиска клиентите да бързат, защото  от своя страна е притиснат от останалите клиенти и шефовете. Не е като едно време, с няколкочасовите опашки за нещо дефицитно, в сладкарницата с "една боза от 6 стотинки", при което продавачката и клиентът имат време да се гледат поне 5 минути, преди да бъде окончателно обслужен клиентът.

# 650
Хубаво де, ама аз примерно да речем ценя чалгата. И сега ако тръгна да се запознавам онлайн, пиша на 100 мацки и всяка на кой етап от чата трябва да я питам - ти обичаш ли чалга? Не? Сори, няма да си допаднем, следващата моля!
А ако ида на чалгаджийница, направо ще се запозная там с такива, каквито харесвам.
Ама ти жена си по това какъв стил музика харесва ли я избираш??? Ти сериозно ли?
И какво мислиш, че ще стане, ако на 49 (или там колкото си) отидеш на чалготека?

# 651
  • Out of the Mix
Бояна, навсякъде. Но не ми е "мисията на живота". Супер ми е и така, каквото дойде.

Личи му, да. Гадае Крис.

Крис, това, което описваш за зрели и нормални индивиди въобще не седи на дневен ред и не се коментира.
Като шофирам, навън съм, по задачи, или "вътре" работя, мейли, това-онова, изобщо нямам време и не си гледам телефона. За 3 ч. мога да го погледна 1 път, и ако видя, че не е нещо спешно, защото в момента го върша, няма как да отговоря. С близките хора си звъним, не си пишем постоянно, особено, ако има нещо спешно, и важно. Звъни сладураната. Хваща ме в крачка. Извинявай, ще върна обаждане след малко, по-късно сега не мога, и обратно.
Мне, чат задълбавам само с 1. А когато съм го намерил, не се разпростирам с други, карам докрай, ако нищо не се получи, тогава някакви нови запознанства. Не се разкъсвам, защото животът ми не е само чат. Имам си ежедневни неща, рутина, от които не се лишавам, и няма кой вместо мен. Динамиката с всеки е различна. Има жени 9-5 в офиса клатят краци, други са на по 12 ч. натоварени смени, какви чатове с такива, никакви, вечерно време 2 приказки, изморени, къпят се и лягат да спят.

Както Горджи каза, на 20 е едно, на 40 друго.
Брат ми е вървежен от тийн, буквално мачкаше, всеки и всяка го познават, навсякъде, има 3к някъде приятели във Фейса, за мен е непонятно, но такава му е и дейността, трябва популярност. Питам го "за какво са ти толкова", вика "срещал съм ги, и се адваме".
Аз съм на другия полюс, не търся такава, точно обратното. И съм си намерил баланса.

# 652
  • София
Просто от любопитство - това по работа ли ги познаваш тези хиляди хора? Защото ако е в личен план, наистина не мога да си представя време, желание и възможност. Но всеки си гледа от камбанарията де, аз не мога да си представя за себе си.
И по работа, и по начин на живот. То понякога не е до желание и възможност, а до невъзможност да не ги познаваш.
И изначално – учила съм в два университета, работила съм в 4 телевизии, от 20 години съм по 4 месеца на морето на едно и също място, на което родителите ми имаха бизнес с по 3000 клиенти високия сезон, синът ми от 12 години кара сърф, та съм и из къмпинга в същия залив, също нон стоп хора, доста са и нови. Това са хиляди хора, които и да искам няма как да не познавам. Понякога през зимата с месеци се виждам с единични близки хора, за да си почина.

Отделно поне аз не съм тип, който трябва непременно и винаги да е във връзка, свалка и прочее, не съм убедена, че и с друг начин на живот изобщо бих си търсила мъж, защото съм си ок и когато съм сама. Но хората сме различни.

# 653
Ама ти жена си по това какъв стил музика харесва ли я избираш??? Ти сериозно ли?
И какво мислиш, че ще стане, ако на 49 (или там колкото си) отидеш на чалготека?
Аз не говоря за себе си в сегашно време - но навремето каквото съм търсил, съм го намирал по начина, който описах.
Замести 'чалга' с какъвто друг атрибут желаеш - не се ли подразбира, че това е просто пример?

# 654
Аха, добре, благодаря, сега разбрах какво имаш предвид.
Крис, като нямаш преки наблюдения, не се чувствай длъжен да се включваш постоянно с теории.

# 655
  • София
Аха, добре, благодаря, сега разбрах какво имаш предвид.
То няма как да е иначе. И хипер социален да си къде да се буташ да се запознаваш с хиляди. Отделно това има и минуси, на мен отдавна всички хора ми изглеждат познати и не винаги се сещам кои са и откъде ги познавам Simple Smile Опитвам да не ги обидя, а и да не се изложа, има и куриози.

# 656
Хубаво е човек да може и сам, за да може да не се впуска във връзки, само и само да не е сам. Но да, към настоящия момент онлайн запознанствата са алтернативата. Въпреки че аз като човек съм в много неизгодна позиция, изглеждам по-добре на живо, отколкото на снимки и по-добре без дрехи, отколкото с дрехи. Със сутиен дрехите не ми стоят така добре, както без, и за банските така, хаха. Та ако реша да търся наново партньор, не знам...Има жени, които като сложат грим и изглеждат съвсем друг човек, без грим може да ги подминеш на улицата, и не защото са грозни, ами излъчването им се променя.

# 657
Ем да ! Кое му е странното? Аз не бих си паснала с мъж, харесващ чалга и слушащ такава. Не говорим да си пуснеш от време на време Сашо Роман или Каменно сърце на Лияна. Говорим за човек, който я харесва тази музика и си я слуша в колата.
Същото е с ходенето по заведения.

# 658
Скрит текст:
Ем да ! Кое му е странното? Аз не бих си паснала с мъж, харесващ чалга и слушащ такава.
Не говорим да си пуснеш от време на време Сашо Роман или Каменно сърце на Лияна. Говорим за човек, който я харесва тази музика и си я слуша в колата.
Скрит текст:
Същото е с ходенето по заведения.
Викаш тежка ретро чалга от време на време, като ти се пие и вие, е по-приемливо от това да слушаш Галена в колата. Това последното е само за пропадняци Smiley

# 659
  • София
Всичките ми случайни познанства са я в книжарница, я в болница, в галерия, е бижутерия Joy По дискотеки не се запознавам.
Онлайн ми се вижда много тегаво, реално не си виждал човека в естествения му хабитат - как постъпва с приятели, с колеги, с роднини. А ако се познавате лично от преди това, тези неща се виждат и също играят роля в преценката

Общи условия

Активация на акаунт