Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 531
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 630
Азара, седи бе, душа, не ти насмогвам, още не съм отместил мишката, тъкмо сложих точката и прегледах поста си за евентуални грешки. Joy
А принципно на мен не ми насмогват.
Може от EГН-то да е.
Kaза иначе, да, чета те.
Там съм. Mr. Green
Да не се оплачеш, че ми липсва постоянство. Smile
Сърбят ме пръстите да го напиша, извинявам се.
Ама аз пиша от телефон и пиша бързо, модерна съм.
А ти не ми пиши до срещата, че съм заета.

И да не си позволява да ти навлиза в личното пространство, ама Ха. 😂😂 Какво е туй писане всеки ден?

# 631
  • София
Сваляйте се на лични, бе!
Иначе и ние от немай къде ще се натресем на срещата.

# 632
Брей, всички пишем, пишем, накрая Revoker се ожени...
Между другото веднъж бях чела в редит някакъв пост, по съвсем друга тема. И се оказа, че двама от писалите с информация, на същото мнение, са се запознали под този пост и две години по-късно са женени...

# 633
  • Пловдив
Сваляйте се на лични, бе!
Иначе и ние от немай къде ще се натресем на срещата.

Тогава ще се започне с езика на тялото, кой как си държи телефона,  какво си поръчал , кой трябва да плати сметката

Да видиш тогава какво е това червен флаг

# 634
  • София
Ти ще плащаш при всички обстоятелства. Решихме го.

# 635
  • Out of the Mix
Освен един тимбилдинг да оргазнизирам, без съпруги и съпрузи (официални). Mr. Green

# 636
Освен един тимбилдинг да оргазнизирам, без съпруги и съпрузи (официални). Mr. Green
Давай, за тимбилдинги и кръчми съм първа писта. Не пропускам.

# 637
  • София
С Доки имаме доказано банкетно поведение Laughing

# 638
  • София
Бояна, от самото начало трябваше да кажеш, че ти никога не си се запознавала и не си имала мъж от нета да го кажем жаргонно. С това се изчерпва цялото чудене и доказване на нещо, което никога не е изживявано, тук до опит въобще не може да става дума, не познаваш динамиката Т.е. ти си изцяло в "аналоговия" свят и ера все още.

Пък вие трябваше да кажете, че говорите за нет свалки. И не, не съм излизала с непознати, нито съм се сваляла по интернет. На 48 съм. Иначе съм в интернет откакто има в България, от началото на 90-те. Познавам много хора и от форума, с някои сме приятели, но любовният ми живот е аналогов и явно това пропускам в новите тенденции. Жените правят първата крачка по-често, но явно идва от това, че е онлайн. Мислех, че това е характерно повече за западните страни с повечето свалки онлайн, ние тук сме едно село, дори онлайн ми е трудно да си представя, че мога да попадна на някой напълно непознат на моята възраст, с моите интереси, но пък наистина познавам много хора, не съм пример.
Къде ги сваляте тия хора онлайн? По приложения или в социалните мрежи?

# 639
Аз запознах се с всичките си гаджета от интернет, дори и с мъжа ми. Само с един от тях срещнахме се във фитнеса. И с всички се запознах в социалните мрежи. Според мен приложенията за запознанства най-често се използват за кратки срещи, въпреки че има много примери, когато изграждат сериозни връзки. Но както и да е

# 640
Ами аз имам съвсем основателна причина да мина онлайн. 18 години семеен живот се казва. Съответно всичките ми реални познанства бяха от семейството и квартала - демек пак около семейството.
Идеята ми беше да се запозная с тотално нови хора, а нямаше къде.
Е как да няма къде - не излизаш ли от вас?
Ако си сложиш профил в интернет, ще ти пишат Сульо и Пульо, с повечето от които нямаш нищо общо. Като ти дойдат 100 съобщения на ден, на всички ли ще отговориш? То физически няма как. Може сред тях да има 2-3-5, които биха ти харесали, но да ги отсееш измежду другите 100 е като да търсиш игла в купа сено.

А на живо как може да стане - ако примерно обичаш рок-музика и искаш и мъжа да е така, отиваш на рок-концерт и там ще има такива. Ако си по изкуството, отиваш на изложба. Ако си по светските партита или бизнес-евентите, намираш си покана за някое такова. Ако си по планините и хижите, хващаш балкана. Ако си по дискотеките или чалгата, отиваш на чалгаджийница. И там се държиш с такъв език на тялото, че да се показваш като отворена и достъпна - и все някой ще дойде да се запознае, който ще е вече поне малко пре-селектиран че е от твоята таргет група, а не някой случаен. Пък защо не и ти да заговориш някого.
Какво означава да се пише с много едновременно?
Ти може да общуваш с няколко човека, но 1 винаги ти е най-присърце, и като видиш, че и той откликва, и ви спори, с другите въобще не се занимаваш повече и пак остава 1.
Ми ти ако си пишеш с 10 човека, може №7 да е най-походящ за теб, ама в момента, в който му пуснеш сърчице той шофира и не може да отговори, и ти си викаш яяя какво ми се прави на важен, айде некст! И почваш да задълбочаваш чата с №3, който е свободен баш в този момент и цъка на телефона активно с тебе (пък може би и той/тя с още 10 едновременно). Така че на мен не ми се струва подходящ този начин, аз явно също съм аналогов.

# 641
  • София
Да, бе. Роки ще се разчекне от активности, докато намери някой.
Онлайн съкращава подбора многократно и е права, че на 20 е едно, на 40 друго.

# 642
  • Пловдив
Да, бе. Роки ще се разчекне от активности, докато намери някой.
Онлайн съкращава подбора многократно и е права, че на 20 е едно, на 40 друго.

Както и беше казала по нагоре.........все още е туй в онуй (докога ли?)

Но докато се стигне до туй в онуй ....динамиката, опознаването , свалката са много различни.Да все още има някакви аналогови неща , но не всеки  има желание и възможност за тях.

Цитат
Ми ти ако си пишеш с 10 човека, може №7 да е най-походящ за теб, ама в момента, в който му пуснеш сърчице той шофира и не може да отговори, и ти си викаш яяя какво ми се прави на важен, айде некст! И почваш да задълбочаваш чата с №3, който е свободен баш в този момент и цъка на телефона активно с тебе (пък може би и той/тя с още 10 едновременно). Така че на мен не ми се струва подходящ този начин, аз явно също съм аналогов.
I
Готините свестни жени обикновенно не си пишат с по 10.Нито пък имат някакъв избор от 10.За да добиеш такава бройка онлайн свалячи ....то трябва да си доста активен по IS/FB , там с десетките снимки, сторита , отворени профили и алгоритми.Така,че и това си е цяла наука вече да успееш да отсееш.

Снощи една мацка отбеляза ,че не съм следвал хиляди жени (сега се чудя това комплимент ли беше или съм задръстен)SmileySmiley

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 09:52 от Sun2000

# 643
  • София
Да бе да. А освен това ходя на работа, гледам си къщата и тийнейджъра... Ама какво се оправдавам. Това си е моят живот, така съм си преценила, че ми е удобно. Не се оплаквам, при мен онлайн запознанствата работят.

# 644
Крис, личи ти, че отдавна не си излизал с цел или пък може в София хората да са различни. Тук си седят на групички, да изкараш някой от групичката му е невъзможно. Ако непознат се приближи по време на рок концерт или каквото там е ще го изгледат мега странно.
Освен това, фактът, че харесвате рок, не го прави преселектиран. Това, че имаш познат, който го е виждал в ежедневието, знае го какви са му ценностите, разбиранията за живота, пуши ли, не пуши ли ако щеш - това прави другият преселектиран.
Иначе си е същото като просто да си пишеш на сляпо с някой.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 10:46 от prolet_inchen

Общи условия

Активация на акаунт