Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 532
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Спомените от народната република никого не топлят, само вас.
И да, промяна има, колкото и да я отричате.
Нищо не се отрича, но ми е любипитно къде е промяната, според теб.
Иначе аз не виждам никой да проповядва ценности от народната република.
Тъкачки многомашиннички, краварки и кранистки мисля, че и по времето на народната не се котираха, освен в пропагандните клипчета на Партията.
В запознанствата, опознаването, динамиката.

Иначе все още си е туй в онуй.

# 616
Аз изобщо не виждам смисъл да се обяснявам след една или две опознавателни срещи, камо ли да викам отсрещната страна на 2ра или трета среща да и кажа, че няма да стане. Най малкото биха те изгледали доста странно. Просто не показваш повече интерес, не пишеш, ако много настояват тогава се обясняваш. Разбирам след като е имало поне целувки, виждаш как се впряга и вече почва да има чувства, тогава е редно да се обясни защо няма да се получи, ама при едно кафе заедно няма смисъл

# 617
Солей,това,че ти имаш една нагласа и начин на комуникация ,не го прави правилно и единствено валидно. Хората са различни,комуникират и реагират различно. И аз не съм била на среща в нета,но това няма значение . Ако мъжа ми е харесал,ще му напиша два реда,колко добре съм си изкарала и че искам да го видя отново. Това какво отношение има с това от къде се е появил той и как е станала заварката?
Не съм казала, че е правилно, казах, че “ ‘почвам да разбирам”
Темата тръгна от там, че било обичайно да се чати с много едновременно за да се избере и ако някой не пишел с дни значи нямал интерес и не съществувал завинаги. И нищо не коствало да драснеш два реда. Ама коства, има дни в които никой не искам да виждам и няма на пиша на някого само защото нищо няма да ми коства. Никой не бил толкова зает, че да не можел да пише. Ооо да, имам понякога свободно време след 21 часа. На никога няма да пиша по това време, хората си почиват. През обедната почивка искам да си почина, да не говоря, да не общувам. Няма да пиша “Здрасти, как си?” ако не искам да знам, няма да пиша само за да отбия номер, понеже много се очаквало от мен. От там вече забихме в тази посока.

# 618
  • София
Аз вече съм напълно ок ако някой замлъкне след една среща. Не сме се харесали, ок. Това е "новият етикет" явно.
По принцип търся мъже, които имат същото свободно време и динамика на общуване като мен.

# 619
Липсата на време, не е предпоставка за липсата на комуникация, ако един човек ти е важен. Това разбрах аз, от онлайн общуването.

# 620
  • София
Разбира се.
Ако някой ти е важен ще му обърнеш малка доза внимание, взаимност трябва, понякога въпреки нас.

# 621
  • Out of the Mix
Горджъс, това е висш пилотаж, което си написла.
Изключително рядко се среща някой да се жертва/постави другия пред себе си. Такива хора са много малко.

Все си мисля, че огромната част от хората 25-45 не може да не са имали онлайн запознанства.

За справка, че и аз съм "аналогов" - последната ми връзка беше от свалка фейс-ту-фейс.

Какво означава да се пише с много едновременно?
Ти може да общуваш с няколко човека, но 1 винаги ти е най-присърце, и като видиш, че и той откликва, и ви спори, с другите въобще не се занимаваш повече и пак остава 1.

# 622
За мен лично, писането с много е разпиляване на енергия и всъщност нищо с никой,  по- съществено.
Аз не мога така. Или влагам много, от сърце и душа, поставям човека, срещу себе си на пиедестал, отделям време, енергия, или няма смисъл във всичко това.

# 623
Ако се познавате слабо (независимо откъде) чатът си дава информация. На мен ми е интересно как пише човека, когото искам да опозная. Дори смешна картинка да прати, пак ще покаже дали се смеем на едни и същи неща.
Ако ти е досадно какви ги пише в четвъртък и петък, какви са изгледите да се харесате на срещата в събота? Grinning

# 624
Това исках да кажа и аз, ама пак щеше да има..
аз ако не ми е интересно какво прави, как е, не говорим през пет минути да го питам разбира се. Както и обратното.. не мисля, че има интерес наистина.
На мен като ми е приятно с някого не правим разлика по какъв начин общуваме. Едното е продължение на другото.

# 625
  • Out of the Mix
Ааа, не така, Лоре.
Вече сте се разбрали в сряда.
Какво ще се пише, праща, или не в четвъртък и петък, няма никакво значение. Срещата в събота е в еди си колко часа еди си къде. hahaha

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 21:16 от Revoker

# 626
Ааа, не така, Лоре.
Вече сте сте се разбрали в сряда.
Какво ще се пише, праща, или не в четвъртък и петък, няма никакво значение. Срещата в събота е в еди си колко часа. hahaha
Аз нали казах в колко, кога и къде е срещата .. тцтц

# 627
  • Out of the Mix
Азара, седи бе, душа, не ти насмогвам, още не съм отместил мишката, тъкмо сложих точката и прегледах поста си за евентуални грешки. Joy
А принципно на мен не ми насмогват.
Може от EГН-то да е.
Kaза иначе, да, чета те.
Там съм. Mr. Green
Да не се оплачеш, че ми липсва постоянство. Smile

# 628
Азара, седи бе, душа, не ти насмогвам, още не съм отместил мишката, тъкмо сложих точката и прегледах поста си за евентуални грешки. Joy
А принципно на мен не ми насмогват.
Може от EГН-то да е.
Kaза иначе, да, чета те.
Там съм. Mr. Green
Да не се оплачеш, че ми липсва постоянство. Smile
Сърбят ме пръстите да го напиша, извинявам се.
Ама аз пиша от телефон и пиша бързо, модерна съм.
А ти не ми пиши до срещата, че съм заета.

# 629
  • Out of the Mix
Ха-ха, стига, че става гавра вече, не че не е така.
А и да не водим някакъв чат, чат-бъдита да не ставаме. Mr. Green
Всичко на 4 очи. Joy

Общи условия

Активация на акаунт