Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 149
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Ревоукър, ще опитам за последно Joy Няма да си готвя, щото ще трябва после да мия чинии. Ако ям, ще е в картонена чиния. Ще имам само легло и маса, защото иначе ще трябва да поддържам мебели. Няма да викам гости, защото после ще трябва да чистя след тях. Общо взето, абсолютният минимум нужен да оцелееш, но не да създадеш атмосфера, уют и някакви удобства. Не мисля, че това което визирам, описва твоя начин на живот.

# 826
Начи, отивам да поработа 2 дена, връщам се, и ... Баам! 600 нови коментара!
Кой ше чете тва сичкото, бе?
Я ми компилирайте набързо решенията на общото събрание на акционерите, ако може, моля.
Още ли за раотата се дърляте, на чий магарешки гръб да я фърлите, или сте вече (логично) на заплатите?

Поработи още два дена, даже до зодиите не сме стигнали. Rolling Eyes

# 827
То като в реалния живот. Тръгваш за работа докато върви семеен скандал, бачкаш 8-9 часа, обратно в къщи - то скандала не е преставал през цялото време. Само дето си пропуснал пет шест различни подразвития на скандала и сега се включваш обратно след като темата няма нищо общо със това от сутринта.
То кво се включваш, просто мълчиш по същия начин и чакаш жената да се разсърди. И да не ти говори. За малко.

# 828
Но май мернах някъде пак неизменното кой трябва да плати сметката на първа среща Simple Smile
Така де, и аз от 2 дни не съм чел много на къде е отишла темата и кой пак е изтървал козите

# 829
  • София
Не сме на сметките, защото сме каймака на форума тук. Кинти не ни липсват, капиш?

На скандала с яхтите се нахендри.

Ох, после ще дискутираме плащането, назряло е да споделя нещо Laughing

# 830
  • София
Във всеки случай забелязвам правопропорционална зависимост между нивото на интелект у мъжа и усилието, което полага за свалка.
Като най-долното ниво е - Аз Тарзан айде яла у нас.

# 831
Роки, от мъжко любопитство - бившият ти мъж, предполагам няма начин да не чуваш от време на време нещо за него или от него - той също ли е на "пазара" или си кара самостоятелно и не търси нова половинка?

# 832
  • Out of the Mix
Не сме на сметките, защото сме каймака на форума тук. Кинти не ни липсват, капиш?

На скандала с яхтите се нахендри.

Ох, после ще дискутираме плащането, назряло е да споделя нещо Laughing
Шт, прибирай портофела, пластиката, или тела, без значение, с квото плащаш там.
I am buying. Mr. GreenSunglasses

Сподели, м? Rolling Eyes

# 833
  • София
Има гадже. Дори се разбират с дъщерята. И?

# 834
  • София
Начи, отивам да поработа 2 дена, връщам се, и ... Баам! 600 нови коментара!
Кой ше чете тва сичкото, бе?
Я ми компилирайте набързо решенията на общото събрание на акционерите, ако може, моля.
Още ли за раотата се дърляте, на чий магарешки гръб да я фърлите, или сте вече (логично) на заплатите?

Зодиите са средата на дискусията. Когато стигнем до космите, вече е време за ключ.
Иначе в резюме, дискусията се върти основно около екзистенциалния въпрос -дали 40 годишните са старци с бастуни, които чакат прегъдката на Смъртта да ги оттърве от тези мъки, или са млади, красиви, богати и в старта на най-прекрасното време от живота си.

Също така, аудиторията се интересува дали красавиците превиват гръб в някой офис под зоркото око на някоя злобна леля, която им се явява шеф, или красят живота и дома на заможния си съпруг и делят времето си между шопинга в Милано, пилатеса, маникюра и приготвянето на вечери на свещи по копринено неглиже.

# 835
Ревоукър, положителни натрупвания може да има дори след отрицателен опит... Зависи как преработиш.

Иначе като бях сама, постоянно си облагородявах дома. Пробвах различни неща, няколко пъти сменях концепцията. В готвенето също, много напреднах с уменията там точно, когато живях сама, защото имах време да се глезя и експериментирам. Може да съм имала по-малко домашни задържения, но не съм живяла минималистично, нито скотски.

Иначе за трупането съм съгласна, но не визирам него, а по-скоро другата крайност, и то когато основният мотив е мързел и нежелание да се положат усилията за да имаш допълнителни удобства.
Ти май си по-мотивирана и креативна сама.

Аз обичам да готвя и да експериментирам и с времето станах по-добра заради ММ, който почти винаги ми казва, че това, което съм приготвила, е най-хубавото, което някога е ял Grinning И един единствен път не е пропуснал да оцени услията и старанието ми, както и винаги пита дали имам нужда от нещо при приготвянето, ако е наоколо.

В дните, когато съм сама обаче, съвсем не ми е толкова до готвене най-малкото защото ми е някакси трудно да готвя малко като за мен.

# 836
Ази, аз съм виждала и красавици, които превиват гръб на нивата. Ама съдба. Тоест красивите жени не са само от хайлайфа.

# 837
  • София
Ази, аз съм виждала и красавици, които превиват гръб на нивата. Ама съдба. Тоест красивите жени не са само от хайлайфа.

Красотата е избор, Lorelada.
Ум царува, ум робува, ум патки пасе.
Изобщо не е съдба, а избор.

# 838
Какво значи "Красотата е избор"? Rolling Eyes

Чувала съм, че красотата е в очите на наблюдаващия и дори съм съгласна с това, но че е избор, изобщо не го разбирам.

Да не би да визираш онези жени, които не пропускат козметична интервенция и през ден висят в салоните за разкрасяване? Тук пак не съм съгласна, защото не съм привърженик дори и на най-минималните корекции, но аз напълно всичко си намирам за почти перфектно, де Joy

Но дори с такова тълкуване не съм съгласна с подобно твърдение.

Умът вече е нещо съвсем различно и съвсем няма връзка с красотата. Факт, че някои жени при цялата си грозноватост много добре се "продават".

# 839

Скрит текст:
Ти май си по-мотивирана и креативна сама.

Аз обичам да готвя и да експериментирам и с времето станах по-добра
заради ММ, който почти винаги ми казва, че това, което съм приготвила, е най-хубавото, което някога е ял Grinning И един единствен път не е пропуснал да оцени услията и старанието ми, както и винаги пита дали имам нужда от нещо при приготвянето, ако е наоколо.
Скрит текст:
В дните, когато съм сама обаче, съвсем не ми е толкова до готвене най-малкото защото ми е някакси трудно да готвя малко като за мен.

E-e-e, чак пък такова подмазвачество не те ли притеснява?

Съгласявам се обаче с критиката ти на тотално идиотското мнение, че красотата била избор. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт