Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 023
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 75
И аз го ненавиждам тоя кафяв цвят, не знам защо се върна на мода отново. Супер ми е бабешки. Ръкава е странен и широк, но пък в раменете ѝ е добре. Но след изявлението миналата седмица, че двореца няма да дава повече информация за дрехите на принцесата по нейно желание ми е ясно, че по-често ще я виждаме в такива изчистени комбинации. Все пак тя иска светлината да пада върху проектите ѝ, а не каква марка носи, което е абсолютно разбираемо.

# 76
Ще карам подред дамите, Летисия - хубав цвят и замисъл на роклята, но шева според мен трябва да е малко по-нагоре под бюста, така изглежда странно и не подчертава добре формите. Софи - тази рокля не ми допада как й стои, тя е стройна и с младежки дух, но пък са се мачнали с другата дама. Рания - не ми допада роклята, приятен цвят, но ръкавите развалят визията, странни и старомодни. Матилде - роклята ми харесва и като цвят и като кройка.
Кейт - разкошна, преди много харесвах кафяво, сега не, но върху нея всичко изглежда добре. Изчистен и ненатрапчив тоалет, и аз мисля, че е умишлено след изявлението, че се притеснява, че хората коментират повече дрехите, отколкото каузите й. Все пак се надявам да не залитне в крайности, добрия външен вид е също начин да подчертаеш присъствие и кауза, освен това насърчава винаги британската индустрия.

# 77
# 78
  • Някъде там
Тук от светлината цветът повече ми харесва, роклята е много хубава, но Матилде не изглежда хич добре в лицето. Дано да е от снимката, но изглежда много подута.

И светлините и цветовете понякога дават грешна представа. Някак подпухнала и изморена изглежда, но всеки има и такива периоди.
Много хубава, стилна и изчистена рокля и хубав цвят.

Една нова снимка от Сингапур.
Тогава Раджва е била бременна.Помня, че коменирахме, че изглежда бледа и уморена, но явно причината е била бременността.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 16:11 от daviz

# 79
Радвам се, че е с другият пръстен.

# 80
  • София
Тогава Раджва е била бременна.Помня че коменирахме, че изглежда бледа и уморена, но явно причината е била бременността.

Не я ли заподозряхме даже?

# 81
Кралицата открива New Mulberry Academy London Dock.

# 82
  • София
Така, като гледам, Софи остарява естествено и най-красиво измежду другите роялки, които са на сходна възраст.

# 83
Тоалета на Катрин изобщо не ми харесва. Не е проблема в кафявото, а съчетанието му с черно..

# 84
  • Някъде там
Скрит текст:
Тогава Раджва е била бременна.Помня че коменирахме, че изглежда бледа и уморена, но явно причината е била бременността.

Не я ли заподозряхме даже?
Да, заподозряхме я.
Първо с тази рокля.

На вторият ден изглеждаше по свежа.

Чакай да видим сега дали и за Иман ще сме познали. Ако обявят скоро значи на юбилея на баща й е била бременна.

# 85
  • София
Раджва грее като бременна, прекрасна.
Матилде тук не ми харесва и на мен в лице, но роклята и е много елегантна.
Принцесата на Уелс с много грозен и мрачен ансамбъл.

# 86
  • Някъде там
Едно чаровно драконче става на 9 години днес.

# 87
Раджва да я докарали по-ниска от съпруга й на последната снимка. Забавни са.

# 88
Прекрасна е Катрин! И на мен не ми харесват тези тъмни цветове, но пък на нея дори и те и отиват. Дори и в черно и тъмно кафяво отново грее и изглежда свежа и красива.

Раджва да я докарали по-ниска от съпруга й на последната снимка. Забавни са.
Тъй като са снимани от кръста нагоре е възможно да е стъпил на нещо, за да е малко по-висок от нея.

# 89
Интересен факт за сакото, което не харесахме. На марката Petar Petrov e, добре познато на чужденците с интерес към модата, но не може да се каже същото за популярността му по родните ширини. То принадлежи на дизайнера, роден в Украйна и израснал в България, който стои зад едноименния моден бранд Petar Petrov. Вече 10 години присъствието му по време на Седмицата на модата в Париж е неизменно.
Воден от страстта да разпалва емоции чрез дизайна, Петър Петров основава едноименната си марка дамско облекло във Виена през 2009 г.

Общи условия

Активация на акаунт