Звездни Компромати- Февруари'25

• 370 082
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 265
Еее то за детските ако почнем Simple Smile)

Мечето Ръкспин 😍
Ферди мравката..
Смърфовете..
Мейзга..

# 2 266
Пчеличката Мая, Розовата пантера Пинко, Ну, погоди, Том и Джери, семейство Флинстоун, Барбароните, Костенурките Нинджа, Смърфовете, Попай моряка, Уди кълвача ...

# 2 267
  • ВАРНА
90-те,когато Освалдо бе много популярен у нас в някакъв вестник побликуваха телефонно интервю.Запомних,заради особеното име,че любимата му певица е Шакира.Години по-късно стана популярна и извън Латинска Америка.

# 2 268
  • Варна
Синьо лято 💕

# 2 269
Имаше един сериал, даваха го през 90-те, две полицайки едната беше афроамериканка със страхотни крака, а другата мацка със светла коса и кожа. Изобщо не се сещам как за казваше, но много го харесвах.

Може би това? https://www.themoviedb.org/tv/24497-dangerous-curves/cast Не помня как му беше бг заглавието, но актрисата наистина беше убийствена мацка. Тя и през Спешно отделение е минала, забравила съм...

# 2 270
  • Glasgow
Освалдо не беше ли забърсал една българка, върти ми се нещо...

# 2 271
Да, вчера беше гост в предаване по Бтв- Весела Нейнски.

# 2 272
  • София
Да, вчера я мернах по БТВ, но забравих как се казава! Оперна/оперетна певица...

# 2 273
Допълвам анимационните с Чип и Дейл.

Освалдо Риос у нас нашумя с Касандра и си беше звезда. На два пъти идва в България, ако правилно си спомням. Оперната певица май изреждаше телевизиите да се хвали кого е забърсала, но ми се губи той дали потвърди.

# 2 274
  • София
И от мен няколко любими сериала:

Туин Пийкс. Бях лудо влюбена в агент Купър.

Дързост и красота. Въпреки, че всички припадаха по Рич, аз си падах по брат му Тор (първия яктьор, който играеше тази роля)

Скрит текст:

Освалдо Риос ми беше ТОП, особено в "Три съдби". Майка му Рахина Мендоса беше мацка-трепач и разбира се - ужасно зла Grinning

# 2 275
Тези детски сериали просто са ни мили заради нашето си детство
Качеството им беше доста лошо
“Тайната на Коко” като цветове, история, музика примерно, ако беше излязла тогава, щяхме да сме в ступор Grinning

# 2 276
# 2 277
   Много интересна тема сте подхванали за сериалите. По фантастиките съм аз, всичките му там "Стар трек" (без онази тъпотия Атлантис), "Бойна звезда Галактика", а "Вавилон 5" ми е най-любим.
   Някои от старите сериали сега изглеждат толкова наивни и демоде... Само с "Приятели" не е така. Той продължава да е съвременен и актуален, сякаш вчера е правен. Само като ги видиш да говорят по домашния телефон и да си записват на листче, се сещаш, че е стар. Друг, който не ми омръзва никога, е "Теория за големия взрив." Гениален е.

Дъщеря ми като съвсем малка много харесваше "Спешно отделение". Аз не исках да го гледа заради кървищата, но тя най-сериозно ми обясни: "Не съм малка и мога да го гледам, защото много добре знам, че това не е наистина, а науж, и това не е истинска кръв, а конфитюр!"

# 2 278
Много добри бяха и бразилските "Клонинг" и "От обич"
Бранка Летисия де Барош Мота ми беше любим персонаж Expressionless

Нандо също Satisfied

# 2 279
  • Наблизо
Имаше един сериал, даваха го през 90-те, две полицайки едната беше афроамериканка със страхотни крака, а другата мацка със светла коса и кожа. Изобщо не се сещам как за казваше, но много го харесвах.

Може би това? https://www.themoviedb.org/tv/24497-dangerous-curves/cast Не помня как му беше бг заглавието, но актрисата наистина беше убийствена мацка. Тя и през Спешно отделение е минала, забравила съм...
Ауу тук и Фабио играе,този анимационен герой.

Общи условия

Активация на акаунт