Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 202
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
И тя с изцяло променен фейс, има снимки преди скалпела.

# 3 091
Не знам дали някой си спомня Светлана в Черешката. То тогава бяха златни или сребърни прибори, не знам какви чаши,  готви им октоподи. Та тогава излизаше, че са несметно богати и се питам как се пропилява такова имане. Ако този плужек е имал проблеми с хазарт тя защо не се омете още след второто дете?

# 3 092
Аз не питам, тя какво ще ги прави парите. Питам какво точно предлага, за да ѝ ги дава някой, всеки месец при това. Това с красенето на къщата, смятам че няма какво да го обсъждаме.

# 3 093
Да го придружава, да е секси и ясно какво. Какво друго да предлага?

# 3 094
Ако той наистина е със зависимости, наистина по-добре Светлана да управлява доходите, откъдето ѝ да са дошли.На нея поне ѝ е жал за децата и първо ще гледа за тях да има. Мисля, че е надскочила шанелите и диоритедоколкото може човек с нейния акъл да надрасне каквото и да било.
Ох, да си възпитавам синовете да са учещи и работещи и да се свържат с работещи и интелигентни половинки, че ако такова ми дойде до главата, сигурно няма да го преживея...

Глупости, затова рева как Християн я бил оставил без дрехи. Щото първо гледа доброто на децата, затова всичките ѝ деца са били в кувьози, за да може мама да е слаба, с препарати за отслабване и да роди на дата, препоръчана от астроложка. Тия деца са отгледани дотук от детегледачки и майка ѝ. Никога не са били обличани със скъпи дрехи и обувки, въпреки че майката е с такива, постоянно по процедури и даже косата не може да си измие сама. Сега, като няма детегледачки, се самоотглеждат с телефона в ръка.

# 3 095
# 3 096
Ако той наистина е със зависимости, наистина по-добре Светлана да управлява доходите, откъдето ѝ да са дошли. На нея поне ѝ е жал за децата и първо ще гледа за тях да има. Мисля, че е надскочила шанелите и диорите, доколкото може човек с нейния акъл да надрасне каквото и да било.
Ох, да си възпитавам синовете да са учещи и работещи и да се свържат с работещи и интелигентни половинки, че ако такова ми дойде до главата, сигурно няма да го преживея...
Нищо не е надскочила. Гледа интереса на децата си точно друг път. Постави своето желание за клюкарщина пред техния интерес. И всичките й действия досега показват, че по-скоро тя използва тях, отколкото да действа градивно за тях. Вървяла е като кон с капаци (уж). А че самата тя няма акъл да си издържа децата и да ги възпитава без на Гущеров старши парите и наставленията, даже не й е минало през акъла какво говори това за нея.
Прави се за имидж сега на много страдалната геновева, скромната домакиня, излъганата съпруга. Празни приказки и лъжи.

# 3 097
Не знам дали някой си спомня Светлана в Черешката. То тогава бяха златни или сребърни прибори, не знам какви чаши,  готви им октоподи. Та тогава излизаше, че са несметно богати и се питам как се пропилява такова имане. Ако този плужек е имал проблеми с хазарт тя защо не се омете още след второто дете?

Светлана не, но Мара си я спомням, май в "На кефе" беше, точно на Коледа, наливаше греяна ракия в сервиз ВерсачИ.

# 3 098
Айгюл или прекръстена Даниела намери от кого да поиска 50 к парици. Той и Мартин иска толкова, но на мама, а тя не иска той нищо да прави, щото нали е дете на 39 г. Satisfied

# 3 099
Не знам наистина какво си въобразяват тези женички на издръжка, a.k.a компаньонки. Какво реално предлагат, освен почасовите си услуги срещи тези пари? Нямат акъл, кариера, образование, обаче претенции до небесата..
За красота ...не знам какво да кажа. Ще оставя това тук. Носът е потрес. Крив е и едната ноздра е несиметрична на другата.

# 3 100
Тази ли щяла да краси къща, срещу 50 000? Бая се е надценила, ми се струва.

# 3 101
Аз дълбоко се съмнявам, че някой ще и даде 50 к на месец за един ми ти секс и женска енергия.

# 3 102
Разликата между колко й трябват и колко й дават според мен е около 60000 месечно.

# 3 103
  • Наблизо
Сетих се на кого ми прилича!
На Изма от Омагьосаният император!
Скрит текст:

# 3 104
  • Варна
На тези снимки е блърната или както там се казва. В Ергена е още по зле.

Общи условия

Активация на акаунт