Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 224
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 075
Е, спестяват от чистачка, щото Светлето чисти, пък и не яде, ама пак доста разходи са си 😂

# 3 076
  • на село
Ама тя като ги иска, някой дава ли ѝ ги? Или само си обявяват офертите в това предаване. То верно може да се използва като маркет за булки - аз не бях се замисляла.

# 3 077
Таз чепеларка 50 К нацяло виждала ли ги е?! Майка и баща и сигурно за година не ги вадят общо. Малко се пооакала така да се каже😅🤫 За кво са и?! Едва ли може да си купи обратно върхът на носа, който и липсва и ѝ придава изключително крийпи вид, направо ме стряска понякога😱

# 3 078
Навремето Николета обясняваше на Патрашкова, че й трябвали повече от 20 000 на месец, но явно цените са се вдигнали още 😀

# 3 079
Интересни оферти. Не мога изобщо да си представя, какво точно трябва да предлага една жена, че да получава 50 хиляди на месец. Явно никакво въображение нямам.

# 3 080
  • Наблизо
Тая дето иска 50 хиляди е приятелка на Атанаска Бачорска. Да не говорим, че прилича на плашило.
Коя е?Да не е тази,която прилича на Майкъл Джаксън в Ghosts?

Интересни оферти. Не мога изобщо да си представя, какво точно трябва да предлага една жена, че да получава 50 хиляди на месец. Явно никакво въображение нямам.

И аз.Палуна сигурно знае.

# 3 081
Сега се замислям, че на такива дейни и развиващи се жени, все се падат някакви заспали чехльовци за мъже…. Нали в другата тема за Ергена нищим една от участничките как в ефир си каза каква месечна издръжка иска (50-60хил. лева), като тя само ще краси къщата, та ги съпоставих, че са двете крайности. Май най-добре по средата.
Коя е тази? Брей и такива заявителки ли има.

# 3 082

Как така не го е погледнал? А кой му е осигурил според теб елитни училища и безгрижен живот до периода с драмите с Палуна? Сам каза в интервю, че му липсва баща му и тяхното другарство, сам каза как баща му го е взимал с него по срещи и т.н. Дъртият Гущер с парите си е осигурил най-доброто за сина си, но това, че сина е от онези, при които парите и образованието не дават резултати вече е друго.

Това не е гледане на дете. Това е наливане на пари, но общуване, възпитание, пример ... То и за това резултатът е такъв. Децата имат нужда от присъстващ, обичащ ги родител, не само от парите му. Не знам, защо изобщо трябва да се обясняват такива неща. Парите, сами по себе си, няма как да възпитават.
Хич не е нужно да присъства. Даже обратното – децата се дразнят,когато родителите постоянно висят на главите им. Това между другото.

# 3 083
  • на село
О, аз нямам представа коя е, не гледам Ергенът.

Май само Биг Брадър гледам, и то когато не крещят.

# 3 084

Как така не го е погледнал? А кой му е осигурил според теб елитни училища и безгрижен живот до периода с драмите с Палуна? Сам каза в интервю, че му липсва баща му и тяхното другарство, сам каза как баща му го е взимал с него по срещи и т.н. Дъртият Гущер с парите си е осигурил най-доброто за сина си, но това, че сина е от онези, при които парите и образованието не дават резултати вече е друго.

Това не е гледане на дете. Това е наливане на пари, но общуване, възпитание, пример ... То и за това резултатът е такъв. Децата имат нужда от присъстващ, обичащ ги родител, не само от парите му. Не знам, защо изобщо трябва да се обясняват такива неща. Парите, сами по себе си, няма как да възпитават.
Хич не е нужно да присъства. Даже обратното – децата се дразнят,когато родителите постоянно висят на главите им. Това между другото.

Шегуваш се, нали?

# 3 085
Освен за обичайните неща, каза, че ще инвестира в имоти. 😆 Ама ние какво да се учудваме - то това си е най-сигурната инвестиция, като ползваш чуждите пари.😅

alethea, каза го Даниела Рупецова, известна като писателка с една книга - Момиче за милиони и приятелка на Атанаска Бачорска и кръстница на детето ѝ.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:41 от Rimmona

# 3 086
Четох, че Даниела имала запори и дългове 120 000 на банки.

# 3 087
Една ютубърка показваше страници от книгата  на Даниела и правеше анализ на написаното - наистина много жалка работа е тази "книга", дори не знам с кой акъл се представя като "писателка". Това може да направи само човек, който е виждал книги през живота си само през витрина...

# 3 088
  • Наблизо
А значи е точно тази,с физиономията на зомби.

# 3 089
Ще инвестира тя в шишарки😅🤫 Щот е много умна та се е овъртяла в борчове до ушите! На тая и 50 лв не бих и дала, не 50 К🙃🙊

Общи условия

Активация на акаунт