Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 265
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 060
Ама този човек е бил по-вървежен и от Джизъса! Как е възможно?! (Не че за Джизъса е обяснимо)

# 3 061
Е, той имаше връзка и с Алисия, още преди тя да е с Божинката. Спонсорира й няколко клипа, караше му колите. После даже се чуваха клюки, че от нея е "скочил" на дуетната й половинка Теодора и двете развалиха приятелството си, явно не са били празни приказки.

# 3 062
И той, точно като Джизъса и отчасти Божинката, профука всичко по живот, коли и алисии.

# 3 063
И той, точно като Джизъса и отчасти Божинката, профука всичко по живот, коли и алисии.

Хриси не може да се сравнява изобщо с Джизъса и Божинката, те печелят и си харчат парите които изкарват сами, а не профукват чужди пари..

# 3 064
Казвам, че изхарчиха състоянията си, не кой откъде ги е взел, аз съм последният човек, който ще оправдава Християн Simple Smile.

Абе дано баща му се смили над него. Гадно е да гледаш как някой потъва, въпреки личната си тъпота. Може би той би помогнал на сина си, но знае, че паричките ще изтекат при Светлана и затова не ще.

# 3 065
Казвам, че изхарчиха състоянията си, не кой откъде ги е взел, аз съм последният човек, който ще оправдава Християн Simple Smile.

Абе дано баща му се смили над него. Гадно е да гледаш как някой потъва, въпреки личната си тъпота.

Дано не се смили, че лошо и за двамата... Бащата ще изгуби още пари, а мързеланът ще продължава да залага.

# 3 066
Пред този ужасно неприятен шопар( вече може да му викаме така, щото няма пари! Преди беше мече!)
БожиГол и Джизъса са като Белмондо и Делон бе😅🤫😂🙃

От всички кукута в Хлеса, не мога да повярвам, че го казвам, Мегз е най- красива 🤫

Алекс в кампанията на Мейбълин - “Виж ме сега”

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:14 от JACKLIN*

# 3 067
Ако той наистина е със зависимости, наистина по-добре Светлана да управлява доходите, откъдето ѝ да са дошли. На нея поне ѝ е жал за децата и първо ще гледа за тях да има. Мисля, че е надскочила шанелите и диорите, доколкото може човек с нейния акъл да надрасне каквото и да било.
Ох, да си възпитавам синовете да са учещи и работещи и да се свържат с работещи и интелигентни половинки, че ако такова ми дойде до главата, сигурно няма да го преживея...

# 3 068
Сега се замислям, че на такива дейни и развиващи се жени, все се падат някакви заспали чехльовци за мъже…. Нали в другата тема за Ергена нищим една от участничките как в ефир си каза каква месечна издръжка иска (50-60хил. лева), като тя само ще краси къщата, та ги съпоставих, че са двете крайности. Май най-добре по средата.

# 3 069
Хриси не може и на малкия пръст да стъпи на Божинов и Джизъса, защото не са профукали чужди милиони и продължават да се издържат сами. А баща му едва ли ще допусне Хриси да го довърши, каквото си е надробил ще си го сърба..

# 3 070

Хриси не може да се сравнява изобщо с Джизъса и Божинката, те печелят и си харчат парите които изкарват сами, а не профукват чужди пари..

И въпреки всичко, външният им вид е в пъти по-приемлив от този на Гущер-младши. Та е доста по-разбираемо да имат желаещи.

# 3 071
Ех тези рептили още ли ще ги коментираме?

# 3 072
  • на село
МегЗа така ли изглежда на живо? Неземна хубавица е станала.

# 3 073
Сега се замислям, че на такива дейни и развиващи се жени, все се падат някакви заспали чехльовци за мъже…. Нали в другата тема за Ергена нищим една от участничките как в ефир си каза каква месечна издръжка иска (50-60хил. лева), като тя само ще краси къщата, та ги съпоставих, че са двете крайности. Май най-добре по средата.

Ето, някой нали пита как се изхарчват 20 милиона. 12 месеца по 50 бона - 600 000 годишно само за Светлана да “краси къщата”. Оттам нататък деца, детски градини, заплати на охрани, почивки по 10 бона нощувката, две лимузини за 1 милион, 1 джип с панделка за още половин милион и ето я сметката 😁.

# 3 074
Тая дето иска 50 хиляди е приятелка на Атанаска Бачорска. Да не говорим, че прилича на плашило.

Общи условия

Активация на акаунт