Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 184
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 105
Аз дълбоко се съмнявам, че някой ще и даде 50 к на месец за един ми ти секс и женска енергия.

По време на експлозивния си брак с Миро 😀 Мара Дамата му точеше мин по толкова на месец. Тя самата е казвала суми.

# 3 106
Айгюлчето е била много нежна. От какъв зор от това ще се направиш на Джим Кери

# 3 107
Нежна, колко да е нежна. Снимката е с използван филтър  и двете приличат на анимационни герои. Същата Круела си е.

# 3 108
Аз дълбоко се съмнявам, че някой ще и даде 50 к на месец за един ми ти секс и женска енергия.

По време на експлозивния си брак с Миро 😀 Мара Дамата му точеше мин по толкова на месец. Тя самата е казвала суми.
Мара все пак е дама, разбираемо е 😆
А другата неизвестна авторка ба книга със запор

# 3 109
  • София
Рене Зелуегър малко подпийнала на Оскарите през 2013 година.
Спомням си Мария как харчи карта безлимито  във Вип Брадър

# 3 110
Значи, щом тоя Дзвер е бил толкова щедър, значи няма какво да я мислим за таксата на дъщеря ѝ, пък и за университета след това.

# 3 111
Какъв е смисълът от правилата на темата? Майкъл Джексън на предишната страница нито я знам коя е, нито я познавам. Без име, пльосната без скрит текст...
Правят се на нищо, защото е модно, а масово явно са прости.

# 3 112
Какъв е смисълът от правилата на темата? Майкъл Джексън на предишната страница нито я знам коя е, нито я познавам. Без име, пльосната без скрит текст...
Правят се на нищо, защото е модно, а масово явно са прости.
Новоизлюпена златотърсачка от Ергенът. (Вчера за първи път ми попадна и по чудо съм в течение.)

# 3 113
Разбирам, не го гледам.

# 3 114
  • на село
Мичето дано тоя път да е сложила нещо настрана. Че няма да е все млада.

# 3 115
Това с 50-те хил. издръжка е голям виц Simple Smile Успех на момичето Simple Smile

# 3 116
И той, точно като Джизъса и отчасти Божинката, профука всичко по живот, коли и алисии.

Хриси не може да се сравнява изобщо с Джизъса и Божинката, те печелят и си харчат парите които изкарват сами, а не профукват чужди пари..
Аааа,Божинката не е профукал парите си,май успешно ги влага в недвижими имоти.Не чак толкова глупав

# 3 117
Мацката от “Ергенът” с 50те хиляди наистина е забавна. 😅
И аз се чудех кой би “инвестирал” с такава жена, носът ѝ прилича на контакт.

# 3 118
Все ще се намери някой,не я мисли.

# 3 119
Все ще се намери някой,не я мисли.

Не я мисля нея, ама мога да мисля и извода е, че няма кой да й даде 50к на тази мома 😉

Общи условия

Активация на акаунт