Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 099
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 3 180
  • Наблизо
Едричка си беше,в никакъв случай дебела,тип Селена Гомез.

Скрит текст:

# 3 181
Определено изглежда по-добре отколкото сега. Не можах да я позная на актуалните снимки.

Едричка си беше,в никакъв случай дебела,тип Селена Гомез.

Скрит текст:

# 3 182
В един от влоговете си Галя Симеонова беше отишла на гости на Петя Григорова в Монако и спомена,че Петя всяко лято живеела там.От къде са и парите не е ясно.

50-60 хиляди на месец се лансира тарифа тези дни.
Стигат и за апартамент в Монако.

# 3 183
  • Благоевград
Специално влязох в профила на Дженифър Лав Хюит да я видя. Абсолютно различен човек. И аз я знам от "Шепод от отвъдното", винаги съм я харесвала, че не е някаква кльоща, ами нормална жена с прекрасни форми. Сега си е сменила физиономията. Има правени клепачи със сигурност, доста килограми надолу също, но не мога да разбера какво друго. Та тя не прилича на себе си.

# 3 184
Аз не разбрах сагата с Цвети Василева. Продължава да качва сторита с коремче от апартамента на вуйчо, даже днес от дрешника, който в 1 към 1 с дрешник от рийлс, качен пролетта. Има ли развитие сагата

# 3 185
Специално влязох в профила на Дженифър Лав Хюит да я видя. Абсолютно различен човек. И аз я знам от "Шепод от отвъдното", винаги съм я харесвала, че не е някаква кльоща, ами нормална жена с прекрасни форми. Сега си е сменила физиономията. Има правени клепачи със сигурност, доста килограми надолу също, но не мога да разбера какво друго. Та тя не прилича на себе си.

Тя в " ШепоТ от отвъдното" беше слаба колкото е и сега. Когато се беше наляла не приличаше на себе си.

# 3 186
Аз я харесвам сега ,да прилича на каквото си иска, но е хубава.

# 3 187
  • на село
Аз вече на инста снимки не вярвам!
Не един шок преживях.

# 3 188
Починала е Мишел Трактенбърг.. Само на 39 години. За сега не споделят причина за смъртта... Много я харесвах в Бъфи, но в последните години не приличаше на себе си Sad
Скрит текст:

# 3 189
  • Sofia

Според 4-годишния ми тогава син било "Шефът от отвъдното".

# 3 190
Джесика Алба с децата:
Скрит текст:
и тренировката и във фитнеса за супер форма
https://www.instagram.com/p/DGi5roTyMic/?img_index=11

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:26 от SHE_IS

# 3 191
Всичките й деца са целите на Каш Уарън.
Одрали са му кожата.

Допълвам за кончината на Мишел Трактенбърг - току-що мернах в мрежата информация, че била отхвърлила присаден бъбрек като вероятна причина за трагичното събитие.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:32 от Веселяшка

# 3 192
Починала е Мишел Трактенбърг.. Само на 39 години. За сега не споделят причина за смъртта... Много я харесвах в Бъфи, но в последните години не приличаше на себе си Sad
Скрит текст:
Жалко за младата жена. Четох, че наскоро е претърпяла чернодробна трансплантация и е възможно да е имала усложнения. Полицията не разследват смъртта, но все пак предстои аутопсия.

# 3 193
Всичките й деца са целите на Каш Уарън.
Одрали са му кожата.

Имат и нейни черти..
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 21:07 от SHE_IS

# 3 194
  • На морето!
Много са хубави и Алба с децата, и Ивайла с дъщерите си. Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт