Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 108
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 165
И пак е прекрасна! За мен Моника е най-красивата жената! Такава женственост никоя друга няма! Страхотна е, а в Бг вече не се брои ботокс за корекция, нали?

# 3 166
Дженифър не бих я познала, ако не пишеше коя е. Какво си е правила, то направо друг човек.

Ozемпичила се е и си е отрязала носа.
Май и блефаропластика имаше.

# 3 167
Моника освен красива винаги е била и интелигентна

# 3 168
Палунин е легнал на кълка, че сега мама ще го гледа, а Светла активно работи. Хелс и реклами на какво ли не. В случая детски център. В лицето е превтасала питка.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 12:37 от #Frozen#

# 3 169
  • Наблизо
Палунин е легнал на кълка, че сега мама ще го гледа, а Светла активно работи. Хелс и реклами на какво ли не. В случая детски център. В лицето е превтасала питка.
Скрит текст:

Това е бартер за рождения ден на единия от Добромировците.

# 3 170
  • Viena
Тук като се пише за целият Палунски цирк само се повдигат сторитата и видеата също.

# 3 171
Някой помни ли психоложката Краси Гешева от "Един за друг", когато беше Елитна Звезда с лимузина БМВ в отвратителната религиозна финансова пирамида SCI Save Company International? Tактично пропуска тези няколко години в кратката си биография. На 21 години, ревностна християнка, гордостта на двамата измамника пастор Светослав и Станчо, идол и мотиватор на хиляди млади лакоми за бързи пари финансови сектанти.
https://play.nova.bg/video/edin-za-drug/sezon-6/edin-za-drug-202 … asi-valeri/642434

Разбира се! Тя беше и при Милен Цветков
https://www.youtube.com/watch?v=pxGjOxUWxK8

# 3 172
Попаднах в инста на Петя Григорова (нещо водеше по тв, не помня какво), но като чиста клюкарка ме гложди с какво се занимава ? За богат мъж ли е омъжена? И ако да- за кого? Ако не - как постига този лайфстайл, след  рекламките са й на 2-3 неща основно , а непрекъснато е на скъпи дестинации.
Любопитство ме гложди.
П.с приятелка на моя позната, но не ми е удобно да питам, а и не сме толкова близки, ТА питам вас

# 3 173
Дженифър не бих я познала, ако не пишеше коя е. Какво си е правила, то направо друг човек.

тя беше много напълняла, вероятно е оземпирала.

# 3 174
Никол Кидман с дъщеря си , 2010 г.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 15:54 от JACKLIN*

# 3 175
  • Berlin
Петя Григорова не беше ли също от едновремешната ММТв група? Май после продължи малко като водеща в други ТВ и след това не знам. Дайте един линк да си припомня, може да бъркам името.

# 3 176
  • Berlin
Ох, мерси! Значи аз за Ина Григорова си мисля, а това е на Галя Симеонова приятелката, дето ходят заедно насам-натам по заведения.

# 3 177
  • София
Jennifer Love Hewitt
Скрит текст:

Тези снимки са направо шок за мен, така я харесвах в шепот от отвъдното и после в 911...

И за мен.
https://goldenthroats.fandom.com/wiki/Jennifer_Love_Hewitt
Какъв Оземпик, тя никога не е била пълна.

# 3 178
  • София
В един от влоговете си Галя Симеонова беше отишла на гости на Петя Григорова в Монако и спомена,че Петя всяко лято живеела там.От къде са и парите не е ясно.

# 3 179
  • Berlin
Ооо, доста беше наедряла Дж. Лав Хюит по едно време, мисля след раждане беше.

Общи условия

Активация на акаунт