Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 305
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 150
Една слънчева Ивайла с малката си дъщеря:
Скрит текст:

Малката е много красива:
Скрит текст:

С баща си:
Скрит текст:

Голямата й дъщеря Рая:
Скрит текст:

Двете сестрички:
Скрит текст:

# 3 151
  • Glasgow
Много хубави деца, малката дъщеря прилича на сестрата на Ивайла

# 3 152
Една слънчева Ивайла с малката си дъщеря:
Скрит текст:

Малката е много красива:
Скрит текст:

Лелеее, ама на Ивайла децата са просто прекрасни! От последните страници, насам, така ме ме усмихната тези снимки! Кой е бащата? Хубави деца са създали, браво! Малкото е уникално красиво момиченце:yellow_heart: А и каката - вече е красавица!

# 3 153
Децата са красиви. Родителите са … От първият нямам впечатления, но бащата на малкото е нагъл, нахален, превзет и арогантен. Нищо чудно, че вися по съдилищата, а тази торба кокали Ивайла къде ли не ходи да се жалва по предаванията.

# 3 154
Да не остана и аз назад, но децата на Бакалова са прекрасни. Дано получат добро възпитание, освен всичко друго.

# 3 155
  • София
Голямата дъщеря на Ивайла няма нищо общ с чалга визията на други "звездни" деца. Няма джуки, цици и т.н. Поне по този параграф я аплодирам. Предполагам, че и добро образование е получила или получава в момента, а не се чекне нон стоп, мятайки салфетки из дискотеките, чудейки се как да запълни многото си свободно време.

# 3 156
Jennifer Love Hewitt
Скрит текст:

Тези снимки са направо шок за мен, така я харесвах в шепот от отвъдното и после в 911...

# 3 157
Дженифър не бих я познала, ако не пишеше коя е. Какво си е правила, то направо друг човек.

Ozемпичила се е и си е отрязала носа.

# 3 158
Голямата дъщеря на Ивайла няма нищо общ с чалга визията на други "звездни" деца. Няма джуки, цици и т.н. Поне по този параграф я аплодирам. Предполагам, че и добро образование е получила или получава в момента, а не се чекне нон стоп, мятайки салфетки из дискотеките, чудейки се как да запълни многото си свободно време.
Абсолютно съм съгласна. Само ще добавя, че и малката е много хубавка. Копие на баща си. Прекрасни деца си има Ивайла. И тя е в топ форма

# 3 159
# 3 160
Окончателно конфискуват колата на Нойзи, решението не подлежи на обжалване.

# 3 161
Румен Гайтански е много неугледен и неприятен на външен вид, добре че гените на Ивайла са надделяли, та момичето е наистина много красиво. Веселин Денков е симпатичен и строен, та за малката не е чудно, че е сладуранка. Разбира се, и при двамата бащи се абстрахирам от поведението, а коментирам само външния вид.
Ивайла е шумна, нахална, агресивна и безцеремонна, естествено е и партньорите и да са същите.

Дано децата имат достатъчно акъл и късмет, да се откъснат от средата на мутри, сенчест бизнес, чалга, манекенки и подобни. Наистина им  го пожелавам! Рая е завършила и средното, и висшето си образование в Лондон, дано продължи да се развива и реализира навън.

# 3 162

Аз виждам слабо, но стегнато тяло с релеф. Нищо общо с анорексичните форми на Светла. При хора с анорексия, мускулите първо заминават.

# 3 163
Вчера видях г-жа Шоколад в Софиямед.
Нали мъжът ѝ е лечител... Та
А иначе страхотно изглежда.

# 3 164
«Остарях, без да искам разрешение от никого, отприщвайки буря и безобразие сред страстните борци против стареенето. Бойци, за да сме точни.

Осмелих се да мина по червения килим, красивото си лице и тяло с всички бръчки, очи и наднормено тегло, с всичко, което природата ми е дала, без колебание и напълно незаинтересовано от мнението на привържениците на без И това е страхотно. Защо най-накрая някой трябва да каже на света, че остаряването изобщо не е срамно”.

Моника Белучи

За мен все още е една от най- красивите жени😍

Общи условия

Активация на акаунт