Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 035
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 390
Клаудия  Кардинале една от най- красивите жени за времето си, Делон, Мастрояни и Белмондо някога са били влюбени в нея!
 В момента е на 86 години,  не се е подлагала на никакви пластични операции или инжекции за красота.

Пост в пустиня Wink

# 3 391
Прекрасна е Клаудия!
Повече такива постове да има ,че с таз Палуна...

# 3 392
  • София
Клаудия  Кардинале една от най- красивите жени за времето си, Делон, Мастрояни и Белмондо някога са били влюбени в нея!
 В момента е на 86 години,  не се е подлагала на никакви пластични операции или инжекции за красота.

Скрит текст:

Ми тя си изглежда супер за годините! Единствено кофти грима И не ми харесва!
Брижит Бардо изглежда доста по-зле...

# 3 393
Gong.bg: Ирина Шейк и Том Брейди отново заедно

Ан Хатауей и Джош Хартнет ще снимат филм по книгата "Верити" на Колийн Хувър:
Скрит текст:

# 3 394
  • Down south
Абе не ще да е било доброволно, струва ми се. Поне едно съобщение щяха да оставят, а най-вече нямаше единият да лежи в банята, другият паднал в другата стая. За кучето в шкафа не ми се мисли, че е ужасно.

Съжалявам, че чак сега се включвам, но аз съм назад във времето.
Кучето е било в клетката си, а другите две са влизали и излизали свободно през кучешките врата.

# 3 395

Преслава

Как се окепази тази жена не е истина

# 3 396
Като близначки са с Малена Скъпата от Чепеларе …

# 3 397
Малена Скъпата 😂😂😂

# 3 398
Устата й е по-зловеща от носа

# 3 399
Аз си мисля, дали той не е починал от естествена смърт. Тя го е намерила, паникьосала се е, все пак са били заедно 30 години и може би не може да си представи живота без него. Тя няма деца, едва ли си поддържа кариерата, ако се е била отдала на това да го обгрижва и подкрепя, и е решила да си сложи край на живота. За кучето нямам обяснение.

Така е станало, според мен. Той е починал и тя се е самоубила.

# 3 400
Kate Hudson
Скрит текст:

# 3 401
Мария всъщност не искаше да отговаря на въпроса за аборта и бременността - каза, че за нея е грозно да се рови по този начин в чаршафите на хората, но няма какво да крие. На директния въпрос на Елизабет дали е била бременна по времето, в което Светлана е била с Християн - каза Не, но гледаше надолу. Може и да са се застъпили по някое време. И пак не мога да й съчувствам на Палуна

# 3 402
Гущера е качил видео пак гледат Хелса със Светла, виждат се лицата на 4 деца, много сладки са и баба Кунка е там. Палуна е с мазна коса, корен и без вежда… Видео не мога да го сложа, който има ИС да види.

# 3 403
Аз не мога да видя видеото, защото не следвам Хриси и профилът му е частен. А ми е интересно 😞

# 3 404
Искате да ми кажете,че да имаш 95г баща,но щом живее с жена си е ок децата да не се обадят 10 дни?
Ей така, за едното "Добре ли си?" Поне едното от 3-те деца??! 1 минута телефонно обаждане! Абсолютно не го приемам и не го намирам за нормално.
Обаче за наследство,веднага ще намерят време.

Ако кучето е било в клетка,значи е умряло,защото е нямало вода и храна. Още по-жестока смърт.

Не ми звучи логично, той умрял,тя го намерила и се самоубила. Нямат ли камери в дома им?
Днес полицията ще прави пресконференция в 3 местно време. Ще има повече инфо.

По повод питането,нямат ли съседи,да са чули нещо или кучетатата, къщата им е сред горите и изолирана от трафик на транспорт и хора.
https://x.com/bkthedunes/status/1895064368016199826/photo/2

Общи условия

Активация на акаунт