Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 913
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 415
  • на село
Устата на Мария е станала още по-голяма.

# 2 416
Устата на Мария е станала още по-голяма.

Ужасна....и все по- зле се прави

# 2 417
Мария си го казва в сторитата. Че са я издокарали Светла и продукцията заради отказа й за участие. Може да им е объркала сметките в последния момент и хайде да я очерним...
Светла- дъно, няма какво да се каже за нея. И да е вярно и и да не е вярно, какво постига с откровението,  освен хейт,  подигравки и смях...

# 2 418
Защо тази жена Мария се обезобрази по този начин? И продължава да го прави. Прилича.вече на някакъв демон от.филмите на ужасите. Никога не съм я харесвала. Но леля.ми й е.фен и смята, че.е.умна.

# 2 419
Освен устата, не виждам с какво толкова се е обезобразила.  Има силикон в устата , не хуалурон и за това не може да я оправи. Иначе си е хубава жена.

# 2 420
Вие устата, а аз съм изумена как се е барнала с тоз стикер за енергийна ефективност 🤣🤣🤣сигурно е мега фешън, ама блъска на неолющен хладилник/печка/миялна 😁

# 2 421
С този рус цвят ми е странна, определено с тъмна коса беше по-добре.
Е, стикера е известен отличителен знак на голяма част от облеклото на Баленсиага, което се мъчат да налагат родните звезди.

# 2 422
  • Пловдив
Вие устата, а аз съм изумена как се е барнала с тоз стикер за енергийна ефективност 🤣🤣🤣сигурно е мега фешън, ама блъска на неолющен хладилник/печка/миялна 😁
А! И аз в стикера се загледах. Устата и си е патешка от години.
На стикера пише "Баленсиага".

П.П. Не знаех, че е известен отличителен знак, мислех, че е нова дизайнерска идея.

# 2 423
Изгледах сторитата на Мария, то все едно слушах Анелия , много думи-нищо не каза 😄

# 2 424
“Сексът пълни дупки, но не запълва пространства.”
Мария, 20.02.2025г.

Крайно време е да се вземат с Божинката….

# 2 425
Аз не гледам ХК, само ми попадна откъса, в който Палуна обяснява за Мария.
Това, което ми направи впечатление е как започва разказа ѝ “а ти знаеш ли, че открих снимка с..”.
В смисъл, звучи ей така от никъде да започва самата тема. Все едно си го е имала в списъка това да го каже - за рейтинг, реклама, отмъщение, Бог знае какво…
Някой, който е гледал цялото предаване да каже - някой питал ли я е нещо по въпроса или тя от нема и къде го започва ей така?

# 2 426
  • София
Светлана сякаш си изпълнява договорните задължения, сигурно това е било условие за влизане във формата.

# 2 427
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
“Сексът пълни дупки, но не запълва пространства.”
Мария, 20.02.2025г.

Крайно време е да се вземат с Божинката….
Е и двамата не са по на 15 години, София е малка, може и да са се взели вече, няколко пъти, и няма да повтарят.
От друга страна Божинов не ми е направил впечатление на много богат мъж, склонен да пилее пари по жени, може да не е в таргета на дамата.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 15:34 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 2 428
Това не е уста, това е някаква комедийна гума на Мария на устата
Просто възможно ли е нещо такова блестящо, гигантско и грозно на нечие лице

Палуна малко по-спретната поне

# 2 429
И Мария е също толкова тъпа колкото Светлана. Видяхме я и каква певица е миналата година в Капките. И тя не се насити на женитби  и не изяде достатъчно бой сякаш. Имала очи и да репликира. Хвани едната-удари другата.

Общи условия

Активация на акаунт