Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 502
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 2 100
Лаленце, форумката която попита е именно заради блокиране заради игри, а чуденката защо други не ги блокират, макар да тагват 20 човека си е баш на място в темата с игри.
В темата за социалната мрежа какво ще те посъветват? Да не играеш може би и няма да те баннат.

# 2 101
  • Пловдив
https://roshen-bg.com/ не видях да е споделена.
За Бену аз писах първа тук,направих две поръчки,дойде само една без никакви допълнителни мостри!Днес има доста тегления в ИГ , пожелавам си късмет 🍀

# 2 102
  • София
От Бену направих 3 поръчки, 4-тата я отказах, тя също дойде. Във всяка имаше мостра и подарък от колелото. Не можах да разбера защо не ги бяха обединили, а си дойдоха 4 различни пратки в три дни.

# 2 103
  • Телиш/Плевен
Лаленце, форумката която попита е именно заради блокиране заради игри, а чуденката защо други не ги блокират, макар да тагват 20 човека си е баш на място в темата с игри.
В темата за социалната мрежа какво ще те посъветват? Да не играеш може би и няма да те баннат.
Досега не съм видяла някой да може да отговори на този въпрос тук. Само догадки, които се разпростират на няколко страници и правят темата съвсем трудно проследима. И всъщност оттам идват проблемите - пише се непрестанно за това, а отговори по същество няма. Аз, въпреки че имам профил от доста години там, също не мога да отговоря. Обикновено когато човек не намира отговор на въпросите си в една тема, пита в друга. Сега просто бяха посочени подходящите теми, в които да се пита за социалните мрежи и техните рестрикции...

# 2 104
  • София
Скрит текст:
Досега не съм видяла някой да може да отговори на този въпрос тук. Само догадки, които се разпростират на няколко страници и правят темата съвсем трудно проследима. И всъщност оттам идват проблемите - пише се непрестанно за това, а отговори по същество няма. Аз, въпреки че имам профил от доста години там, също не мога да отговоря. Обикновено когато човек не намира отговор на въпросите си в една тема, пита в друга. Сега просто бяха посочени подходящите теми, в които да се пита за социалните мрежи и техните рестрикции...

Ще се опитам да внеса малко повече яснота по темата. Разбира се, всеки е свободен да приеме мнението ми като меродавно или не.

Социалните мрежи на Meta, включително Facebook и Instagram, първоначално са създадени с основната цел да свързват хората — да улесняват споделянето на снимки, видеа, истории и лични моменти. В основата си те са замислени като платформа за социализация, а не като среда за безкраен спам и агресивни маркетингови практики.

За съжаление, на практика често се наблюдава двойният стандарт при прилагането на правилата в различните профили. Няма как да се отрече, че на моменти изглежда, че за едни профили рестрикциите са по-строги, докато за други — доста по-леки. И да - два различни профила за едно и също нещо, могат да получат различно наказание. Има доста нередности по платформата, но за съжаление колкото и да ги коментираме, не могат да се оправят.

Моят съвет тук е когато взимате участие и коментирате - не пускайте коментарите по много един след друг, коментар.. няколко минути, друг. И така не е гаранция, че няма да го засече като Спам и да Ви ограничи, но е една идея по-добре и като мярка за сигурност.

Нека да обобщя - Мета използват масово АИ, той засича определени модели на поведение и в един момент налага рестрикции, дали са правилни или не.. няма на кого да се оплачем. Нека не забравяме, че България като пазар не им е и приоритет...

Няма конспирация тук, че някой иска да Ви навреди на профилите в Инстаграм - алгоритъмът се задейства, засича и наказва. Рестрикциите варират в зависимост за кой път сте наказани.

От страна на Meta се полагат усилия за борба със спама и за ограничаване на неправомерните практики, но още това не е съвсем ефективно и работещо правилно.

Въпреки това, много страници и профили използват т.нар. "игри" като инструмент за бързо и неестествено увеличаване на аудиторията си и продължават тази практика. Чрез организиране на конкурси, които изискват тагване на множество потребители или коментиране, се генерира изкуствен трафик. Целта е да се достигне до по-широка аудитория, но този подход често граничи със злоупотреба и нарушаване на правилата на платформата, от което страдат и крайните потребители като нас, които искат тази "печалба".

# 2 105
Здравейте, има ли активна игра на Нивеа?

# 2 106
Има ли активна игра на вафли Ная?

# 2 107
Има ли активна игра на вафли Ная?
Да преди седмица беше публикувана.

# 2 108
# 2 109
  • София
От Бену направих 3 поръчки, 4-тата я отказах, тя също дойде. Във всяка имаше мостра и подарък от колелото. Не можах да разбера защо не ги бяха обединили, а си дойдоха 4 различни пратки в три дни.
Подаръците от колелото в 4-те поръчки еднакви ли бяха?

Направих поръчката с крема на La Roche-Posay, но малко преди да платя се усъмних какъв адрес съм дала. Върнах, за да видя и блокира. Пробвах да направя нова поръчка, но ми даваше невалиден код. Направих си нов профил, но със същия телефон. Пак не ми позволи подаръкът да е точно този крем. С кодовете за другите подаръци ставаше, но аз исках крема. Едва когато направих профил на мъжа ми с неговия телефон, прие кода. Затова ми е интересно, дали е имало някакво ограничение?

# 2 110
  • София
Таня67,  предполагам, защото си се върнала една стъпка назад и нещо не е сработило. Моя приятелка също ми сподели за подобен проблем, искала е са добави още един продукт и не й е дало да въведе йод. На мен на всяка от поръчките приемаше код от колелото.

# 2 111
Ейй докато не видях, не Ви вярвах за тези Маливчета и Благодаря на организаторите, че ги пуснаха за всички магазини, а не само за Кауфланд, защото аз нямам наблизо и ми е доста трудно да участвам в такива кампании, които са само за конкретен магазин. Имам една много щастлива дъщеря, която обаче се чуди това - Агне ли е? Маймунка ли е? 😆 🤣

# 2 112
  • Под Слънцето
Лаконично, в духа на тренда :  Маги. Спиди. Без ППП.

# 2 113
  • София
Не е ли червена ? Аз само заради това играх Simple Smile))

# 2 114
  • Под Слънцето
Не е червена, скучно метално сива е

Общи условия

Активация на акаунт