Шофьорски и пешеходни истории

• 4 892
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Оф, така си изкарах акъла на един паркинг в мола, че са ми откраднали колата… А всъщност се оказа, че съм паркирала на друго ниво. От тогава винаги си записвам в телефона номерчето на паркомястото.

# 91
  • София
Покривът на моята кола е тъмно оранжев и много лесно си я намирам по паркингите.
Вчера ми се наложи да ходя до Перник. Спирам на голям паркинг с две диагонални колони коли по двата края. Тръгвам да си ходя и някакъв спира по средата между колоните, точно пред мен. Половината паркинг е празен и буквално на 20 м има свободни места. Добре че бях паркирала назад, та успях да мина в пролуката покрай тъпака. Не само на мен пречеше, а и на всички излизащи от паркинга.

# 92
Едно смешно кратко видео от Унгария. Да знаете,че шофьорът в тази ситуация не могат да го задържат и обвинят. Затова и двете ченгета само стояха и гледаха:
https://www.youtube.com/watch?v=jxGHjEwFOGA

# 93
  • Г. О.
Ядосах се на едни младежи, които се бяха качили на електрическа тротинетка и се движеха много бързо и безшумно. Ако не бяха извикали, нямаше да ги видя, докато пресичах по пешеходната пътека, хем те са в нарушение - да не казвам как преминаха през кръстовището. Трябва да ги забранят - опасни са както за другите, така и за себе си.

# 94
Оня ден един с тротинетка караше по пътното платно с колите. Дори не в края, а в средата, наравно с колите. Попитах го дали там му е мястото, а той "любезно" ми каза да се разкарам. Оше по-любезно му казах, че като го блъснат, ще го четем в новините.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 15:15 от Рошличката

# 95
  • Г. О.
Да, че и нагли, на всичкото отгоре.

# 96
  • Г. О.
Много се дразня на разносвачите на пица. Да, разбирам, че бързат и гонят време, но не трябва да бъде за сметка на нечий живот. Многократно съм изпадала в рискова ситуация, в която аз отстъпвам и съм убедена, че ако не го бях направила, резултатът щеше да е различен. Почти всеки път шофьорът кара като бесен и с едната ръка си гледа телефона. Виждам му телефона, понеже го е вдигнал за да го вижда.
Вчера бях с детето си на пешеходна пътека и както винаги, стъпвам и изчаквам шофьорът да намали, за да пресека. Въобще не си направи труда. Гледаше си телефона и просто хвърляше по едно око на пътя. Ако бях решила да тръгна, нямаше да успее да реагира.

# 97
Шофьорите на vip bebe за мен са супер рискови, освен гледането на телефона в града карат като луди. Като носеха храна с нашия блок влизаха в двора с много висока скорост без да има видимост. Те за къде бързат не знам, явно ги е страх бебето да не порасне😉

Общи условия

Активация на акаунт