Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 12 611
  • 233
  •   3
Отговори
# 105
Не зная как се казва накрайника на захранването на моя лаптоп? Тъй като искам да купя по-лек адаптер за него за да мога да го разнасям. Лаптопа се казва Razer blade 14, а конектора на който ми трябва заместител изглежда така:
Скрит текст:
Не е препоръчително да го правиш. Оригиналният не случайно е тежък.

# 106
  • Козлодуй
pvacheva, излиза ми като резултат в Алиекспрес и Амазон. Да споделя ли линкове? Нищо налично в български сайтове.
Намерих и аз в алито ама той по-голям и от оригинала - все пак ако може дай ми някой линк - егати и зарядното - пък не смея да го оставя у дома може да свърши батерията макар че е нова

ЧревоУгодник, трябва ми да е по-леко това захранване аз затова съм взела малък лаптоп да ми е леко Simple Smile

# 107
егати и зарядното - пък не смея да го оставя у дома може да свърши батерията макар че е нова
Това почти сигурно може да се зарежда и през USB-C и всяко зарядно с PD 65W ще ти свърши работа. Ама не трябва да товариш машинката докато е на него

# 108
ЧревоУгодник, трябва ми да е по-леко това захранване аз затова съм взела малък лаптоп да ми е леко Simple Smile
Избрала си грешният лаптоп. За тази цел има ултрабуци, които са предвидени точно за разнасяне и да издържа дълго батерията.
Само за зареждане на батерията ще свърши работа някое менте, но трябва да е изключен или поне да не го ползваш, докато се зарежда.

# 109
  • Козлодуй
Аааа доста е мощен ама пусто не погледнах зарядното - благодаря за мненията - ще пробвам Type C на изключен лаптоп или ще търся преходник

# 110
Програма за сваляне на торенти от Замунда?

# 111
  • София

мю torrent

# 112
  • София
qBittorrent

# 113
Тази с две ръце! Безплатна, без реклами и без абонаменти. uTorrent беше добра, но я развалиха.

# 114
Transmission

# 115
  • Sofia
Изисква някакъв подпис

# 116
  • София
Не би трябвало, но аз го имам инсталирано от години. Видях го, че иска някакъв ключ, който е даден. Започни да го сваляш и виж какво и кога ще ти поиска.

# 117
https://www.fosshub.com/qBittorrent.html
какви ключове? направо изтеглете за която операционна система ви трябва.

# 118
Технически как се осребрява чек през банкомат? Баркод ли има не него?

# 119
Технически как се осребрява чек през банкомат? Баркод ли има не него?
Не може на банкомат, а само в клон на банката. В България трудно да се намери такава.

Общи условия

Активация на акаунт