Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми) 3

• 12 546
  • 233
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, искам да откажа мейлите от грабо бг, но като дам unsunscribe не се получава.
Какво е решениет?
Благодаря

# 211
Здравейте, искам да откажа мейлите от грабо бг, но като дам unsunscribe не се получава.
Какво е решениет?
Благодаря
Блокираш имейла или им пиши да те отпишат(длъжни са да го направят според GDPR).

# 212
Няколко пъти опитах, но без успех.
Пише, че известно време ще отнеме unsubscribe-a и пак от същото.

# 213
Няколко пъти опитах, но без успех.
Пише, че известно време ще отнеме unsubscribe-a и пак от същото.
Пиши им, че са длъжни според GDPR и че ще поддадеш жалба до Комисия за защита на личните данни.

# 214
  • BG-DE
В Gmail има опция спиране в менюто когато се отвори мейла. Действа поне няколко месеца после пак получих мейл от сайта който бях спряла и повторих процедурата. В abv също има такава опция, пак като се отвори мейла отгоре има знак за блокиране.

# 215
Здравейте!
"Имам" 3D Принтер FlashForge Adventurer 5M Pro (не зная откъде е купуван, това е първият сайт, в който го намерих)
Необходимо ми е да намеря изгодни консумативи/влакно, но не зная какво точно да търся Disappointed
Разгледах наличното на принтера, това е:
Скрит текст:
Поговорих си и с ДжиТиПитко Simple Smile и би трябвало да търся филамент PLA (Polylactic Acid) 1.75 мм, а грамажът може и да е различен от 250 гр, нали?
Има ли някой, който може да ми препоръча откъде да закупя, но и да се издават фактури, че не е за лична употреба?

# 216
Поръчвай от Амазон направо.

# 217
Здравейте!
"Имам" 3D Принтер FlashForge Adventurer 5M Pro (не зная откъде е купуван, това е първият сайт, в който го намерих)
Необходимо ми е да намеря изгодни консумативи/влакно, но не зная какво точно да търся Disappointed
Разгледах наличното на принтера, това е:
Скрит текст:
Поговорих си и с ДжиТиПитко Simple Smile и би трябвало да търся филамент PLA (Polylactic Acid) 1.75 мм, а грамажът може и да е различен от 250 гр, нали?
Има ли някой, който може да ми препоръча откъде да закупя, но и да се издават фактури, че не е за лична употреба?
Грамажът може да е по-голям, защото е на ролка. Руснаците си купуват от Китай(AliExpress) най-вече на марка CREOZONE, което като марка нищо не ми говори. Нямам 3D принтер, но съм запомнил, ако някога ми се наложи. Може би биха ти издали фактура, но не знам доколко ще ти свърши работа.

# 218
Благодаря за отговорите, намерих и това, което ми е необходимо Simple Smile
За съжаление от Али-то не става да се поръча Sad , трябва от България и да има фактура.

# 219
  • България <3
Здравейте, не знам дали е правилната тема, но ще питам. Имам рутер, към него с кабел има свързан втори рутер. На първия рутер има интернет, на втория няма WiFi. Иконката за интернета (едно кръгче) свети. И двата ги изключвах и ги включвах. Също модема изключвах и включвах. Нищо. Предната вечер имаше - сутринта като станах нямаше и така два дни. Някой знае ли как мога да го оправя

# 220
Здравейте, не знам дали е правилната тема, но ще питам. Имам рутер, към него с кабел има свързан втори рутер. На първия рутер има интернет, на втория няма WiFi. Иконката за интернета (едно кръгче) свети. И двата ги изключвах и ги включвах. Също модема изключвах и включвах. Нищо. Предната вечер имаше - сутринта като станах нямаше и така два дни. Някой знае ли как мога да го оправя
На втория рутер не е включен WiFi ли? Провери ли в настройките? Ще трябва да се свържеш с него с кабел и от браузъра да въведеш IP на рутера, както и потребителско име и парола(пише ги всички неща някъде по него, обикновено отзад или отдолу).

# 221
Просто се обади на доставчика си да дойдат да си видят рутерите.

# 222
  • България <3
Звънях, но втория рутер не бил тяхна работа.

# 223
Ами който го е сложил викни.

# 224
  • София
Някой ползва ли Coolbox като интернет и ТВ доставчик? Предлагат 1 Gbps интернет + ТВ. Леко е overkill за нас, макар че понякога се работи хоум офис, но по време на пандемията се справихме със сегашните 100mbps. Пакетът им с телевизия излиза 48лв, без промоции, без договор. Сега съм на Виваком 29лв безсрочен договор, но ще се местим в нов квартал и се съмнявам вивата да преместят обекта без да ме накарат да сключа договор. Затова се оглеждам за независими доставчици, но те като че ли са изчезнали.  Всичко е погълнато от големите акули, както стана и с нашия, Булсатком.
Ако знаете някой останал независим за София......

Общи условия

Активация на акаунт