КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 964
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Песента от игрите с отрязаните глави получи награда, хит е станала. И въобще,  да си широко скроен означава и да приемаш вярвания  и разбирания на другите ,дори да не ти пасват.

Ти спореше и за изучаване на религия в училище, както е било преди 9.9.44. Вероучение.
 Но светът се промени и нищо на каза за другите вярващи, много са, ислям,   будаизъм, юдаизъм, пък и  католици май не признаваш, че са роднини с източното православие.
 Те като решат да протестират, докато си имаме мир  и поносимост, уважение - какво? Ще имат ли часове и те? Пък и  са много дори признатите религии.  И всяка се дели на още.
 Ще делим ли децата от малко още и насъскваме?
 Какъв автогол ще си вкараме ,но нали   едни са праведни и по тяхното трябва , дори може идея  да се покръстят всички да се яви.
 Та мислещи  е това, не пристрастни и не го правят по тези причини.
 И съм познала , искаш да си отгоре ,лидер . И това  е. Твой проблем.
 На мен ми стига да си лафим за счупени неща ,нови покупки ,здраве  и успехи на децата.   Анжелка да вземе книжка,  Фло има кола да и купуват внуците ,че тази сдава багажа, то такси бързо се износва.
  Такива неща.
 Като искам друго   поезия и  книги има къде, теми има за политика и войни, място има за всяко нещо.

# 286
Ей такива неща, като казал - рекъл, пък оня казал същото ама рекъл друго и т.н и т.н. ми идват в повече.
Питам се защо трябва да правим сеир на някои хора?
Казвам лека нощ! Надявам се, че утрото е по мъдро от вечерта и утре всички ние да си продължим тъкането на чергата с нашите си нишки и шевици! ❤️

# 287

Да не ставам досадна днес, но ... налейте си чаша червено вино в тази мразовита вечер и си помислете струва ли си да хабим сили и емоции с преходни неща!

Наздраве! Wine GlassWine GlassWine Glass

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 21:25 от makaweli

# 288
Вчера имах активна почивка по наложителни причини. Пак ми се качи кръвното. Ако още веднъж ми се случи, ще ходя при личната. Добре, че имах останало сготвено от предните дни, та ММ имаше какво да си вземе за работа.
Днес съм по-добре и даже започнах нова плетка - шапко-шал. Ако не ме лъже паметта Фло и Диди бяха плели нещо такова, но не съм сигурна.
Нинка, нали вече я разисквахме тази ситуация и мисля, че стигнахме до разбирателство. Защо се връщаш пак там?
За лайковете - след прочитане на пост, лайквам без проблем. Но това  става само на първата от непрочетените страници. От следващата  бутончето вече не отчита, че лайквам. Аз ,обаче, тъпо и упорито продължавам да лайквам, защото по този начин по-бързо превключвам от едно мнение на друго.
Та, ако някъде не ми е отчетено ,, полезното", не е по моя вина.
Аиша, ако не забравя, няма да те лайквам. Обещавам!

# 289
  • София
Привет, красавици!
Днес беше дъълъг ден. Преди обяд - навъртях една тава кренвиршки, после друга тава с мусаЛа. За нещо сладичко време не остана, а и ми се иска да науча нещо по-различно от моите рецепти. Дайте някаква идея?
След обяд - веселие на тръстиката. Има такива дни. С конкурс да ги събирам пациентите не мога такава компания да събера. И комплимент дори получих от един пациент на 83.
Я да ви кажа още един куплет от частушките.
"Я старуха боевая, еще буду боевей.
Для меня четыри деда выходили на дуэль". Stuck Out Tongue Winking Eye
Чета за неволите ви с разните оператори. Използването на вълшебното трибуквие, КЗП ( вие да не си помислихте за едно друго трибуквие Stuck Out Tongue Winking Eye) има ефект. Преди няколко години, два дни преди Новата година купихме калорифер, да си топлим внучетата, че парното беше слабо. Работи точно 2 мин. и спря. Грабнах до под мишница и отидох в магазина. Оплаках се, а те ме "успокоиха", че след празниците ще ми оформят документите и ще ме изпратят в оторизиран сервиз за ремонт. Казах им, че уредът ми трябва за сега, а не за след пет дни. Отговорът беше - Не може нищо да се направи. Извадих си телефона и им казах съвсем спокойно, че ще попитам КЗП дали може или не може. Притесниха се видимо, разбързаха се, извикаха баш началника и всичко завърши с щастлив край. Върнаха ми парите.
У нас с документацията се занимава Ромео. Всяко листче, още щом се появи, веднага се подрежда в джобчета и в съответни папки. Незаменим архивар е! Мен за такава дейност не ме търсете.
ТАНУ, отиди при кардиолог. Около мен приятелки и пациенти се оплакват, че кръвното им е нестабилно. Смятат, че е от времето.
КАССС, колко хубаво си го казала - утре всички ние да си продължим тъкането на чергата с нашите си нишки и шевици! ❤️
Момичета, хайде лека и спокойна нощ. А утре нов ден, нов късмет! Hug

# 290
  • София
Обещях да пиша за лайковете.И аз,като Янчето,късно разбрах за тях.И започнах да лайквам ,когато харесам нещо или и аз мисля така.Обаче, забелязах,че някои постове,които съм лайкнала пак не са отчетени.Започнах първо да повтарям тези от предния ден.Не ги четех ,а направо карах на ред.След това лайковете свършваха,но аз тогава не знаех,че са ограничен брой.Има и друго.Понякога толкова се увличам в четенето,че забравям да лайквам и се присещам по-късно.И тогава пак карам наред. Това е.

# 291
  • на чист въздух
Добър вечер момичета. След дългия ден влизам да ви нагледам и ми стана тъжно в предвит създалата се ситуация. Всички сте готини и колоритни сами за себе си. Всяка със своя характер е индивидуална и забележителна. Харесахте ми, че сте прями и отзивчиви и ми стана тъжно. Не бива да се сърдиме, големи хора сме.
 За лайковете- аз така отбелязвам, че съм ви прочела и по този начин за мен съм уважава мнението Ви.
 Мериан преди години имах сага с един от операторите и аз. Бях върнала оборудването,  но въпреки всичко имах на числени 450лв за тях. Добре че бях запазила протокола за връщането,  защото се оказа,  че служителка та не беше отбелязала в компютъра.  Странно как са издали документи за връщане а не е запаметено в архива. Тя спореше, че няма връщане, но когато си видя подписа се извини, че нещо не отчело и таксата се махна. От тогава много пазя документи дори за няколко години назад.
Сега ви оставям, че този вирус много ме измори и всеки ден с различни симптоми. Болните дечица бързо да оздравяват. Няма да ви коментирам всички,  но Ви прочетох и имате палче за хубава вечер. Помнете, че в живота има много по тежки ситуаций и не си струва да се ядосваме за глупости. Сега ви оставям, че главата много ми тежи
Яге изпревари ме

# 292
Аз слагам синьо палче и така отбелязвам, че съм прочела всичко. Не знам как се лайква.
Ще си лягам , но малко ще почета.
Денят ми  мина просто неусетно. Така бързо лети времето! Нека го използваме за хубави неща!

Утре имам среща с приятелка на Янчето, която е в нашия град.

Тану и всички болни,  утре да сте шен!
 На всички лека нощ!

# 293
Яжка, Ян, за малко да се сблъскаме на входа.
Въртя се из Нета и все на сам ме тегли ...
От нямане какво да правя, ръчкам насам - натам и върша глупости .
Онзи ден без да искам активирах в едно приложение нещо и ми начисли 6 лв към сметката на оператора, сега преди малко пак какво направих - още 10 лв. На бързо изтрих приложението, ама кел файда , парите ще си ги платя.
Та така, момичета.
Засрамвам се и обещавам, че повече така няма да правя Simple Smile Wink  ... до следващия път Simple Smile .

Ух, пак ли за тези лайкове продължаваме да говорим.
Нали уточнихме вече.
Знаете, че аз не слагам, вие ако искате слагайте, но не държа.

Я да дойде Янчето да разкаже как мина на гостито на стринка и.  Изненада ли я
 с тортата и баницата ?

Така е Ян.
Бели кахъри са кой к'во писал и кой  какво му отговорил, има други толкова по- важни неща в живота.
Но нали сме се събрали тук с желание да борим ежедневния стрес, да си споделяме и да се подкрепяме, въпреки различията ни.

К.А.Г, наистина времето се изнизва все по- бързо. Кога беше Коледа и Нова година, а ето вече е средата на февруари. Малко е тегаво в момента заради студа, но му се види края - след месец и половина и като се уголеми деня, и като минем на лятното часово време ще е много по - приятно.

Малко хаотично ми се получи написаното, но скролвам нагоре - надолу.
Вместо палчета предпочитам да си поговоря с всяка от вас, но и този път няма да стане.
За сега лека нощ, а утре нов ден, нов късмет!

# 294
  • Вила Великула
Права е Кассс, утрото е по-мъдро от вечерта. Нека забравим глупавите пререкания и да продължим с ведрия тон, преди Нинка да го развали с критиките си. Явно не може да приема различни мнения - жалко, но света е шарен. Света се променя, към добро или не-толкова добро. Има други толкова по-страшни неща, които могат да се случат, ако например избухне с пълна сила вулкана в морето при Санторини. Според много учени това е мястото на потъналата Атлантида, а има и твърдения, че голямото изригване на вулкана през 1600г.пр.н.е. е причина за изчезването на минойската цивилизация. Не искам да си помисля какво би станало ако се случи това, че може да има големи последствия за всички.
Леле, 10 гости преглеждат темата. Интересно.....

# 295
  • Варна
3 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

pipilota6
tanitatania

+ 1 скрити потребителиЗатвори

ПИПИ, вече гостите са 12 с мене! Наистина не проумявам, ако има чужди елементи сред тях, какво толкова интересно намират в нашата тема???  Stuck Out Tongue
Ако са ни на годините и им е интересно при нас, да заповядат, ако пък са млади имат други теми, интереси, вълнения, стремежи ..... и т.н..... Нямам отговор.
Затрудняват ме в момента, смятах да гасЯ ламБите, ама при толкова гости как да "дръпна шалтера"???   Frowning1
Ех, точно сега как ми липсва онова емотиконче, дето се чеше по главичкатаааааа! 

Знам, че ще си вкарам автогол, но ще споделя самата истина, от която малко се срамувам- нали съм зле с английските думи, знам около двайсетина, не ми се смейте, все пак е ниво!
Нали внуците са в Нидерландия, няма кой да ми преведе една чужда дума. Та тия дни разбрах какво е лайкване! Чувала съм я оттук-оттам, ама не ми звучеше "много прилично"!!! Смеете ли се???
В гимназията учителката ни по руски език беше рускиня и ни скъсваше от писане на теми на руски!
Помня, че в 10 клас моята тема със заглавие "Сърцето на Данко" от М.Горки, беше най добрата в класа, та ме накара да я прочета пред съучениците ми. Това го пиша, не за да се хваля, умряла циганката, че аз да я заместя, а да омекотя незнанието на английски думи!
Ама след 15-16 дни, ако съм жива-здрава нали съм РИБИ, ще стана на 76, няма от сега нататък да уча езици, Я!!!
Борянка, мила моя, търси ми торта с някой лапни-шаран!   Animal Whale2

Аз ще гасЯ ламБите, пък гоститИ, казвам ти дъще-сещай се снахо, да лягат и те!  Bulb
Лека и мека!!!   Nerd   

# 296
Това за гостите - колкото по-активна е една тема, толкова повече сто и отгоре  и който влезе - зяпа. Вие пък да видите  от другите теми ,като има скандал по 38  гости има.
 Не изключвам което си мислите ,някой познат, но не  е това основното. Скандалът продава и тук. Като не е активна, потъва надолу  и няма интерес.

Танита ,кой прави торта от шаран пък?
 Едни млади   хапвали, булката казала ,че може само торта и   мусака да кажем, да готви. Мъжът рекъл, мило , не съм те взел да готвиш,  само кажи това ,дето ядем торта ли е или мусака.
  Аз все пак торти правя. Без съмнения.

# 297
  • Варна
Ех, Борянка, така се надявах тортата ми да е шаран-кова, та да ми пожелаете:
Колкото люспи има шарана,
толкова гаджета да си хвана,
та ДС  не само да ми се любува,
ами да започне да ме ревнува,
а аз да се пъча и надувам
и да не спирам да флиртувам,
че жената дори да е на 100,
пак иска да радва мъжко око!

Мила моя, имаш време, търси торта, ако няма риба, поне някоя по-големичка яхта, та с нея да ходим за риба!
Или пък лодка, ама голяма, да ми подхожда! И тогава да ми пожелаете:
Колкото на лодката й са дълги веслата,
толкова дълги да ми бъдат краката,
с размер 90-60-90 да стана,
най-богатия капитан да хвана,

колкото мрежи има на бак-а,
толкова да му е мерака,
да му е пълна дебитната карта,
да ме води в Дубай, Бомбай, Джакарта,
Мексико, Карибите, Сан Франциско,
да е ларж, да не се стиска,
да отидем в Япония, в Кансай,
там с гейшите да пием чай,
да се разходим из река Нил,
да ми подари палто от крокодил,
изобщо да не се стиска, да не умува,
всичко що сакам да ми купува,
да се кефя, да ми е гот,
и да си пея: Ех, какъв живот!

Лека, дано съм ви провокирала да сънувате усмихнати сънища!     Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 05:30 от tanitatania

# 298
Добро утроооо 🌹🥰☕☕☕☕☕
Пия кафе и се усмихвам Simple Smile
Танче, не можах да сънувам усмивки, защото те прочетох сега, но виж успя да ми усмихнеш деня. Тенкю баба 🌹 Много се зарадвах като те прочетох, щом музата ти се е върнала значи ония гадости - болките, са започнали да бягат. Хайде, да отиват вдън гори тилилейски и да се не връщат!!!

Хубав ден момичета с поводи за много усмивки 🥰❤️

Чаф, до после 🤗

# 299
  • София
Добро утро, красавици! Hug
Пак съм ранобудна, но все още не съм се откреватила. КАССС и ти си в тази група като гледам - ранобудната. Харесвам мъдростта, че утрото е по-мъдро от вечерта.
Естествено, първо надниквам в къщичката. ТАНИТКА и БОРЯНА са се погрижили за усмивките ни Joy
ПИПИ, страшничко е само като си помисли човек какво може да се случи. Дано не се случва.
ТАНЧЕ, не си права, че на нашата възраст не може да се учат езици. Напротив. Даже е препоръчително. Това е един от начините да се поддържа сивото вещество във форма. Всеки ден по няколко думи. Опитай. Нали мислиш да ходиш насам, натам с капитана, та езици си трябват. Grinning
Отивам да направя кафето, да си прегледам лекцията за днес с дружките от групата за подкрепа. Днес очаквам една мацка от нас да се присъедини. След нея и още една. Каквото и да научи човек, все е от полза. Забави се старта на другата група, но и това ще стане.
Относно посетителите на клона. Хич да не ви пука, от някаква си група. Нека гледат. Като си нямат техни занимания и това ги прави щастливи...Халал да им е. А и от нас има какво да научат.
Прегръдки и хубав ден. Hug

Общи условия

Активация на акаунт