С мъжът ми сме женени от 5г. Първите две живеехме в неговото село. Имаше доста противоречия между мен и свекърите ми. Първо мъжът ми от бебе е оставен за отглеждане при баба си (без ясна причина). Има брат и сестра които са отгледани от свекърите ми. Те си живеят самостоятелно в д-р къща близо до нас. И съответно нашето място все още е при баба му. По онова време тъй като все още учех, се налагаше доста често да пътувам до моя роден град. Винаги е имало недоволства от рода на “не сме си пратили сина, зет да става там” .Никога не са ни помагали финансово дори да сме имали нужда. Винаги нашата опора са били моите родители. Имало е и куп други неразбирателства между нас. Завърших и убедих мъжът ми да заминем за чужбина. И вече 3та година живеем тук в Германия. Имаме детенце на 1г. Докато бях бременна в 7мия месец получих тел обаждане от майка му и баба му. При което чух нападки от рода на “ти развали момчето ни, искаш само тебе да си гледа, той е длъжен да ни гледа ние разчитаме на него” за пари става въпрос винаги сме им пращали преди да забременея. Но след това прецених че и ние ще имаме разходи и нас ще ни трябват и спряхме, съответно и започнаха нападките. Чух какви ли не неща, но пак заради мъжът ми, преглътнах вс. Той винаги ме е защитавал но някак няма кой да го чуе. Родих та дори писахме името на сина ни, на свекъра. Поразминаха се нещата, успокоиха се . Но сега се налага да се приберем заради някои обстоятелства тук. И още от сега се започва с командите. Снощи доживях да чуя че те щели да гледат и да се разправят с моето дете което аз съм създала и родила. Нямам против да го виждат, но те очакват аз да почна работа и да зарежа детето при тях свекървата да го гледала. А между другото, братът на мъжа ми е вече женен и живеят всички заедно. Не знам как ще се справим. Мъжът ми беше доста против да се приберем, защото си ги знае. Но решено е вече след седмица се прибираме и не знам какви последствия ще има, тъй съм се напрегнала, не ми се спи, не ми се яде…. Дайте съвет как да постъпя.