С какво ви дразнят свекървите? – 161

• 27 700
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Ето тази търсех – https://www.bg-mamma.com/?topic=506372
Настоящата е "с какво ви дразнят".

Цели 6 страници.... не че съм изненадана де 😁

# 706
6 страници и просъществувала месец и малко 😀

# 707
Е, и?  Това ли ви прави щастливи ? Няма добри свекърви и  са като вашите, така ли?

# 708
Е има явно,но къде са 6страници,къде са 161 теми по 50 страници...😁

# 709
Абе, дали ме прави щастлива...не знам. Ама всеки сам може да си направи равносметка. 😀

# 710
  • София
Просто свекървите имат повече житейски опит и не се оплакват от снахите дори да не им изнасят. Действат си там, каквото са решили.
Затова е разликата в трафика.

# 711
Нали съзнавате ,че компанията тук прави темата, на друго място трудно ще се събере да прави страници.  И коя свекърва ще издържи на напъните.  Ще получи инсулт тук. То няма пълно щастие, все има дребнотемие , дето да драска . Но има и несъществено и като си кажеш - не е моя работа, свършва.

# 712
Просто свекървите имат повече житейски опит и не се оплакват от снахите дори да не им изнасят. Действат си там, каквото са решили.
Затова е разликата в трафика.

Коментираме темата "Да си похвалим свекървите ",а не другата да се оплачем от снахите.....

# 713
  • Пловдив
Е, и?  Това ли ви прави щастливи ? Няма добри свекърви и  са като вашите, така ли?
Моята свекърва не е лош или зъл човек. Но просто сме все едно от различни планети, толкова различно светоусещане имаме. И от там - проблеми.

# 714
Другата тема е малка и бързо изпадна в забвение, понеже вече всички сме виждали какво се случва, ако някоя дръзне да си признае, че свекърва и е добра жена Simple Smile Не се правете на ударени, много добре ме разбрахте.

Проблеми със свекърва ми нямам, поне не и сериозни. Случва се от дъжд на вятър някое недоразумение, но се разбираме бързо в името на общия мир. Може би аз повече и лазя по нервите с някоя дума, изтървана не на място. В тази тема съм за джумбиша Simple Smile поне в ранните и версии искрено съм се смяла и съм се кръстила, че участниците в случките не са ми в къщата.

# 715
По-скоро е обратното, тук темата е залята със свекърви. И ако някоя случайно се оплаче от свекърва си, бива изядена меко казано. Нека наистина не се правим на ударени.

# 716
  • София
Другата тема е малка и бързо изпадна в забвение, понеже вече всички сме виждали какво се случва, ако някоя дръзне да си признае, че свекърва и е добра жена Simple Smile Не се правете на ударени, много добре ме разбрахте.

Проблеми със свекърва ми нямам, поне не и сериозни. Случва се от дъжд на вятър някое недоразумение, но се разбираме бързо в името на общия мир. Може би аз повече и лазя по нервите с някоя дума, изтървана не на място. В тази тема съм за джумбиша Simple Smile поне в ранните и версии искрено съм се смяла и съм се кръстила, че участниците в случките не са ми в къщата.
Ако реши да го пише тук, е нормално да има реакция – в грешната тема е.

# 717
Ето тази търсех – https://www.bg-mamma.com/?topic=506372
Настоящата е "с какво ви дразнят".
Миленака, благодаря за линка. Темата е много поучителна за свекървите. Обобщих и анализирах постовете.
И мога да споделя какви са иделаните качества и поведение на добрата свекърва, наредени по важност:
    - 100% от снахите казват "Не се меси", добавят тактичност, доброта.
    - около 90% пишат живеем отделно, само 2-3 случая се споменава, че 5-10 години са живели заедно, но пак не е имало проблеми.
    - 30-40% пишат, че се разбират защото живеят далече и рядко се виждат.
    И 20-30% казват, че свекървата много помага за децата.

Изводът е очевиден - свекървите дразнят с нетактичност и когато се месят в чуждо семейство. Да, точно така семейството на сина им е чуждо семейство.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 13:38 от biborana

# 718
Е, сега те изядоха, с това чуждо семейство.

# 719
  • Пловдив
Е, сега те изядоха, с това чуждо семейство.
Ама чуждо е. Синовете ми са моето семейство докато завъртят собствено семейство, някъде след 21-24 годишни. Да, знам, че 18 е пълнолетие, ама следване, туй-онуй.

Общи условия

Активация на акаунт