⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 336
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Има и във Виница, в супермаркет Макао.

# 421
Копирах си мнението от старата тема.

Понеже тук получих препоръка за зъболекар, а именно д-р Добрев се чуствам длъжна да дам обратна връзка.
Изключително съм недоволна, нещо което обикновенно отнема седмица и то не за друго, а защото трябва да се изработи, при него ми отне близо два месеца. Откъм качество все още не мога да кажа дали за в бъдеще няма да имам проблеми.
Общото ми впечатление е несериозно и непрофесионално поведение, също и недостатъчна хигиена. Не бих повторила. Много съм разочарована!

Да дам още обратна връзка. Човека ми прави коронки на два зъба, които са ми умъртвени преди много години.
Обаче, освен че не ми спомена , че каналите ми не са запълнени както трябва ми затвори двата зъба с коронката, като е оставил единия с кариес.
Освен това, коронката ми събираше постоянно храна и ми се възпаляваше венеца. С две думи никаква не я свърши.
Едни 700 лв. на вятъра.
Сега разбира се ги правя наново.

Така, че бягайте от д-р Добрев, Владиславово.

# 422
  • Под Слънцето
Някой дали е свободен и има желание да бъде модел за  гел лак безплатно днес ?

# 423
Нона,съжалявам за лошия опит с др Добрев. Аз съм доволна много от него,благодаря за обратната връзка за коронките специално,мислех при него да правя и аз.

# 424
Нона,съжалявам за лошия опит с др Добрев. Аз съм доволна много от него,благодаря за обратната връзка за коронките специално,мислех при него да правя и аз.

Всеки сам си преценява.
Още нещо забравих, позволява си докато работи да си рови в телефона или да играе на компа. Например докато те хване опойката или докато сестрата подготвя нещо. Изключително непрофесионално. И това с ръкавиците с които работи Angry
До сега не беше ми се случвало подобно нещо.

# 425
  • при най-добрия мъж...
Някой дали е свободен и има желание да бъде модел за  гел лак безплатно днес ?

Дълго време работих в една Академия за маникюристки и моделите най-лесно си ги набирахме от групите във фейса - Търсим модели за маникюр, педикюр, ноктопластика, фризьорство... Нещо от сорта беше, сигурно има и още. Понякога и във Варненски майчета се съгласяваха да ни допуснат постовете.

# 426

Понеже тук получих препоръка за зъболекар, а именно д-р Добрев се чуствам длъжна да дам обратна връзка.
Изключително съм недоволна, нещо което обикновенно отнема седмица и то не за друго, а защото трябва да се изработи, при него ми отне близо два месеца. Откъм качество все още не мога да кажа дали за в бъдеще няма да имам проблеми.
Общото ми впечатление е несериозно и непрофесионално поведение, също и недостатъчна хигиена. Не бих повторила. Много съм разочарована!

Да дам още обратна връзка. Човека ми прави коронки на два зъба, които са ми умъртвени преди много години.
Обаче, освен че не ми спомена , че каналите ми не са запълнени както трябва ми затвори двата зъба с коронката, като е оставил единия с кариес.
Освен това, коронката ми събираше постоянно храна и ми се възпаляваше венеца. С две думи никаква не я свърши.
Едни 700 лв. на вятъра.

Не познавам въпросния лекар, а Вие споделихте  ли недоволството  си с него и поискахте  ли някаква  компенсация?

# 427
Някой дали е свободен и има желание да бъде модел за  гел лак безплатно днес ?
Ако не е късно вече аз бих могла, свободна съм до вечерта. Ако става дума само за ръце / маникюр. Simple Smile
Писах и ЛС.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 14:30 от Miss_Kaprisse

# 428
  • Варна
Препоръчайте магазин за стирки и почистващи консумативи.

# 429
Аз купувам от Елитис.

# 430
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчайте магазин за стирки и почистващи консумативи.
Район?

# 431
Скрит текст:

Едни 700 лв. на вятъра.

[/quote]
Не познавам въпросния лекар, а Вие споделихте  ли недоволството  си с него и поискахте  ли някаква  компенсация?
[/quote]
Не, не съм. Според Вас дали ще постигна нещо, освен да си вдигна кортизола? Мисля, че не.

# 432
Скрит текст:

Едни 700 лв. на вятъра.

[/quote]
Не, не съм. Според Вас дали ще постигна нещо, освен да си вдигна кортизола? Мисля, че не.
[/quote]
Не мислите  ли, че е редно  да се обърнете към него вместо да "плюете " във форум? 😉

# 433
Моля, придържайте се към темата и не разводнявайте.
Ако не съм доволен от нещо, било то продукт, услуга или нещо друго - пиша си мнението и не ходя да се разправям. Всеки сам си ръководи бизнеса и си носи ползите и негативите!
По темата: От къде купувате качествен зехтин във Варна ? Не искам да правя поръчка от Гърция.

# 434
  • Варна
Какво е "редно" всеки преценява сам за себе си. Аз също нямаше да се разправям, защото това означава само и единствено да вдигна кръвно, а бездруго напоследък имам проблем с него. И също бих предпочела да изкажа мнение във форум, в който се чете много и се иска мнение редовно.

П.п. Не знам въпросният доктор колко е годишен, но имам доста близко наблюдение над млади стоматолози последните 10+ години и има потресаващи случаи. Слава богу, има и читави, но си е направо джакпот.

Общи условия

Активация на акаунт