Мъж с дете и бившата

• 6 447
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
Авторке усещаш ли как пишеш?Все едно го оправдаваш .Аз ,ако съм преди да го зарежа първо ще го накарам да изпие собствената си отрова .Ще си пиша за нарочно уж с бившия пред него ,ще се усмихвам

# 61
Авторке усещаш ли как пишеш?Все едно го оправдаваш .Аз ,ако съм преди да го зарежа първо ще го накарам да изпие собствената си отрова .Ще си пиша за нарочно уж с бившия пред него ,ще се усмихвам

Изказванията са й абсолютно инфантилни, може да е пързалка, знам ли...

# 62

Изказванията са й абсолютно инфантилни, може да е пързалка, знам ли...
Това ме кара да се чувствам още по тъпа. Търся оправдание пред себе си защо така се подредих. Искам да му гадно и на него. Силна съм и такива мъже искам да страдат. Гадно му е когато не му отговорям искам още не знае какво е

# 63
  • Paris, France
Под 30г си, викаш. Колко под 30г? Преценям те към 12-13г, но и 12 и 13г момичета вече са подминали фазата да си губят времето за да е гадно някому.

Друг път. 💊💊

Родители нямаш ли? Приятели?

Подредила си се, защото така искаш, но не желаеш да го признаеш. Топката е в твоето поле. Казваш му, че не го щеш и повече не отиваш при него. Вместо да си губиш времето да му е гадно, направи така, че на тебе да ти е хубаво!

Влагай в себе си и стани център на собствения ти живот! Добре, нямаш 25 или 30г, но времето лети. Няма да си forever ypung. Чукнеш ли 30г става различно, а след 35г повечето мъже, които ще се интересуват от тебе ще са като този - с деца, с проблеми, с багаж.

Всъщност защо пусна темата? Искаш ли да останеш с него? Искаш ли сериозна връзка, брак, деца? Искаш ли мъж на всяка цена?

Всъщност с този си могла да имаш прилична връзка, но не си сложила ясни граници в началото и той се е разпрострял. Аз бих си казала, че не желая да ме занимава с битовизми около тъпото си дете и бившата, искам да излизаме по дискотеки и заведения, както и партита и мога да ходя при него във вторник (или петък и събота, както те устройва). Междувременно бих излизала и с други мъже. Тъй де, свободна си, не сте женени.

Ползвай си младостта и красотата да вървиш нагоре! Не ги хаби в гонене на химери!

# 64
  • Далечният изток
Авторката също има дете...

# 65
Да, аз имам дете също. И да ако е има такъв начин бих искалаа да остана с него със сигурност отдавна не ми се беше случвало да харесам тоооооолкква много някой мъж. Но и не мога да живея повече по този начин, на кого е в крайна сметка?!
По неговите думи е влюбен, нека да види…….ама само ако наистина е де

# 66
Дали тя има дете или не няма значение.Колко от вас коментиращите минали през развод ще имат желание да спят в едно легло с бившата.В такива връзки най долното е че се използва детето за манипулиране.Авторката си е права от всякъде но бившата е в по изгодна позиция заради детето.Не бих си губила времето с този .Той е най виновен че няма топки да постави граници и се оправдава че тя ще му вземе детето.При първият случай когато бившата му даде на контра за да не се конфронтира с нея ,ще е поредният които си е зарязал детето.А , всъщност толкова е просто никой съд няма да му отнеме правото да бъде баща ,а му е по лесно да бъде чехъл.
Авторке от това което пишеш ти личи че си много влюбена но няма смисъл.

# 67
Дали тя има дете или не няма значение.Колко от вас коментиращите минали през развод ще имат желание да спят в едно легло с бившата.В такива връзки най долното е че се използва детето за манипулиране.Авторката си е права от всякъде но бившата е в по изгодна позиция заради детето.Не бих си губила времето с този .Той е най виновен че няма топки да постави граници и се оправдава че тя ще му вземе детето.При първият случай когато бившата му даде на контра за да не се конфронтира с нея ,ще е поредният които си е зарязал детето.А , всъщност толкова е просто никой съд няма да му отнеме правото да бъде баща ,а му е по лесно да бъде чехъл.
Авторке от това което пишеш ти личи че си много влюбена но няма смисъл.
Ами не е един път в който тя му казва че едва ли не, не му пука за детето си поради това че пренебрегва нея. Не знам, че съм влюбена така е. Ама как да си тръгна завинаги, спокойна, че е знае що за човек е

# 68
  • Paris, France

И понеже има дете я е газил влак и трябва да шушука, та да не чуе бившата, че е при него, да внимава кога праща съобщения, да не му звъни когато е с бившата. Еми и 10 деца да имах, не бих седяла с такъв. Той явно няма време за нея.

Да, аз имам дете също. И да ако е има такъв начин бих искалаа да остана с него със сигурност отдавна не ми се беше случвало да харесам тоооооолкква много някой мъж. Но и не мога да живея повече по този начин, на кого е в крайна сметка?!

Влюбен е в себе си, да. Аз затова те попитах искаш ли развитие към брак, деца с него. Ако не искаш други деца и брак е добре да осъзнаеш, че с него няма да имаш лесен партньорски живот.

Никой не ти пречи да си се виждаш с него щом си влюбена. Аз бих си изживяла любовта, но бих сложила граници. Примерно бих казала кога искам да се виждаме и как искам да ме забавлява и ако не може да го осигури, бих обяснила, че ще ходя да се виждам с него когато мога.

А защо искаш повече? Ти имаш и ангажименти към твоето дете. Имаш ли време за непрекъсната заедност с него?

Всъщност как ти се иска да се развият нещата?

# 69
Ами, ето ти също имаш дете и бивш и можеш да си отговориш нормално ли е това отношение и поведение. Аз не мисля, че бившата е в по-благоприятно положение от теб обаче. Нещо не вярвам, че е баш така, както той казва, по-скоро мисля, че той не иска да скъса напълно с нея, а тя не смее да го отреже грубо, за да не игнорира съвсем детето си. Имам един братовчед дето бяха така с майката на детето му близо десет години, иди ми - дойди ми, така и не се събраха да живеят с заедно. Много я обичаше, но майка му и баща му се намесиха, че е проста, не му отговаря на образованието и положението, че детето може и да не е от него. Дори след като си беше признал детето под тяхно влияние поиска генетичен тест, когато малкия беше вече на пет. Загуби десет години на тази жена, през това време смени куп приятелки, а междувременно се срещаше и с нея и я залъгваше. Но развръзката е справедлива, след десет години момичето успя да го преживее, омъжи се за друг и си роди още две деца, а той вече е на почти петдесет и си живее с мама, никоя не беше достойна за принца. Ти си в по-благоприятно положение от бившата му, защото нямате общо дете. Не е причината за държането му нито детето, нито ти, нито другата жена, човека си е такъв, не знаещ какво иска или пък искащ всичко, а ти заслужаваш нормална връзка в която да се чувстваш единствената. Твоето дете също заслужава щастлива и спокойна майка.

# 70
  • Далечният изток
Не бе, Невена, понеже ти я пращаше по партита и дискотеки, и писа, че била свободна и да си излиза с други мъже, затова уточних, че има И нейно дете в картинката.

# 71
  • Пловдив
Deja Vu

# 72
  • София
Надявам се, че историята е измислена. Има хора в мир с бившите, но да спят в едно легло и всичко описано, това е мъж, който си драпа за бившата, ако изобщо му е бивша, пък и си има любовница. Голям Аполон, голямо нещо...

# 73

И понеже има дете я е газил влак и трябва да шушука, та да не чуе бившата, че е при него, да внимава кога праща съобщения, да не му звъни когато е с бившата. Еми и 10 деца да имах, не бих седяла с такъв. Той явно няма време за нея.

Влюбен е в себе си, да. Аз затова те попитах искаш ли развитие към брак, деца с него. Ако не искаш други деца и брак е добре да осъзнаеш, че с него няма да имаш лесен партньорски живот.

Никой не ти пречи да си се виждаш с него щом си влюбена. Аз бих си изживяла любовта, но бих сложила граници. Примерно бих казала кога искам да се виждаме и как искам да ме забавлява и ако не може да го осигури, бих обяснила, че ще ходя да се виждам с него когато мога.

А защо искаш повече? Ти имаш и ангажименти към твоето дете. Имаш ли време за непрекъсната заедност с него?

Всъщност как ти се иска да се развият нещата?

Ми иска ми се да стават по сериозни, крачката е да живеем заедно такива неща. Но предвид обстоятелсвата то това ми се струва направо нереалистично вече. Аз съм заета с детето така е, но винаги съм намирала начин, той да не се чувства пренебрегнат. Нямам притеснения да му отговарям когато съм с бившия си или да му вдигна телефона или каквото и да било. А аз се чувствам така. За бебета е абсурдно да мисля, доста трябва да ми се докаже за да искам, а да забременея за да го “вържа” пък съвсем.
Ами, ето ти също имаш дете и бивш и можеш да си отговориш нормално ли е това отношение и поведение. Аз не мисля, че бившата е в по-благоприятно положение от теб обаче. Нещо не вярвам, че е баш така, както той казва, по-скоро мисля, че той не иска да скъса напълно с нея, а тя не смее да го отреже грубо, за да не игнорира съвсем детето си. Имам един братовчед дето бяха така с майката на детето му близо десет години, иди ми - дойди ми, така и не се събраха да живеят с заедно. Много я обичаше, но майка му и баща му се намесиха, че е проста, не му отговаря на образованието и положението, че детето може и да не е от него. Дори след като си беше признал детето под тяхно влияние поиска генетичен тест, когато малкия беше вече на пет. Загуби десет години на тази жена, през това време смени куп приятелки, а междувременно се срещаше и с нея и я залъгваше. Но развръзката е справедлива, след десет години момичето успя да го преживее, омъжи се за друг и си роди още две деца, а той вече е на почти петдесет и си живее с мама, никоя не беше достойна за принца. Ти си в по-благоприятно положение от бившата му, защото нямате общо дете. Не е причината за държането му нито детето, нито ти, нито другата жена, човека си е такъв, не знаещ какво иска или пък искащ всичко, а ти заслужаваш нормална връзка в която да се чувстваш единствената. Твоето дете също заслужава щастлива и спокойна майка.
Имам това чувство, че просто си е такъв колкото и да ми обяснява, че е сериозен към мен и съм единствената. Ама от къде има тези нерви да лъже 2, да не са и повече накрая. Представям си тя как ги приема нещата, чудя се какво и е обяснено.
Надявам се, че историята е измислена. Има хора в мир с бившите, но да спят в едно легло и всичко описано, това е мъж, който си драпа за бившата, ако изобщо му е бивша, пък и си има любовница. Голям Аполон, голямо нещо...
Не е измислена за съжаление. Ааз също бях в шок когато ми каза. Пък така и за детето не е ли объркващо съвсем не знам..

# 74
Той запознал ли те е с неговото дете?
Авторке, сложила си си едни голеееми розови очила и вярваш на приказката за “лошата бивша, която умее да манипулира чрез детето” , но тук картинката ще да е съвсем различна ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт