Въпрос към дамите

• 3 539
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
Единственият шанс да задържиш интереса, който предполагаме, че има, е да правите секс поне веднъж, стига тя да откликне.
Това с романтиката и след това чакане до лятото не ми се вижда работим вариант. Ако беше след десетина дена пак да се видите, разбирам, но до юли месец... Тя доста преди това ще си е намерила гадже на мястото, където живее или някъде по трасето.
Даже и с еднократния секс пак би трябвало да има някакво междинно виждане, или повече виждания. Времето си минава, трепетите се забравят. Жената живее динамично, нови впечатления може да затрупат старите.

Да, много добро включване, това за лятото е просто оферта, която ще си стои във въздуха - а стане, а не стане. но важното за мен е да оставя добро впечатление. Затова се колебая за секса - мисля, че е добре да остане мистерийка, а и това ще е доста по-нестандартен подход от другите мъже, които ще са по трасето.

Прекрасная Василиса - какви общежития ти се привиждат, да не живееш още в соца?

Емма, кажи го вица Smiley

# 46
  • София
Демек - женска тактика. Евалата!

# 47
  • Out of the Mix
Ше умра от смях.
Точно обратното. Една жена иска да знае, че е желана, може да не си топ партията за нея, но с отношение да иска да е с теб, дори да "прежали" дефицитите ти, разликата в годините, защото ти е много малка, по-скоро си й дъртичък, ако питаш мен. В смисъл става, тя е жена вече на 24, но 14 г. не са за пренебрегване. Ти ще си на 55, тя на 40 съвсем "прясна още" и ще почне да се заглежда по набори, че и по по-малки, ти ще си й доста дърт. Защото си мисля, че би гледал на нея не само, като на забивка за лятната ваканция "по график", което пак казвам е в сферата на фантастиката.

# 48
идеята е да се реши да прекара лятната ваканция тук,
Но ме пращаш при кенгурата без да подозираш, опцията не е много удобна за мен.
Годзи, нали знаете, че при кенгуратата сега е лято. И нейната лятна ваканция вероятно ще е в близкия месец. Smile

# 49
идеята е да се реши да прекара лятната ваканция тук,
Но ме пращаш при кенгурата без да подозираш, опцията не е много удобна за мен.
Годзи, нали знаете, че при кенгуратата сега е лято. И нейната лятна ваканция вероятно ще е в близкия месец. Smile
Не точно Simple Smile Компанията й е базирана в нашето полукълбо.

# 50
Значи виж сега, дори младите жени, които още се връзват на "ще бъда интересен и няма да и пусна, за да ме гони" без да са проверили дали ставаш няма да те чакат половин година за да дойдат у вас през лятната си отпуска. Вече ако си и завъртял главата с разни романтични жестове, може и да се навие, ама трябва до лятото да не спираш и за ден, че да поддържаш интереса по някакъв начин, и то не е факт, че някой по-близо до нея няма да я опраши преди теб.
Номерът с масажа е най-старият в книгата за свалките и мъжете и жените го използват с ясно съзнание до къде ще се стигне след това. А ти не си стигнал до никъде...

# 51
  • София
Човече, един път си се видял с нея, доколкото разбирам 2 седмици.
И искаш да ми кажеш, че ще я чакаш 4-6 м. евентуално да дойде пак за нещо имагинерно? Междувременно какво ще правите? Ще чаткате, камерки, приказки, и "надежди", за да я "вържеш"? А през това време ще се лигавчите с други, защото от такова разстояние абсурд да се поддържа връзка, ако не сте решили, че вече сте заедно, реално не сте никакви. Утре тя може да срещне друг, ти да хлътнеш по друга удобна и всеки ден до теб.
Абсолютно същото си мисля.

Годзила, топката е в теб сега. Ако се мотаеш месеци, може да се окаже, че е в друг.

# 52
  • София

Да, много добро включване, това за лятото е просто оферта, която ще си стои във въздуха - а стане, а не стане. но важното за мен е да оставя добро впечатление. Затова се колебая за секса - мисля, че е добре да остане мистерийка, а и това ще е доста по-нестандартен подход от другите мъже, които ще са по трасето.

Виж, някои хора са схемаджии, идва им отвътре и печелят така. На теб не ти идва отвътре, с обмисляне и стратегия няма да стане по-добре. Дръж се естествено и или ще има продължение, или не. Да се правиш на ощипана госпойца е смешно, най-много да реши, че имаш еректилна дисфункия, а ако е зле със самочувствието, че не я харесваш. Правете каквото ви дойде, пък ще видите дали ви се получава. Ми ако секса е зле? Има много симпатични хора, но дървета.
Забавлявай се, остави тия сложни планове.

# 53
  • По света и у нас
Ох господи.... още една измишльотина за която да се чудя и да анализирам. Годзка, следващия път малко по-проактивно, като имаш 2 седмици да я заковеш, какво блееш бе човек.
Според мен тя се е направила на заспала и не е била чак толкова пияна.
Днешните мъже от какво сте направени бе от кашкавал ли!
Мисля, че вие просто не обичате секса и не го искате в действителност. Седял и мислил схеми.. ми няма да ти пусне, зле си. И верно - ти на 38, а тя на 24 и ти като ощипана мома се кумиш... Нямам думи. Напускам!

# 54
Ох господи.... още една измишльотина за която да се чудя и да анализирам. Годзка, следващия път малко по-проактивно, като имаш 2 седмици да я заковеш, какво блееш бе човек.
Днешните мъже от какво сте направени бе от кашкавал ли!
Мисля, че вие просто не обичате секса и не го искате в действителност. Седял и мислил схеми.. ми няма да ти пусне, зле си. И верно - ти на 38, а тя на 24 и ти като ощипана мома се кумиш... Нямам думи. Напускам!

Важен детайл.
Може би затова е умувал. Обаче ум умува, ум царува .. как беше приказката.

Ако една жена ти е завъртяла главата, нямаш обвързаности, нямаш деца, какво чакаш бе, човече? Да падне тавана ли?

# 55
  • Out of the Mix
Аз в такава ситуация не чакам, а правя маратони - от всичко по много и до последна капка. Разходки, хапвания, воаяжчета, релакс.
После да премисля, или размисля. Mr. Green

# 56
  • По света и у нас
Има нещо прецакано в милениълите. Има някой Марс в Жаба в опозиция с Плутон в Юникорн, дето ги прави толкова смотани. Не смеят да се пробват, не смеят да сбъркат, не смеят да живеят тези хора. С дефибрилатор да го съживяваш, пак няма да мръдне.

Добре, че е БГ мама, поне да се похвалиш че си РАЗГОВАРЯЛ с някакво момиче. Една идея по-добре си от Даниел11.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 19:17 от PriMadonna

# 57
Аз в такава ситуация не чакам, а правя маратони - от всичко по много и до последна капка. Разходки, хапвания, воаяжчета, релакс.
Всичко това е отметнато, беше готино.

Аз обаче нито съм на 38, нито периодът е 2 седмици - и двете са по-малко, не знам кой внася дезинформация Grin

Момичето си има работа, свързана с пътуване и въпреки, че ще поддържаме спорадичен контакт, нито смятам да й досаждам всеки ден, нито да я чакам, нито да се интересувам с кой се закача. Аз си имам и други занимавки. Понеже си допаднахме доста, просто пуснах оферта за лятото и ако дойде, дойде. По мои наблюдения жените си събират такива предложения и си ги кешират когато им дойде момента. Само исках да се уверя до вас, че няма да прецакам доброто впечатление последната вечер, че ми е важно да има поне желание за продължение. Тя така или иначе посещава региона по работа, така че следваща засечка пак не е толкова невероятна.

Пушихме и т---а по нейно желание, та си заспа баш като бебе. Не исках да го пиша, че деца четат, ама човъркаш. Smiley

# 58
Всичко това е отметнато, беше готино.

Аз обаче нито съм на 38, нито периодът е 2 седмици - и двете са по-малко, не знам кой внася дезинформация Grin

Момичето си има работа, свързана с пътуване и въпреки, че ще поддържаме спорадичен контакт, нито смятам да й досаждам всеки ден, нито да я чакам, нито да се интересувам с кой се закача. Аз си имам и други занимавки.  Понеже си допаднахме доста, просто пуснах оферта за лятото и ако дойде, дойде. По мои наблюдения жените си събират такива предложения и си ги кешират когато им дойде момента. Само исках да се уверя до вас, че няма да прецакам доброто впечатление последната вечер, че ми е важно да има поне желание за продължение. Тя така или иначе посещава региона по работа, така че следваща засечка пак не е толкова невероятна.

Пушихме и т---а по нейно желание, та си заспа баш като бебе. Не исках да го пиша, че деца четат, ама човъркаш. Smiley

Абонамент си правиш, значи, ако мине девойчето, ще стане работата.
Трай коньо за зелена трева..

# 59
  • София
Чуй сега кака си.
Жените помнят мъжете, с които са правили секс, а не тези, с които не са.

Общи условия

Активация на акаунт