Февруарчета 2025 г. -Темa 7

• 25 135
  • 467
  •   1
Отговори
# 45
Много благодаря, момичета! Страхотни сте и наистина ме успокоихте! Хайде да минава вече и аз да се похваля в темата Heart

Още малко остана за всички Heart

# 46
  • Варна
Кураж на всички, които сте на финала! Много мина, малко остана!
Колкото и тривиално да ми е звучала фразата, че като видиш бебето забравяш всичко е точно така! Вярвате или не като родите ще го изпитате.
Никога няма да забравя като ми подадоха бебето след раждането да ни снимат и анестезиолога понеже беше с телефона ми каза снимам целуни го!
Ами няма такова чувство - и такава целувка- такава топлина и кожа като кадифе- никога, ама никога не сте докосвали.
Та днес бебето ми стана на 10’дни. Неусетно минаха, ежедневно се променя пък той! Искам всеки ден да го снимам и да пазя снимка!
Секциото не ме боли, но все още мястото е безчувствено като го почиствам.
Приятеля ми не спира да ми повтаря колко уникални сме жените.

Искам да питам родилите със секцио третирате ли с нещо белега? Моя доктор каза само със спирт да почиствам 10 дни.

# 47
Кураж на всички, които сте на финала! Много мина, малко остана!
Колкото и тривиално да ми е звучала фразата, че като видиш бебето забравяш всичко е точно така! Вярвате или не като родите ще го изпитате.
Никога няма да забравя като ми подадоха бебето след раждането да ни снимат и анестезиолога понеже беше с телефона ми каза снимам целуни го!
Ами няма такова чувство - и такава целувка- такава топлина и кожа като кадифе- никога, ама никога не сте докосвали.
Та днес бебето ми стана на 10’дни. Неусетно минаха, ежедневно се променя пък той! Искам всеки ден да го снимам и да пазя снимка!
Секциото не ме боли, но все още мястото е безчувствено като го почиствам.
Приятеля ми не спира да ми повтаря колко уникални сме жените.

Искам да питам родилите със секцио третирате ли с нещо белега? Моя доктор каза само със спирт да почиствам 10 дни.
Пробвай да третираш белега с Арника помага за такива рани.
Значи ти дават телефона да е с теб?

# 48
За почистването ще ви чета, да знам и аз какво да правя. А колан стягащ ползвате ли? Че не знам колко помага на мускулите при секцио иначе имам и не знам откога да го започна
КРР, хайде чакам! Разминахме се да сме двете на 10.02, нооо то не остана. Стискам палци на всички чакащи❤

# 49
  • Варна
Ооо да, аз вървях и пишех на майка ми че влизам в операционна. После се смяхме с анестезиолога, пита ме каква е паролата за отключване на телефона. Викам с лицево разпознаване е, от теб зависи дали ще си отключа телефона….
После в реанимация ѝ пратих гласово, защити ми се размазваше всичко и не виждах какво пиша.
Та така…. Спокойно. Всичко ще е наред.
От упойката много започнаха да ме сърбят клепачите и устните. На следващия ден бях с афти от това че си хапах устните за да ги “чеша”.

# 50
За почистването ще ви чета, да знам и аз какво да правя. А колан стягащ ползвате ли? Че не знам колко помага на мускулите при секцио иначе имам и не знам откога да го започна
КРР, хайде чакам! Разминахме се да сме двете на 10.02, нооо то не остана. Стискам палци на всички чакащи❤
Взех си стягащ колан от Комсед,но незнам дали изобщо ще ми върши някаква работа,уж за прибиране на корема .
Daisy_D благодаря за информацията и куража.
Стискам палци и аз на всички Simple Smile

# 51
И аз благодаря за куража, Дейзи. Представих си ни с моето бебче в този момент и направо се разплаках от щастие. Сигурна съм, че всичко накрая си заслужава и се забравя, като видиш най-голямото чудо и ценно нещо, което си създал Heart

Анонимна, благодаря и на теб! Ти как си? Мисля те Heart

# 52
Мале, тази нощ спах! 🤣 наистина болката става все по-малко. Дори си представях доста по-драматично ставането ми днес след 6часа в легнало положение. Всичко е 6точки. Болят ме рамената и плешките, но си дадох сметка, че не заставам в удобна позиция като кърмя малката и стоя приведена дълго. Усещам дискомфорт в гърлото (от тръбата - нали бях с пълна..), днес ще ми донесат лукчета (казаха, че помагат много). Забравих да напиша, че вчера за закуска пихме айрян, за обяд имаше 1 кисело мляко, за вечеря малко супичка. Първоначално си мислех, че ще умирам от глад и изтощение, но дори и това не стана. Днес мисля ще хапвам нормална храна. Вярвам, че след днешния ден най-трудното (от операцията) ще е зад гърба ми иии се започва екшъна с бебчето хихи❤ Душици са… просто невероятно чувство
КРР, не остана! Стискам ти палци за нормално раждане, знам, че и ти искаше такова, но да кажа пак - не всичко е на всяка цена! Като разбрах, че се налага секцио по пътя в колата се разплаках (много се бях вглъбила, че искам и трябва да е нормално раждане) Сега си давам сметка, че е излишно напрежение, чудене, вайкане. Само здраве да има за всички🍀🥰
П.С. Почнах с доста дълги постове, извинете за което, но гледам да опиша максимално и ако мога да окуража някоя мама❤

# 53
Добро утро!
Имам си бебе Кристиян. 49см, 2880 г.
В 2:25 ми започнаха контракциите. Станах, пих кафе. Тоалетна, душ, такси и към болницата.
Приеха ме със 6-7 см разкритие. Не ми правиха клизма.Около 5ч се настаних в родината зала и в 6:02 родих.
3 непоносими контракции бяха. На първата извиках лекар да искам упойка. През втората слушах, как да дишам и на третата родих. Та успях без упойка. Нямам разкъсвания и шевове.
Сега се гледаме в родилната зала и чакаме да стане време за стаята.

# 54
Еха, честито! Жив и здрав да е Кристиян, а на теб бързо възстановяване!
Добро утро!
В 2:25 ми започнаха контракциите. Станах, пих кафе. Тоалетна, душ, такси и към болницата.
Приеха ме със 6-7 см разкритие. Не ми правиха клизма.Около 5ч се настаних в родината зала и в 6:02 родих.
3 непоносими контракции бяха. На първата извиках лекар да искам упойка. През втората слушах, как да дишам и на третата родих. Та успях без упойка. Нямам разкъсвания и шевове.

# 55
Лелеее, честит да е Кристиян🥰 Звучи като леко и прекрасно раждане🍀 Желая ви здраве

# 56
Честито GNA! Да е здрав малкия Кристиян Heart Дай Боже повече момичета да имаме твоето преживяване! Бързо възстановяване ти пожелавам.

Добро утро!

# 57
Честито GNA! Да расте здрав и безгрижен!
Момичета, аз да попитам колко време след падане на пъпчето, изкъпахте бебето във ваничка? Докато падна я къпехме на мивката, но сега искам вече да й направим хубава баня.

# 58
Добро утро!

Честит да е Кристиян, а на теб бързо възстановяване ❤️

# 59
Момичета, към тези от вас, които са пробвали от естествените методи за индукция - какво ви е отношението към секса Grinning

Миналата седмица бях на преглед и ми казаха, че шийката ми е мека, скъсена на 50% и центрирана и с един пръст разкритие. Като казах това на акушерката от училището за родители, тя ми каза да започваме с мъжа ми секс сутрин и вечер и след това да вдигам дупето за пет минути, за да може простагладините да си свършат работата и да омекотят шийката, което за помогне и за по-лесно раждане.Grinning

Е, не сме го почнали секса. Много ми е притеснено. Не сме правили секс от началото на януари и то тогава беше веднъж. Дори не съм сигурна как могат да се случат нещата. Някой от вас практикуват/ха ли го в тези последни седмици?

Общи условия

Активация на акаунт