Искаме да си вземем такова кученце (вероятно кавапу), т.е. аз вече от няколко години проучвам, търся за породата инфромация и искам да съм максимално подготвена с всичко. За съжаление нямам близки които мога да питам и ми се иска да се съберем хора, отглеждащи тези кученца, за да си помагаме със съвети.
Ето, аз имам няколко:
Вие от къде взехте вашите кученца? За сега съм се спряла на Кенел България, като етичен развъдник и много искам да отидем на място и да си задам всички въпроси..
Ако знаете друг такъв развъдник, ще ви бъда благодарна.
С каква храна храните вашите любимци? На колко месеца можем да ги извеждаме навън?
Кои ваксини трябва задължително да сме сложили, за да може да пътуваме заедно с него?
Колко често го водите на грууминг?
Тъй като много пътуваме, вероятно ще си го вземаме с нас навсякъде, но много се притеснявам за случаи в които ще пътуваме със самолет за 2-3 дни как ще процедирам, тъй като изобщо не знам как ще преживя това да го оставя в хотел... Имала съм йоркширче, което живя до 16 години и изпитвах болка да го оставя..
Тогава родителите ми живееха по близо и той ходеше на гости на баба и дядо и беше щастлив, но сега са ми доста далече.. Разбира се отново ще правя всичко възможно да го планирам предварително и ако се налага да оставя при тях, а не на хотел, но все пак имате ли такива места, на които сте оставяли вашите мъничета и те са били щастливи?
Ще се радвам да видя и снимки на вашите мили топчици любов