Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №32

• 40 144
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Витамини, които подпомагат работата на яйчниците.

# 436
При мен подуването в цикъл се комбинира със стомашен дискомфорт. И заради двете ме боли корем.
Да ставам вече на 50, да свършва. Пф.

# 437
Витамини, които подпомагат работата на яйчниците.
А дали могат да се пият от девойки на 15 години?

# 438
При мен подуването в цикъл се комбинира със стомашен дискомфорт. И заради двете ме боли корем.
Аз станах на 50г., вече 10 месеца съм без цикъл и толкова "поражения" из целия организъм имам, че предпочитам болките в корема и да ми идва, ама ....... няма SmileSmile

# 439
  • Враца
От моя скромен опит с липсващ цикъл по 3-4 месеца, и аз предпочитам да си идва. Тежък, обилен, с болки, искам си го. Този месец направо ме усмихна, когато ми дойде.

# 440
Аз съм без цикъл от миналия април, ставам на 51 тая год.
Нямам абс никакви оплаквания, нито горещи вълни, нито болежки и подувания.
Нищо.

# 441
  • Бургас

Няма гаранция обаче. Иначе и аз чакам, но да не запеем после друга песен, че си го искаме.

# 442
Писала съм, че имах два периода от по 3 месеца, в които нямах цикъл. Ей, чудесно се чувствах!
Това ми е сламката, за която съм се хванала. Че като ми спре окончателно, тъй ще е.

# 443
Аз също се чувствам добре без цикъл.

# 444
  • Варна
Давате надежда, че има живот и след това, че сега на прага и при мен е ад.

# 445
Аз съм без цикъл от миналия април, ставам на 51 тая год.
Нямам абс никакви оплаквания, нито горещи вълни, нито болежки и подувания.
Нищо.

Щастливка, благородно Ви завиждам WinkHands Thumbsup

# 446
Ама аз не съм в пауза вече. Говоря за месеците, когато нямам цикъл. Зареждат се едни тримесечни периоди и за тях говоря.

# 447
Мисля, че да нямаш цикъл за няколко месеца е различно от това да си вече в менопауза.Колкото к да е гадно да идва на прибежки, тялото още произвежда хормони и доста неща са по-добре, отколкото в менопауза.

# 448
Понеже wa_wa сподели, че при 3 - 4 месеца без цикъл се чувства зле, та аз вметнах при мен как е било за 3 месеца.
Разбира се, че няма как да знам какво реално ще е, когато окончателно спре.

# 449
когато окончателно ни спре, ще си пишем в другата тема. Скоро не съм чела там, какво се случва и какво ще ни сполети.
До сега съм имала един единствен пропуснат месец, през 02.2023. След това през 03.23 беше кошмарно силно и от 06.2023 съм с прог. терапия под лекарско наблюдение. До момента без забележки.

Общи условия

Активация на акаунт