🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 479
  • 3 008
  •   2
Отговори
# 1 065
Ето заради това ме кефи Мартин, такъв е манипулатор, че и най-дуещата се за богиня му е плащала сметките. Какво да кажа повече. Grinning

Емануела и тя си е селкса пръчка, бяха си един за друг. Ама той е по-голям пич.

# 1 066
Тази Клаудия не е момичето от видеото на Цанов. Нито външно имат нещо общо, нито гласовете им си приличат. А и аз си спомням тази история и се съмнявам въпросното момиче, което беше доста травмирано, да има желание да се изявява публично в подобни реалитита.

Честно казано, на мен Габриела с къдравата коса, която не получи роза, не ми допадна много. Доста се лигавеше, без да е забавно. Но пък Валерия, която през немалка част от времето се разхождаше в КнИ с буквално същото облекло като това на тази Габриела, както е седнала на плота на снимката - едва ли е тръгнала да съветва Виктор за нея предварително. Малко лицемерно би било.

# 1 067
Вътрешното инфо и на мен ми е, че младото гадже на Мартин ще е вътре, но много за кратко. Говори се, че били заедно преди да се съгласи за Ергенът и я оставил заради формата, а тя се записала от яд.

За Виктор - много от младите мъже са с по-нежни маниери в днешно време, но си ходят по котани.

Арката им този сезон е младо "добро момче" срещу обиграно "лошо момче", по-скромни възможности срещу заможен мъж, романтик срещу съвременен "бохем" (да се чете чалгар). Интригата ще идва "по-естествено" от това към кого ще се насочат различните момичета, как ще реагират ергените, когато някое от "техните" прехвърли дувара към другия отбор. Какви ще са моминските лагери, ще има ли истински приятелства щом са двама ергените и т.н.

От хиляди км си личи, че нов екип прави сезона.

# 1 068
  • София
На повечето мъже модели се лепи етикет "гей", просто защото се поддържат повече и са по-сладникави. Не мисля, че е такъв.

# 1 069
Според мен Виктор изобщо не е гей, а е романтично и чувствително момче. До доказване на противното няма да го причислявам и към мамините синчета, но останах с впечатление, че още живее с майка си... За съжаление при мъже, израсли без баща, е по-трудно да развият качествата на пола си. На мен ми харесва засега.
Много ми се иска да не е , но всичко ми говори, че има много червени флагове за това.
Забележете движенията на ръцете, имам познати на познат на познат:) ,  който твърди , че не са го били виждали със гадже, а той твърди ,че е имал много сериозна връзка.
С жени го виждали ,които са му само приятелки. Случаят с Валерия,  не твърдя, че няма как да има жена приятелка, ама малко ми е странно, при вдф ,че каза, че такова приятелство няма.

# 1 070
На повечето мъже модели се лепи етикет "гей", просто защото се поддържат повече и са по-сладникави. Не мисля, че е такъв.
Абсолютно. Недай си Боже да е епилиран и да няма 4 чалгарки в миналото си. Край, пълен гей!

# 1 071
Мартин какво се прави на голям патрон като има едва 15%  участие в Джанъм? Типичната бг ретро мутра, която се сдушила с някви бабаити. Иначе голям бизнесмен го раздава, спи до обяд и само хайманосва. Дано поне ги разкърши малко там, изглежда като опечен манипулатор и нарцис.

# 1 072
Мартин какво се прави на голям патрон като има едва 15%  участие в Джанъм? Типичната бг ретро мутра, която се сдушила с някви бабаити. Иначе голям бизнесмен го раздава, спи до обяд и само хайманосва. Дано поне ги разкърши малко там, изглежда като опечен манипулатор и нарцис.

Ами то с тия смешни 15% и, ако е вярно, само от едното заведение - не от цялата верига, кой ще му даде да се занимава и да се бърка в бизнеса? Взима си процентите, стигат му да си хайманосва и до там - всички са доволни.

# 1 073
  • София
Има ли някъде кадрите с това какво предстои, които пускаха вчера?

Стори ми се на едно място, че Елвисчо бая е изгорял под жаркото слънце на Шри Ланка. Съвсем е заприличал на Дед Мороз.

JoyJoyJoy Точно Дед Мороз с това топчесто лице. JoyJoyJoy

Виктор ми е много симпатичен засега. От девойките все още нямам фаворитка.

# 1 074
ЕЛВИ-С ЕООД e нотариалната кантора на майка мy.Пише, че Мартин е управител на кантората

Той за това ли е Мартин Елвиса?
Нотариусите,както и адвокатите са самоосигуряващи се лица и няма как тази  фирма да е нотариална кантора.Той каза, че дълго време и е бил помощник-нотариус.

# 1 075
Той Мартин се обяви за най-богатия ерген участвал досега, вие пък сега какъв го изкарахте, че Емануела му е плащала сметките… 😆

# 1 076
  • Street of Dreams
Мартин ми изглежда човек от народа. Ресторанти, чалготеки, хостеси, бръмчалки, часовници, джипове. Има нещо много българско в него. Не го казвам с лошо. Иначе обичал да си стои вкъщи и да си гледа новините, нали. Ама животът го иска.

Не съм го виждала никъде преди, само лятото попаднах във въпросния ресторант в Созопол и се чудех защо името, ако идва от турски, не е изписано правилно. Не ми хареса ресторанта/храната. Винаги съм смятала брадата при мъжете за ъпгрейд, но точно на него сякаш не му отива. С тридневна щеше да е по-добре.

Другото момче може би просто е по-фино, нежно и още невъзмъжало, затова да има спекулации, че бил гей.

# 1 077
Вроятно, майка му на Мартин е искала да наследи нотариалната кантора, но той не е избутал ученето до нотариус и от там лошите отношения. Баща му е бил шеф на КЗК и временен министър.Син на родителите си, с една дума. Общо взето черната овца на фамилията е май Мартинчо.
Хубаво би било свекървите да ги показват в началото на сезона, не в края. Joy

# 1 078
 Емануела говореше от преди,че и Dиневи е издържала

# 1 079
Сега гледах някакъв архив с тази драма на Мартина и споменаха, че имала собствен балет. Нали това не е онази Мартина от Шоуто на Слави? Онази беше грциозна, тази е 1.50.
Тогава спрягаха Слави, че е с нея, но тя ттябва да е по-стара от тази особа.

Общи условия

Активация на акаунт