🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 763
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 395
Тази срамежлива адвокатка по голо дупе изглежда нафиркана.

# 1 396
Който сравни Бранимира с Кристина от сезона на Генчо беше право в десетката - същото мрънкало. В социалните мрежи хич не я одобряват.
Епизодите този път си ги качват на сайта - https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/39766/ergenat

# 1 397
  • София
Опитвам се да намеря оправдание за доста тъпото поведение на балерината. Единственото, за което се сещам, е, че за разлика от всички останали, тя не се е записала за кастинг и не е мечтаела да участва в това предаване. Затова не пърха и не се превзема заради вниманието, което получава.
Но това оправдание не ми е достатъчно, за да пренебрегна усещането, че е много елементарно и семпло създание, лишено от любопитство към новото място, на което е попаднало, и новите приключения, които й се поднасят. Това, че не харесва Виктор, е очевидно. Но можеше да грабне повече от момента, ако имаше нещо в красивата главица.

# 1 398
Препоръчвам на Мартин да ползва стратегията от ИВ с тъпченето с храна на Виктор за справяне с конкуренцията.

# 1 399
Ей, не успях да гледам и коментирам в реално време!
Да ви кажа честно, според мен не само ние не харесахме Бранимира. Просто го гледах Виктор (когато не се свързва духовно с чакрите) как си мисли "баси, да бях дал розата на къдравата онлифенсърка, хем хубава, хем палава, хак ми е сега с Бранито...". Ама това е Викторе, видя балеринката и лапна...
Мартин...хем ме разочарова, че насочва вниманието към Мартина (да, и аз мисля, че е за да дразни бившата, при него всичко е стратегия), хем не им се даваше и се опитваше да ги затапи. ЗАТОВА ТЕ ИСКАМ ВЪТРЕ МАРТИНЕ, не да поддаваш на цупондренето на джукестата. Беше  много смешен с това - вижте ся кво, аз съм мъжа в къщата, налЕ!
Мадамите с много евтини роклета, масово бяха "бръмчалка без пари в дискотеката". Ама кот такоз, няма пари продукцията за рокли.

# 1 400
  • Вестерос
Гледах Мартина при Гала и имам спомен, че съм го гледала на живо тогава и се чудех какви са тези Grinning Не мога да разбера какво си е правила на лицето, май скули и нещо по брадичката е пипано

# 1 401
Оу май год. Мартин бил учил в Англия. Някой знае ли къде и какво?

Сладка им беше срещата с Мартина. Тя беше мила, игрива и ненатоварваща, изненада ме приятно.

# 1 402
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Коя е жената с носа на Майкъл Джексън?

Даниела, една от героините в Coco,държащата светлината.

# 1 403
  • Вестерос
Добре беше срещата да.

Дрехите са си техни тази година.

# 1 404
На мен Даниела ми прилича на Изма от The Emperor's New Groove (Омагьосаният император) на Дисни Grinning

Скрит текст:

Което е много тъпо, защото Изма е един от най-яките герои евър Purple Heart Smiling Imp

# 1 405
Оу май год. Мартин бил учил в Англия. Някой знае ли къде и какво?
От визитката му в “Игри на волята” преди 1,5 г.

# 1 406
Тази срамежлива адвокатка по голо дупе изглежда нафиркана.
Не е адвокат госпожицата, а е "юрист по професия", т.е. завършила е право. Иначе има вайб на напушена студентка от хммм... артистичните среди. За хиленето, несвързаните възклицания, изказа, походката, чорапките и поличката думи нямам. Притеснена била, та тя не знаеше къде се намира. А Викторчо с най-широката си усмивка изцепи, че това бил най-смисленият му разговор до момента. Както би казала госпожица юристката: "Малиии!"
Викторчо, рибо такава, бива да си смотан, ама чак пък толкова...Днес, пък, как се спече от т. нар. балерина. Ех, хубаво момче, ама има да си пати от жените или по-точно от нереалните представи, които си създава за тях. Неслучайно каза: "Свикнал съм да ме отхвърлят". И друго се сетих, не казаха ли в епизод 1, че като се запознали в дискотеката, юристката се е самопоканила на тяхната маса на връщане от WC? И по нейни думи не знаела кога е направила такова голямо впечатление - може би като е казала нещо тъпо, за което напълно й вярвам.

# 1 407
.........
Епизодите този път си ги качват на сайта - https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/39766/ergenat
Кажете, ако някой качва за чужбина...

# 1 408
ох, само аз ли не понасям фъфленето на Пресиана? Страшно неприятно, тя почти не си отваря устата.

а на Мартин голямата дъщеря учи в Англия, за него не съм чула.

# 1 409
ох, само аз ли не понасям фъфленето на Пресиана? Страшно неприятно, тя почти не си отваря устата.

а на Мартин голямата дъщеря учи в Англия, за него не съм чула.

Той сам каза, че може би не е случаен неговият "английски хумор" именно, защото е учил в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт