🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 806
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 605
Мартина и Мартин определено бяха с по-интересната среща. Личи си, че девойката има опит по отношение на флиртуването. Пастичката с една вилица, поднесена по сладникав начин, лиготенето, че я било страх от дълбокото и той трябва да я спасява, после изненадващото бутане във водата. За жена, гонеща последния влак, номерцата на лолитка нещо не минават. Да не говорим, че определено е сбъркала перона.

Самият Мартин от наблюденията ми в ИВ, е много злопаметен и отмъстителен. Нищо чудно да си води статистика за издънките на всяка от участничките. Бутането във водата никак не му се понрави. За пастичката също я разконспирира.

# 1 606
Коя беше тази, която каза, че много й е помогнала книгата на Даниела? 😁
Косара май.
Която и да е, умственият й багаж е повече от скромен. Чак два пъти прочела книгата, ти да видиш любителката на литература тип Кобилкина. И на 32 години да се представяш като "питател" с една книга ми е супер странно. Тази млада жена от какво се е изхранвала през всичките тези години или да не питам? Аз не знам Мартин защо я избра въобще, но той си решава.
Ха ха, книжлето, определено в сайтовете като четиво в жанр "приложна психология", се продава в сайта на авторката на цена между 50 и 60 лв. Няма посочено издателство, нито виждам да се разпространява от такова, та явно се е самоиздала. Поне да не беше взела името от хубавия филм. А иначе, само една от момите е честно презентирана като безработна, не помня коя точно.

# 1 607
Ее, много по-яко е, че се снима почти паралелно, а не да се тюхкаме и дъвчем, а то мача отдавна свирен!
Писателката Даниела се е обезобразила! Точно на Джим Кери от Маската се е докарала! Подсъдни корекции са това, подсъдни! Нелепи скули, ужасно издялан нос, чак устата й най-малко се натрапва. От нормално момиче - карикатура! В тяло е жестока, има уникални крака.

# 1 608
Даниела е подобие на приятелката си Атанаска. Забелязахте ли на срещата Мартин като я пита с какво се занимава,  каза , че е писателка, набута му книгата в ръцете и почна да я коментира настоятелно, сакън да не я пита - а всъщност с какво се занимава 😃😃😃
Не, не беше така, той искаше да разбере повече за книгата, тя каза "по-добре да не я четеш сега", защото била провокативна/ един вид можело да се откаже.

Какво и е на Атанаска, козметичка, работеше си активно преди децата. Недостойна професия няма.

# 1 609
Ферай е безработната.
Е, на 33 години е Мартина, чак последния влак не е подгонила. Млада жена е, но й е време да се ориентира и мъже тип Мартин не са подходящи, да. Но според мен той доста я хареса.

# 1 610
Ха ха, книжлето, определено в сайтовете като четиво в жанр "приложна психология" се продава в сайта на авторката на цена между 50 и 60 лв. Няма посочено издателство, нито виждам да се разпространява от такова, та явно се е самоиздала. Поне да не беше взела името от хубавия филм. А иначе, само една от момите е честно презентирана като безработна, не помня коя точно.

50 лв за тази книга????? Нищо чудно, че се учуди толкова, като разбра, че някой я е чел. Не знам кой нормален човек ще даде толкова пари за точно тази книга.

# 1 611
Даниела е подобие на приятелката си Атанаска. Забелязахте ли на срещата Мартин като я пита с какво се занимава,  каза , че е писателка, набута му книгата в ръцете и почна да я коментира настоятелно, сакън да не я пита - а всъщност с какво се занимава 😃😃😃
Не, не беше така, той искаше да разбере повече за книгата, тя каза "по-добре да не я четеш сега", защото била провокативна/ един вид можело да се откаже.

Какво и е на Атанаска, козметичка, работеше си активно преди децата. Недостойна професия няма.
Завъртя темата около книгата, че да не става въпрос какво всъщност е работила или работи.
Да не захващаме Атанаска,  нито едната нито другата е цъфнала и вързала нито с корекции, нито с работа.

# 1 612
По повод Ферай - не ми е никак хубава, какво остава за красива, а в темата е масово харесвана Thinking

# 1 613
Какво работи Даниела?
За Ферай и хубостта й, както и по принцип - по вкус и цвет, товарищ нет!

# 1 614
Темата не е за Бачорски.
Атанаска си работи.

Гледах някакво стори как някой прелиства книгата на Рупецова и направих 2-3 скриншота: беше всичко писано досега от рускини + сарказъм и леко мъжемразно отношение.
Иначе обичайните клишета
Не познавам човек, който си я е купил, което е добре Simple Smile

# 1 615
Ха ха, книжлето, определено в сайтовете като четиво в жанр "приложна психология" се продава в сайта на авторката на цена между 50 и 60 лв. Няма посочено издателство, нито виждам да се разпространява от такова, та явно се е самоиздала. Поне да не беше взела името от хубавия филм. А иначе, само една от момите е честно презентирана като безработна, не помня коя точно.

50 лв за тази книга????? Нищо чудно, че се учуди толкова, като разбра, че някой я е чел. Не знам кой нормален човек ще даде толкова пари за точно тази книга.
Да, толкова е и освен на сайта й, я има още само в обяви втора употреба.

# 1 616
Абе, бая си е закъсняла Мартина за мъжете и средите, в които иска да се котира.

# 1 617
И аз се чудих за Ферай, на мен ми изглежда направо грозновата. Лоша кожа, много остри черти, несъразмерно големи вежди. А без грим не искам и да в виждам Simple Smile

# 1 618

Да, толкова е и освен на сайта й, я има още само в обяви втора употреба.

А каква е тази зена 50 - 60 лв? По преценка на продавача ли се определя цената?

# 1 619
Не й знам средите, знам, че в голям град никоя жена на 33 не е подгонила последния влак. На село, може и да го е изтървала.
Всеки със съдбата си, грешните си решения и пр. Не е престаряла Мартина, има време и да се омъжи и деца да си роди.

За цената на книгата - 50 лв мека, 60 лв твърда корица?

Общи условия

Активация на акаунт