🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 979
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 115
Ергенът вече започна Simple Smile Двама, а девойките свободни да избират.
Мартин ще е във вихъра. Ако някоя успее да го изненада с нещо, той ще е доволен.  Пренаситен е от всичко и за него това е ново преживяване.
Виктор е душичка. Води си и той неговите битки. Пресияна ми се струва за сега най-близко до него. Да си поговорят още, че и той и тя имат нужда от подсилване на самочувствието им и може да излезне нещо красиво там.

Забравих. Мартин чудесно отигра ситуацията с Габриела. Някак очаквах, че така ще постъпи. И вече ще спра да пиша за него и ще се концентрирам в действията около Виктор.

# 2 116
Майко Мила 😆😆😆😆Ана -Мария в Ергенът
В "Игри на волята" тя ми беше най-комичният образ.
Здравейте, сега се включвам в темата! Анна-Мария от сезон 1 ли е в Игрите, защото аз само нега не съм гледала? Иначе мен тя ме кефи колко си е директна!

# 2 117
Много ми е позната от някъде тази Ивет Костова, но не мога да се сетя в кое друго предаване съм я гледала/чувала за нея?!

За Бранимира, в шок съм, че си причиних да чуя какви приказки чух от нейната уста и тотално си понижих IQ-то си… , но то какво да очаква човек от такова предаване като цяло!

За Косара, обиграла се е, научила се е да играе роля и да носи маска перфектно. Браво! Да видим обаче, дали ще успее през цялото време да бъде добро,великодушно, чувствително и нежно момиче, за каквато се представя и иска хората да я мислят.
Екзотиката винаги я е имала и се е опитвала по всякакъв начин да я подчертава, винаги е искала мъжко внимание и се е справяла повече от чудесно в това отношение, не го отричам. Но категорично не търпи някой да я копира, да я харесва или да се опитва да бъде малко като нея (за жени говоря). Следя я с интерес и чакам с нетърпение да видя, кога ще си покаже истинското лице и рогата, такава, каквато я помня.
Как така каквато я помня?

# 2 118
Изобщо не ме вълнува дали е разведена по документи или не, ако е фактически разделена е ок да прави каквото пожелае. Но ме подразни, че я вкарват едва ли не защото довода на Виктор предизвикал размисъл (според кого, сред кои хора е имало такъв размисъл?). По тази логика да бяха вкарали и някоя отритната от Мартин, заради някой от неговите доводи. И аз да бях на Виктор и аз щях да почервенея. Уж Ергените избират, а накрая му влизат челно с жена, която той не е поискал. Мартин да си я придърпва там при него и толкова.

Ангелът да вкарат на Мартин. Вече наистина няма да е скучно, ама като гледам свиди им се в Шри Ланка шампанското, а Мартина каза, че водката е скъпа, та не мож' я изпоят. Еле па се събере с юристката на Виктор. Е тогава ще е цирк, както си го знаем!:laughing:InnocentSmiling Imp Само казвам, де, сценаристите имат още време да помислят, нали излъчват паралелно.

# 2 119
Ще има и изненада за Мартин, не се притеснявайте (и не, няма да е Емануела, но няма да го оставят да излезе сух от водата). А за мен реакцията на Виктор беше достатъчно показателна. Изнерви се не заради участничката - той може просто да я остави без роза. Издразни се, защото не е станало на неговото. Проличават проблеми в характера му.
Прав е Виктор. Какво значи, че не е станало на неговото - нали така беше обявено още в началото - ергените избират коя да ги придружи. Тук му потъпкаха избора и принципите. Хайде тогава да си приберат вересиите, тоест Бранимира, защото тя влезе поканена, а не от кастинг.

# 2 120
Прав е Виктор. Какво значи, че не е станало на неговото - нали така беше обявено още в началото - ергените избират коя да ги придружи. Тук му потъпкаха избора и принципите. Хайде тогава да си приберат вересиите, тоест Бранимира, защото тя влезе поканена, а не от кастинг.
Кой е казал, че трябва да общува с нея? Момичетата вече са общи. Много лесно могат да я обезрозят, ако искат. Не е голяма драма и той пак може да си отстоява въпросните принципи.

# 2 121
Шрековица всъщност е поизлъгала във визитката, защото е от едно село до Димитровград 😀 доста скромни хора са гледат си крави там. Имала е късмет в генната лотария. Баща й също е шрек 😆

# 2 122
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление че Николина (ако съм запомнил добре) се е загаджила седмица преди да замине с друг...но все пак е дошла да види как е в Шри Ланка и си тръгна Sweat Smile
А Виксата тотално ми изпадна, като остави този ангел - Яна, на крачка от  отпаднане...
Да се взимат с лиглата и да обикалят зоологическите и лунапаркове...

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 03:03 от Starrydream

# 2 123
Разочаровах се, че новата участничка не е бившата на Мартин. Като цяло момичето, което влезе не мисля, че ще бъде особено интересен персонаж. На Марто обаче му светнаха очите като видя ново русо гадже.

# 2 124
Започна да ми прилича на едно американско реалити ( забравих името) в което влизат бащи и техните синове 21+ и трябва да се сгаджосат с жени на 35-45. Е познайте жените, кои предпочитаха. Няма да му е лесно на малкия Виктор при наличието на дърт коцкар.😀

# 2 125
  • here and now
Аз не усетих, някой изобщо да ѝ се зарадва на новата мадама, но има време да се разгърне и тя Mr. Green

# 2 126
  • Вестерос
Изгледах епизода тъкмо.
Какъв разврат на събитията, дами и господа!

Харесва ми новото правило за розите, омешано ще става.

Хареса ми, че Николина беше честна, една бърза екскурзия и ч-а-о.. не, всъщност я разбрах, така си е затвърдила, че не е това за нея и си иска мъжа в България, който е срещнала.

Странно ми е за Ива, определено Виктор може би ще се дистанцира от нея, Мартин наистина си глътна малко граматиката.

Анна- Мария леко дразнеща ми беше.

Почна да ми харесва Любомира.

# 2 127
Шрековица всъщност е поизлъгала във визитката, защото е от едно село до Димитровград 😀 доста скромни хора са гледат си крави там. Имала е късмет в генната лотария. Баща й също е шрек 😆
то това е адски модерно и има куп инфлуенсърки такива, но нашите пак изостават

# 2 128
На коя казвате Шрековица? На коя локация им беше срещата? Явно съм я забравила нея, особено ако е била преди Ангела, защото тя ми изтри целия хард диск като я видях, получих error 404 😀

# 2 129
На коя казвате Шрековица? На коя локация им беше срещата? Явно съм я забравила нея, особено ако е била преди Ангела, защото тя ми изтри целия хард диск като я видях, получих error 404 😀

Онази, която наричаше гаджетата си Шрек.

Общи условия

Активация на акаунт