🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 373
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Има и трети вариант. Знаели са, че Славена няма да се появи. Знаели са и че Николина ще върне розата. И са решили да вкарат още 1-2, за да запълнят бройките. Иначе ще има епизоди без изгонени, а никой не харесва такива.
Е има и четвърти: някой е подшушнал на Славка да се откаже за да може на нейно място да се вкара някой по-подходящ, знае ли човек WinkWink
А за върнатата роза: няма как да се реагира на подобно нещо. Поне 3-4 дни са необходими да се организира пътуване до локацията: няма как 5 минути след отказ на някоя на място, заместничката вече да е готова зад камерата

# 2 401
Е има и четвърти: някой е подшушнал на Славка да се откаже за да може на нейно място да се вкара някой по-подходящ, знае ли човек WinkWink
А за върнатата роза: няма как да се реагира на подобно нещо. Поне 3-4 дни са необходими да се организира пътуване до локацията: няма как 5 минути след отказ на някоя на място, заместничката вече да е готова зад камерата
Може да са знаели предварително. Аз си мисля, че Николина е искала да се откаже, но са я убедили все пак да замине и да върне роза, за да предизвика фурор. За нея - 3-4 дена на басейнче в Шри Ланка и напускане без да плаща неустойки, за продукцията - шоу.

# 2 402
  • София
Изгледах надкаста с Неделчо и Маги.
Много добър обзор направиха. Маги е прекрасен гост за коментиране на шоуто.

И те доста акцентираха над горещата тема, гей ли е Виктор или не е гей.
Сякаш от чутото Маги си харесва най-много Росица от момите.
И тя и Неделчо са единодушни, че Виктор е страшно притеснен и че нищо не му се получава. Въпросът е дали е само от притеснение или толкова си може момчето...
Според Маги следващите изгонени ще са Диана и Яна. А топ фаворитки в сезона са Росица, Даниела и Мартина.
Нахраниха Бранимира, особено Неделчо. Маги я защити малко, като обвини повече Виктор, че е незрял.
Пошегуваха се, че накрая ще остане само един ерген, Мартин, а Виктор или ще го изгонят или ще вкарат на пожар Туджаров.

Туджаров е в Шри Ланка в момента, така че няма да го има този сезон в Надкаст, поне докато не приключи сезона де.
Според инфо от Туджаров (ама това е спекулация, само Ники Николов си знае истината) Ива е била върната, защото самият Виктор страшно много се е колебаел специално за нея. Бил мислел 2 часа дали да и даде розата или не.

Неделчо очаква да му се роди дъщеричката всеки момент едва ли не. На Ния-Косара са изтекли водите, в родилния дом е, но все още разкритието е малко. Simple Smile

# 2 403
Аз започнах подкастите. Йоана и Нори - нищо интересно, но са преписвали яко от тук, ама пък изкараха всички клюки все едно са ги разбрали на по чашка с Тупарев и компания. Нещо са се посмирили, почти никой не нахейтиха.

Хаха, с Diavalo сме писали заедно
Сега пускам Маги и Неделчо, студиото е яко, ще ми е интересно да ги слушам тях.

# 2 404
Ма какво толкова шоу е направил тоя Мартин, направо съм изумена какви неща си мислите, че са "шоу"! 🤔

# 2 405
Гостенките на бтв днес, едната е забравила да си обуе пола 😆

Е, то така ходят стойностните жени. Нищо не разбираш ти Joy

Бтв, сега в youtube изгледах един откъс от епизод от миналогодишния Ерген - еми дори вилата им е 1000 пъти по-яка. Тоя сезон май нищо няма да ми хареса на мен.

# 2 406
Ма какво толкова шоу е направил тоя Мартин, направо съм изумена какви неща си мислите, че са "шоу"! 🤔
Въпрос на вкус. На мен ми харесва повече от Алек с неговото “Феноменална си”, Генчо с неговото мрънкане и Виктор с “Много мило”.

# 2 407
1.   Мартин много ми прилича на гей – по маниерите му, физиономиите му, цялостното му излъчване. Гейска енергия.
2.   Даниела ми прилича на Злодеида с тези скули.
В сайта ѝ пише че личната консултация с нея струва 100лв. Ако не друго, поне ще вдигне цената на 150лв. Изглежда ми като поредната имитаторка на Кобилкина. Само като чух че книгата ѝ се казва „Момиче за милиони“, ми стана ясно какъв тип жена е.
3.   Мартина малко в повече си е натъпкала стиропор в бузите. Лек диалект има, но тва не пречи, важното е че зъбките, скулите, бузките, нослетата и джуките и на двете Мартита са еднакви. Сигурно са си правили пластичните операции на едно и също място.
Комуникацията на Мартин и Мартина е супер елементарна, задават се прости въпроси, дават се банални отговори, размишленията им са плитки и заучени. Те са като един и същи човек, единия в женско , а другия в мъжко тяло. Повече ми приличат на две приятелки, отколкото на двойка. Laughing
4.   Бранимира – високомерна, държи се все едно всички са ѝ длъжни, подиграва се на Виктор, излага го пред всички като говори за него все едно е някакво наивно детенце, което ѝ ходи по свирката, доста грозно държание. Казва че иска мъж, който да я управлява и да я води, но в същото време се държи като шефката на Шри Ланка. Контрастно на крехката ѝ външност, има енергията на арогантен мъж. Въобще не харесва Виктор.
5.   Яна прилича на доста елементарно момиче. Незабележима и безхарактерна. Банална.
6.   Елвира очаквах да е по-различна, по-умна, по-добре да се изказва, но цялостният ѝ образ е разочароващ.
7.   Пресиана е много дразнеща, не само заради фъфлещото ѝ чене, а и заради превъзбудения начин, по който говори, и тийн мисленето ѝ. Не се вписва в обстановката. Винаги като я дават в кадър, е намръщена, ядосана или прави отегчени физиономии.
8.   Клаудия – най-дразнещата, според мен. Гнусна ми е. Прилича ми на наркоманка, пияница и луда в едно.
9.   Тая Николинка ли е, Николай ли е, кво се прави че си има гадже, като малко преди да напусне, му се слагаше на ергена и за малко да не го набие че не ѝ е дал роза.
10.   Двете лели не знам кво правят там, при положение че не са по вкуса на нито единия от ергените, предполагам за пълнеж.
11.   Габриела, противно на всички очаквания, я изгониха, въпреки че е по вкуса на Мартин – нагласена, изкуствена, наджукена кифла. Явно тва че е „борсук“ както тя каза, ѝ изигра лоша шега.

Тва са Мартин и Мартина.

# 2 408
  • Stockholm
Най-странна ми е Ивет- фаталната жена и едновременно нежна принцеса Joy В някакъв свой свят си живее. А може и тя да е психиатричният контингент.

# 2 409
Оффф, този кютук Бранимира разбра ли се коя зодия е?
Водолейка.🙂
Рожденият ѝ ден е бил в началото на февруари - 6 или 7.

Водолей??? Не, не мога да повярвам. Толкова много водолеи познавам - нищо общо няма с тях.

Въпрос на вкус. На мен ми харесва повече от Алек с неговото “Феноменална си”, Генчо с неговото мрънкане или Виктор с “Много мило”.

На розораздаването една от момите каза на Мартин "Много мило", а той й отговори "Ааааа, ние не казваме такива неща" или нещо подобно беше Grinning

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 19:56 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 410
Не харесвам Бранимира визуално, особено очите, устата, докато говори, формата на лицето. Поведението и интелекта - също ("..и пипалото му..."). На младежа обаче явно си му е слабост, така че ще имаме време да си доуточним впечатленията за нея.
Мартина пък в пъти по-малко даже харесвам. Нищо освен усмивката. Обиграна маймунка. Намерили се с адаша.
Силвия ми прилича на цикатридината – душеприказчик. И визуално даже. Слава Богу, не и на тембър, бррр. Smile
Ана – Мария – прилича ми на Надя от Е3, но по-приятна. Добре обрисува Мартин. Не е универсална красавица, но е симпатична и с присъствие. Жалко ще е, ако си повярва прекалено и почне да става досадна.
Харесвам Даниела, даже не ми е плашеща на вид, също Пресияна,  Диана.
Клаудия точно обратното, доста елементарна и простее, както и Габриела. Дожаля ми за нея, даже останалата излишна роза не ѝ дадоха. Синхронът ѝ беше злобничък, но разбираем.
Николина никак не ме убеди, просто се уплаши, не ѝ издържаха нервите.
Много се изкефих, като се забавиха последните две да розополучат Simple Smile, повисяха и ергените да чакат решението им.
Ивето ми е жалка. Определено. Още неразведена, търси вече любов. В предаване. Мартин даже ни просветли: щото вече нямала чувства. Ами да си беше отдъхнала малко от чувствата и да даде възможност на ума да се покаже, а? Според мен нещо си мисли, че наказва бившия, ама тя хитрата сврака…
Останалите не запомних.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 20:57 от usmihni_mi_se

# 2 411
Ива като и гледам инстаграма напира за инфлуенсър. Кой я знае дали изобщо ще се разведе, двамата ергени не ми изглеждат достатъчна причина. Грозно от страна на продуцентите да вкарват омъжена жена, малко морал и в това шоУ е нужен.

# 2 412
Всъщност спомена ли се откога не е със съпруга си? Има разлика между това да са се разделили преди месец и да имат 2 деца. И да са се разделили преди 2 години, без деца, просто да не са оправили документите по една или друга причина.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 20:24 от Lilly_85

# 2 413
Виктор не знам колко е скромен, притеснен и чувствителен, ама му е е@е, две не вижда Stuck Out Tongue Winking Eye Когато Мартин му разказа, че са скачали във водата на срещата, първият въпрос беше - ама с бански или без? Grin
Според мен пък това беше детински въпрос. А не от нагон.

# 2 414
Миналата година също имаше омъжена участничка, дори не в процедура по развод. Една руса, шушито.

Общи условия

Активация на акаунт