🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 629
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 430
Ами, щом имаше отказана роза в сезон 1, значи може, но пък май ги санкционираха ако не взимат участие в игрите и общите събития (т.е., ако не играят по свирката на продукцията). То имаше отказ от поява във финала на самия ерген, остава някоя да не може да върне роза. Пък и правилата вече са непостоянни и непредвидими, т.е. днес може, утре - не, за една може, за друга - не. Като се замисля, продукцията нищо не загуби от отказа на "камбанката" и Николина, а даже напротив - отвори й възможност за още по-шантави обрати. Grin

# 2 431
Ами, щом имаше отказана роза в сезон 1, значи може, но пък май ги санкционираха ако не взимат участие в игрите и общите събития (т.е., ако не играят по свирката на продукцията). То имаше отказ от поява във финала на самия ерген, остава някоя да не може да върне роза.
Една от първи сезон се беше оплакала, че са ѝ наложили забрана за тютюнопушене, защото отказала нещо си… Не помня вече какъв беше случаят. В трети сезон имаше нещо подобно - Силви не искаше да участва в играта с пайове и Наум я предупреди, че ще има санкции… В крайна сметка се върна, значи хич не ѝ се е понравило това, което е щяло да стане.

# 2 432
Според вас, кое от момичетата е с най-хубаво тяло? Те всички са с хубави фигури, включително Силвия, която е родила две деца, евала, но на коя най-много й харесвате физиката (без лице)? Аз Даниела, много хармонична, добре сложена, със страхотно оформени крака! Най-малко - Пресияна.

# 2 433
Според вас, кое от момичетата е с най-хубаво тяло? Те всички са с хубави фигури, включително Силвия, която е родила две деца, евала, но на коя най-много й харесвате физиката (без лице)? Аз Даниела, много хармонична, добре сложена, със страхотно оформени крака! Най-малко - Пресияна.
Не мога да кажа, чакам да ги видя по бански. От мен Анна - Мария има категорично не, заради показаното на общата среща. С хубави тела засега ми изглеждат Даниела, Елвира и Косара.

# 2 434
Когато Мартин е бил на 24 е изглеждал по съвсем друг начин, както и когато е бил женен. Сега е резултат от филъри, ботокси, разгулен живот, алкохол, цигари. Има даденостите да изглежда добре - висок, строен и издължен, но се съсипва. Татуировките също влошават.
Прекалено слаб е, което също издава сериозни (и по-дългосрочни) проблеми с алкохола.

# 2 435
Опитвам се да се сетя за тялото на Даниела, но нищо освен лицето и конкретно носа й не ми изниква в съзнанието.

Туркинята и Елвира имат хубави тела.

# 2 436
Даниела - най-хубаво, Клаудия и Пресиана - най-кофти.

# 2 437
О много са ми цицорести тези на Мартин, за да кажа, че са с хубави тела. Косара, Бранимира, Росица са с прекрасни, женствени и много грациозни тела. Но това също е въпрос на вкус.

# 2 438
Малко късно се включвам, но исках да изгледам поне два епизода.
 1. Много се радвам, че ергените не налитат да целуват всички още от летището. Всъщност това е много по-нормално, отколкото случващото се в предишните сезони.
2. Не мисля, че Мартин е ниско интелигентен само, защото не работи това, което е учил. И аз не работя това, което съм учила. Пък ако мога изобщо да не работя, хич няма да ми е зле. Разбира се, да имам и неговите възможности.
3. Виктор изглежда страхотно, но определено няма поведение на човек зариван от женско внимание. Или травмата му дава отражение или наистина е много стеснителен, защото се съмнявам да няма обожателки. Мен са ме сваляли мОмци на неговата възраст  захождаха доста по-агресивно. Ако дойде да ме сваля Виктор по този свенлив начин ще му предложа да идем в тях и да го завия.
4. Ергенките ни се струват странни, защото свикнахме на режисираното им поведение в миналите сезони. Там винаги имаше изявен лош герой, добрата, шашавата и интелектуалката. За мен това е нормално поведение, да се опознаят, да си зададат по някой тъп въпрос, пък да решат искат ли се. А не дай да се нацелуваме тука, пък че не ти знам второто име няма значение.
2. Добро впечатление ми правят синхроните. Не се обиждат една друга от втори епизод и не се заАпват от първия. Няма насадена изкуствено омраза. Разбира се, че ще има сблъсъци, но поне няма да са така режисирани.
3. Абсолютни адмирации за церемонията на розата. Момичетата не висят по един час строени, като някакви солдати и ергените не блеят в звездите по 15 мин. Сашко в миналия сезон, толкова го гледаше тва небе, че вече може да се ориентира в океана по звездите.

# 2 439
Магито според мен би припаднала в краката на Мартин, ако участваше в този сезон.

# 2 440
Съгласна съм с по-предното мнение. Според мен наистина този път са успели да ги опазят да не се запознават много-много по кастинги и пътувания, затова и са дистанцирани и не се хапят много помежду си.
С кастингите е логично, защото бяха на две "партиди" - обявеният кастинг веднага след приключването на С3 и скорошният кастинг, когато подновиха. Но за пътуването - адмирации.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 08:31 от Clouded

# 2 441
Някой разбра ли какво е казал на ухо Виктор на Косара? Споменаха го в Надкаста, ама май съм го изпуснала.

# 2 442
  • София
Той на нея нищо. Тя му каза че не го била питала как ще е облечен понеже бяха в тон. Имаше субтитри.

# 2 443
За мен Мартин е един завършен образ и не ми е много интересен. Да, обигран е, успешен, има си предпоставките да е харесван, но някак си не го чувствам като наистина да е отишъл там да търси любовта. По-скоро за купон и забава.
Виктор го намирам за много по-интересен и с по-голям потенциал да развие образа си. Наистина е като дете (не можеше да отваря шампанско омг!!!), но това пък е възможност да възмъжее пред очите ни и ще е интересно. Е, може и напълно да се срине, но пак ще е интересно. И е по-симпатичен точно, защото наистина е отишъл да търси любов.

# 2 444
Виктор категорично не е отишъл да търси любов. Но играе ролята на наивния добряк доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт