🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 816
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 595
Има мъже, които красиви или не са секси, не мога да го обясня на какво точно се дължи. Просто си го имат.

Нито Виктор, нито Мартин са ми такива обаче, поне на екран.

Аз бях така с първия Виктор, дори ми беше неприятен и леко гнусен, макар че на теория е много подържан мъж. Евгени и Алек, макар и много различни, ми допадаха много повече, въпреки рошавата коса на единия и по-неизлъсканата визия на другия. Русинов ми е симпатичен, само ушите ме дразнят, а Мартин... Първо може да ми е баща, второ - никак не намирам за привлекателни зачервените страни и зле поставения ботокс.

# 2 596
Мотото на участничките е Няма лоша реклама. Никоя самоуважаваща се жена няма да влезе в този формат, независмо кой е продуцента.

А кой е продуцентът този сезон?

Засега ми изглежда твърде малко режисирано. Един от тайните на успеха на това предаване в чужбина е именно в режисурата - предтсавянето на ергена като идеален джентълмен, интелигентен, образован, възпитан, успял. И на жените също. Ясно е, че такива хора в истинския живот няма. Та, ако ги оставят ергените да си развяват коня, ще се изгуби магията на това предаване. Предаването не е за любов, а за мечтите на хората, мъже и жени, за това как си представят идеалния човек от противоположния пол.

# 2 597
Мартин си каза, че в младежките години само е учил, наблягал на учението, така да се каже. Явно затова го е ударил на живот на по-късен етап.

# 2 598
Мартин е много злобен и не може да губи, това е ясно от време оно.

Тази, дето не е негов тип, май също я е минал, то типовете там са без значение.

# 2 599
За да го оставят Марто без слушалка и да си прави каквото реши, разчитат че няма да срине предаването и има достатъчно капацитет сам да ръководи играта. Не ще да е някой залюхан така си мисля. Аз съм го гледала само в ББ и не помня изобщо как се е държал, а и беше за кратко.

# 2 600
Мотото на участничките е Няма лоша реклама. Никоя самоуважаваща се жена няма да влезе в този формат, независмо кой е продуцента.

А кой е продуцентът този сезон?

Засега ми изглежда твърде малко режисирано. Един от тайните на успеха на това предаване в чужбина е именно в режисурата - предтсавянето на ергена като идеален джентълмен, интелигентен, образован, възпитан, успял. И на жените също. Ясно е, че такива хора в истинския живот няма. Та, ако ги оставят ергените да си развяват коня, ще се изгуби магията на това предаване. Предаването не е за любов, а за мечтите на хората, мъже и жени, за това как си представят идеалния човек от противоположния пол.
Съгласна съм, че така се прави, но аз лично предпочитам естествено поведение.

# 2 601
В уменията му за социална адаптация никой не се съмнява, доказа ги много енергично. Създадоха се обаче очаквания, че е интересен при общуване, което за сега липсва. Предполагам, че още не се е разгърнал, като посвикне с обстановката може и да му се получи. Колкото и спокоен да изглежда, едва ли го е подминала сценичната треска.

# 2 602
Аз Мартин не го познавам от други формати, сега за първи път го виждам. Все още не мога да преценя какъв е, мисля, че на пръв поглед няма жена, която да му е грабнала вниманието, просто опипва почвата и се държи любезно със всички. Не го виждам заинтригуван и се надявам тепърва да предстои. Засега ми изглежда само преценяващ и опипващ почвата. Дали е умен - не мога да кажа, събеседничките му засега не предполагат развитие в тази посока, той се държи на нивото им, тоест ниско, но има ли нещо друго в него - не знам. В синхрони се държи социално приемливо - няма как да каже тая тъпа овца как можах да я избера... С две думи - не ми е ясен все още.

# 2 603
Според вас с колко от участничките Мартин не само се познава, ами ги е и минал? Те някои сами се издадоха, ама е интересно. Ще бъда много изненадана и ако не изиграят картата Емануела при положение, че са вкарали и баш Мартинка там...

# 2 604
По-добре да гледам Виктор да се черви и притеснява, отколкото предишните бастуни със школовка от някой психолог на предаването, заучените фрази, слушалката в ушите и живата мъка да се опитват да кажат нещо от себе си. И е нормално някои срещи да не се получават, просто енергиите на хората не пасват и не могат да се отпуснат. Иска ми се видя с коя девойка Виктор ще се почувства по-спокоен.

# 2 605
А според мен има една жена, която много му е грабнала вниманието на Мартин, но за негово съжаление е от другия отбор. И това е Косара. Момичето е наистина изключително красиво и се надявам да не се подлъже от тоя застаряващ "ерген" с две деца и куп бройки зад гърба си. Също и Виктор не е за нея, но поне е млад и симпатичен, та по-добре с него да се заиграе, отколкото с Мартин.

# 2 606
Ето още малко Мартин:
Ще се поровя и за Вики, обещавам. 😁
https://youtube.com/shorts/RYEAfM87BgA?si=yJoQXQC52_nWYYwL

# 2 607
Косара с кое ви е изключително красива Grin на мен ми е ту мъч шпакловка и като цяло няма хубаво излъчване,но въпрос на вкус де

# 2 608
А според мен има една жена, която много му е грабнала вниманието на Мартин, но за негово съжаление е от другия отбор. И това е Косара. Момичето е наистина изключително красиво и се надявам да не се подлъже от тоя застаряващ "ерген" с две деца и куп бройки зад гърба си. Също и Виктор не е за нея, но поне е млад и симпатичен, та по-добре с него да се заиграе, отколкото с Мартин.
Загледах 2-3 минути от някакъв подкаст с Косара на тема мода - доста елементарно момиче ми се видя. Иначе е хубава, но далеч не е някоя уау.

# 2 609
Скрит текст:
По-добре да гледам Виктор да се черви и притеснява, отколкото предишните бастуни със школовка от някой психолог на предаването, заучените фрази, слушалката в ушите и живата мъка да се опитват да кажат нещо от себе си. И е нормално някои срещи да не се получават, просто енергиите на хората не пасват и не могат да се отпуснат. Иска ми се видя с коя девойка Виктор ще се почувства по-спокоен.
Може и да греша, тъй като всичко е още в самото начало, но според мен Росица е най-подходяща за него. Тя изглежда оправна, а той – малко заблуден. В същото време не е напориста или намахана, а просто момиче с повече житейски опит, което създава впечатление за по-широк кръгозор и отвореност. Очаквам между тях да се получи нещо интересно, но ще видим. Останалите му момичета изглеждат малко недодялани, също като него.

Общи условия

Активация на акаунт