🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 589
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 715
Някое от момичетата пусна недопушена цигара на земята, между дивана и масичката. И аз го видях и се изненадах, че нямат пепелник или кошче, а така, директно на плочките.
Дори да нямат, могат да измислят нещо. Празна кутийка с малко вода на дъното… Въпрос на възпитание е, но не се учудвам, защото навсякъде има такива хора.

# 2 716
Нарочно ли ги оставят такива моменти, за да сме сигурни, че уж нищо не е нагласено.

# 2 717
  • München
Здравейте прекрасни 🌹
Чета ви от прословутия 2.ри сезон! Велики сте! 🌹
Сега, да си дам моите 5 стотинки за този цирк 🤪 нито знам (от вас научих) кой, на коя, с кого, кога и т.н.... честно казано, не ме и интересува 🤪 аз си искам цирка! Гледам го вече четвърта година и се смея със сълзи 🤣 то няма такава простотия, пошлотия, позьорство 🤣  но е весело и разтоварващо 👻🤡 ако сега вкарат и госпожата, която беше "подбудена" или детето което искаше розАв замък ....
Обаче мен ме гложди нещо друго 🙄 забелязахте ли колко бяха изгорели момичетата 🤯 ау! Това боли! Аз не очаквам тези "дами" с  по 2 мозъчни клетки (които си играят криеница в празното пространство между ушите на всяка една госпожица) да се заинтересуват къде изобщо отиват, за да си вземат и слънчево защитен крем. Обаче, ало, продукцията! Защо по дяволите не си "вързахте" един договор за реклама на такива кремове и не дадохте на децата да се намажат?? Хем реклама и 💰 за продукцията, хем децата няма да страдат.
Прегръщам ви виртуално и за всички по една 🌹

# 2 718
Скрит текст:
Нова съм тук, но от години чета форума и знам, че дискусиите винаги са нажежени. Харесвам новия сезон и честно казано, не мога да разбера хейта и безсмислените спекулации около Виктор Русинов. Всяка година всички се оплакват, че ергените в предаването са прекалено изкуствени – джентълмени до степен на нереалистичност. Е, тази година ни дават напълно нормален 25-годишен мъж – и пак не сте доволни.

Повечето мъже на неговата възраст не са някакви улегнали Казанови с репертоар от 100 свалки зад гърба си. Да, Виктор е малко плах с жените, но това не го прави нито "смотан", нито "гей", както някои се опитват да го изкарат. Напротив, той е привлекателен, добре възпитан и не му се е налагало да се бори за женско внимание по начина, по който някой като Мартин – човек, който е осъзнал, че с външност като неговата трябва да компенсира с тежкареене и положение.

Тук обаче виждаме как всяко действие на Виктор се разнищва под лупа, а всички удобно забравят, че продукцията има огромна роля в това, което се случва на екран. Да, направил е забележка за грима на Косара, но дали не е бил насочван в тези разговори? Дали не е бил подтикнат да го каже - дори ясно ни се показа, че продуцентът беше до него по време на бързите срещи?! Но не, по-лесно е да го нападнем, отколкото да си зададем въпроса кой всъщност дърпа конците.

А относно спекулациите за ориентацията му – това вече е съвсем абсурдно. В България всеки модел, актор и не дай си боже Мистър България е набеден за гей. Всички сме виждали как се държат мъже, които крият, сексуалността си – бързат да си намерят "известна" приятелка (Атанс Месечков), панически реагират на всякакви намеци и живеят с вечния страх някой да не ги "разкрие". Виктор няма такова поведение. Той приема подобни въпроси с чувство за хумор и увереност. Да направиш фотосесия с рокля и да я носиш с лекота, без да се притесняваш какво ще кажат хората – това не е знак за прикрит хомосексуализъм, а за увереност в собствената си сексуалност. За всички бивши ергени се говореше същото, сякаш няма да се навъдят де що гей се е родил по нашите земи да дава подкасти, ако има огън към тоя дим.

За мен Мартин е този с отявленото педалско поведение (разлика между гей и чист педал правя), но, разбира се, ако един млад мъж не е тръгнал да "оправи всичките парцали в града", както е изпяла бившата му изгора, значи нещо не е наред с него. А ако е груб, агресивен и се хвали с дълъг списък бройки – тогава е "истински мъж". Този начин на мислене е истинската трагедия на модерната жена – защото после именно такива "истински мъже"  оставят шпалир салонни управителки с бебета или с 15 аборта.  Допускам и да греша, все пак аз съм на 22, нямам кой знае какъв опит, нито семейство, та може би съм много наивна.
Браво, момиче! Да можеше такива да са като теб Бранимирите и Габриелите, защото сте на една възраст, но на светлинни години една от друга, но уви…
Сигурна съм, че Бранимира далеч не е това, което предаването представя до момента. Всяко младо момиче в подобна ситуация, особено ако наивно приемем, че действително е там по лична покана от Ергена, а не избрано чрез кастинг, би могло да се подхлъзне. Липсата на житейски опит и подготовка си казват думата – дори срещата ѝ не беше съобразена с нейната възраст и характер, което донякъде я оправдава. Смятам, че този капан беше умишлено подложен от продукцията, за да няма толкова явно изразена фаворитка още от премиерните епизоди.
Аз пък съм сигурна, че си е точно това Бранимира, което и показва, баш такова поведение трудно можеш да подправиш

# 2 719
Скрит текст:
Здравейте прекрасни 🌹
Сега, да си дам моите 5 стотинки за този цирк 🤪 нито знам (от вас научих) кой, на коя, с кого, кога и т.н.... честно казано, не ме и интересува 🤪 аз си искам цирка! Гледам го вече четвърта година и се смея със сълзи 🤣 то няма такава простотия, пошлотия, позьорство 🤣  но е весело и разтоварващо 👻🤡 ако сега вкарат и госпожата, която беше "подбудена" или детето което искаше розАв замък ....
Обаче мен ме гложди нещо друго 🙄 забелязахте ли колко бяха изгорели момичетата 🤯 ау! Това боли! Аз не очаквам тези "дами" с  по 2 мозъчни клетки (които си играят криеница в празното пространство между ушите на всяка една госпожица) да се заинтересуват къде изобщо отиват, за да си вземат и слънчево защитен крем. Обаче, ало, продукцията! Защо по дяволите не си "вързахте" един договор за реклама на такива кремове и не дадохте на децата да се намажат?? Хем реклама и 💰 за продукцията, хем децата няма да страдат.

Нали трябва да видим колко са изгорели, за да извадят "Цикатридината"...

# 2 720
  • София
Аз пък не знам къде го чухте това превъзнасяне на Мартин от Маги в Надкаст -  тя няколко пъти каза, че е токсичен, че с такъв трудно се живее, че не е там за сериозна връзка.
На мен изненадващо, подкаста с нея ми хареса, въпреки че го започнах с големи предразсъдъци.

# 2 721
Убиец и лъжлив милионер. Може ли линк към въпросното предаване?
Адоралова, гледах предаването по телевизията(преди известно време) , канал ID, тоя за престъпленията. Линк не мога да дам. Не знам къде да го потърся, иначе с удоволствие бих дала линк.

Защо пък в ”Момата” да е фалшиво? Има доста успешни двойки - и в него и в тяхната версия на “Ергенът”.
Не знам. Така каза Момата от един от техните сезони в това предаване по ID. Каза, че трябва да правиш каквото ти казват и да избереш когото ти посочат.

# 2 722
Не знам. Така каза Момата в един от техните сезони. Каза, че трябва да правиш каквото ти казват и да избереш когото ти посочат.
Не ми се вярва… По-скоро въпросната мома е била обидена на продукцията по някаква причина. Там има много сезони и има примери за всичко. От двойки, които се женят и имат (вече пораснали) деца; през двойки, които се разделят 2 дни след финала; чак до сезони, в които няма победител/ка. Общо взето всичко сме видяли.

А иначе това за серийният убиец е от едно съвсем различно предаване от 60-те години на миналия век. И в България имаше подобно преди години, но не му помня името. Концепцията беше, че една жена стои на сцената, а зад параван са няколко мъже. Тя ги пита някакви въпроси и накрая на епизода трябва да избере един от тях, след което махат паравана. Та, това беше серийният убиец. Иначе в “Ергенът: Любов в рая” преди няколко години имаше един, който се оказа с присъда за побой и изнасилване. Изгониха го от предаването, след като се раздуха за криминалното му минало.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 19:48 от Lilly_85

# 2 723
Крайно време е да направят "Момата".
Ще е интересно.
Обаче в американския формат(както вероятно и навсякъде) всичко е нагласено. От формата казват на момата кой да избере. Няма хър, няма мър. Гледах по ID, че единия Ергенин към който се е била насочила се оказал убиец и лъжел, че е милионер. Тя обаче си го харесала и дори след като узнала какъв е, не спряла да го харесва, чаровник бил. Пак говореше мило за него, слабост и бил. Дори известно време след формата поддържали връзка.
Пп Честно, не ги слуша главата тия американци, ама хич, хич не ги слуша.
Да не би да говориш за друго предаване, доста по-нискобюджетно и долнопробно. Там участникът не е бил убиец, а е станал такъв след предаването. Май се казваше Megan wants a millionaire или нещо от сорта.
!!! не е за слаби сърца
Скрит текст:
Така жестоко е нарязал жена си, че са успели да я идентифицират само по серийните номера на гръдните импланти

# 2 724
Здравейте прекрасни 🌹
Herzlich willkommen! Дет' се вика на чист български! 🌹💚

# 2 725
Между другото, най-яко ще се получи, ако закоравелият сърцеразбивач и женкар Мартин, вземе, че без да иска, от шега на шега, да се влюби! Хахо - хихи, остроумия, закачки и накрая - с двата крака! То обикновено точно така става, когато най-най малко го очакваш и се чувстваш в пълен комфорт!
Ива ми се вижда идеална за повода. Руса, хубава, с невинно излъчване, развеждаща се (имат обща тема), не ми изглежда глупава. Перфектният капан.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 19:56 от Tess d`Urberville

# 2 726
Не знам. Така каза Момата в един от техните сезони. Каза, че трябва да правиш каквото ти казват и да избереш когото ти посочат.
Не ми се вярва… По-скоро въпросната мома е била обидена на продукцията по някаква причина. Там има много сезони и има примери за всичко. От двойки, които се женят и имат (вече пораснали) деца; през двойки, които се разделят 2 дни след финала; чак до сезони, в които няма победител/ка. Общо взето всичко сме видяли.

А иначе това за серийният убиец е от едно съвсем различно предаване от 60-те години на миналия век. И в България имаше подобно преди години, но не му помня името. Концепцията беше, че една жена стои на сцената, а зад параван са няколко мъже. Тя ги пита някакви въпроси и накрая на епизода трябва да избере един от тях, след което махат паравана. Та, това беше серийният убиец. Иначе в “Ергенът: Любов в рая” преди няколко години имаше един, който се оказа с присъда за побой и изнасилване. Изгониха го от предаването, след като се раздуха за криминалното му минало.
Да, на този му гледах случая. Убивал е и деца. Голям изр*д. Иначе жената го е усетила, че е крийп и е помолила организаторите да не излиза с него на среща.

# 2 727
Между другото, най-яко ще се получи, ако закоравелият сърцеразбивач и женкар Мартин вземе, че без да иска, от шега на майтап, да се влюби! Хахо - хихи, остроумия, закачки и накрая с двата крака! То обикновено точно така става, когато най-най малко го очакваш и се чувстваш в идеален комфорт!
Ива ми се вижда идеална за повода. Руса, хубава, с невинно излъчване, развеждаща се (имат обща тема), не ми изглежда глупава. Перфектният капан.
Не мисля, че е способен да изпита подобни чувства. Тоя няма да ме изненада ако на финала я пита за името ѝ или да го обърка. Вероятно си е избрал Мартина, защото няма как да ѝ сбърка името.

# 2 728
Аз пък не знам къде го чухте това превъзнасяне на Мартин от Маги в Надкаст -  тя няколко пъти каза, че е токсичен, че с такъв трудно се живее, че не е там за сериозна връзка.
На мен изненадващо, подкаста с нея ми хареса, въпреки че го започнах с големи предразсъдъци.
Миналата година бях от тези, които не харесваха Маги. Снощи изгледах и аз Надкаст.  Маги ме изненада приятно. Нямаше го лигавенето, излишните  мимиките. Беше си водила записки и разговорът си беше много обективен и се застъпиха всички теми, които коментираме тук. Това е от вчера и там ми хареса.

# 2 729
Бъдещата ябълка на раздора, демек Косара, беше с цигарите. И на мен направи впечатление колко просташко я пусна на земята и 'небрежно' я настъпа в движение. А в друг кадър до басейна пушеше електронна и я снимаха как издиша пушека.

Общи условия

Активация на акаунт