Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 40

• 28 400
  • 831
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Ето за това говорих.Уж юск, уж икея и накрая апартаментът изглежда страхотно. Браво, Драго. Успех с новите наематели.

# 557
  • София
И на мен много ми харесва, единствено твърде контрастна ми идва синята стена в едната спалня като място за спане, предпочитам по-приглушени тонове за спане, но това е лично усещане, иначе е красива. И стълбите и тухлите са страхотни!
Къде е локацията - може да си писала, но съм пропуснала? Сега видях - център? Това е апартамента, който бяха посъсипали онези двете девойки ли?

# 558
И на мен много ми харесва, единствено твърде контрастна ми идва синята стена в едната спалня като място за спане, предпочитам по-приглушени тонове за спане, но това е лично усещане, иначе е красива. И стълбите и тухлите са страхотни!
Къде е локацията - може да си писала, но съм пропуснала? Сега видях - център? Това е апартамента, който бяха посъсипали онези двете девойки ли?
Да, Olive, този Simple Smile .

Благодаря още веднъж на всички!

# 559
drago_2008 страхотен творец си! А при моите проекти нещо все не е синхронно и не е това, което съм решила да осъществя. Прекрасното ти жилище има страхотен френски акцент и романтична нотка. Дано новите квартиранти оценят това бижу!!! Много мило, че си поместила снимките тук.

# 560
Еееее, за няколко минути да изпусна снимките на Драго! Много ме гризе любопитството сега Hug

# 561
Редовно изпускам снимки, като влизам на 3-4 дни. Smirk
За казуса на Тарталета не мога да дам абсолютно никакво предложение.Нямам идея как стоят нещата в Испания.Като гледам наемната цена не е висока.Ако мога да вярвам на украинец под наем във Варна за маломерен, прилично обзаведен двустаен апартамент, плаща 600еу.От друга страна знаете как е с наемите в различните части на Германия и НЛ.Според града може за коптори, хората да плащат над 1500еу за маломерен двустаен и се радват само да ги одобрят, и да имат покрив над главата.За скапана баня с криви, бели плочки от 70те г. на миналият век, изобщо няма да повдигам въпроса.

# 562
На мен ми стана много неприятно как някои нападнаха Тарталета, че и немарливост й приписаха. Ако някой е намарлив, той ще си живее в кочината, няма да освежава на 3 години. По мое мнение е нормално да поиска замяна на някои уреди или мебели. 10 години не са малко време и ако преди 10 години е било достатъчно една печка да може да пече с долен и горен реотан, вече е нормално и печката да има функция вентилатор да речем.    Не става въпрос да може сама да си изчислява градусите спрямо размера и вида на ястието - това да речем е екстра, другото е базова функционалност. Все пак като се вземат някакви пари, хубаво е една част от тях да се реинвестират в имота, за да е в добър вид.

Моята наемателка няма да напусна. Явно се е ориентирала, че и така предложението ни към нея е добро. Имам, обаче, едно усещане на неудовлетвореност у нея от сегашната ситуация. Същото го имам и аз, понеже вече съм не само с подпазарен наем, но и с недоволна наемателка.

# 563
Krasimilo, така е като държим наематели дълго време на подпазарен наем.
И аз го осъзнах скоро..

# 564
  • Варна
Krasimilo, всички до един ѝ казахме на Тарталета, че има право да поиска смяна на мебели уреди. Вече хазяйката ѝ дали ще се съгласи и на каква цена, само тя може да каже. Може и да откаже (с право). Не е незаконно да отдаваш морално остарял имот и на подходяща цена винаги би се наел.

# 565
Колкото до  държането на наематели дълго време на под пазарен наем, аз съм също против. Независимо , че сега съм от страната на търсещите да наема.
Това е вид бизнес и емоции не трябва да се влагат!!!

# 566
  • в пералнята
Освободи ми се един апартамент. Двустаен в Мусагеница, много близко до метрото.
Чисто нов е, ново строителство, има всичко необходимо.
За колко мога да го пусна според вас?

# 567
500лв в центъра с ПАРКОМЯСТО‼️
https://www.facebook.com/reel/1392247622143613

# 568
Освободи ми се един апартамент. Двустаен в Мусагеница, много близко до метрото.
Чисто нов е, ново строителство, има всичко необходимо.
За колко мога да го пусна според вас?
Ми двустаен в Дървеница нали писаха, че се дал за 1400 лв. Значи около тази цена. В зависимост от типа на новото обзавеждане и размера на имота от 1200 до 1400 лв, гледам че така вървят.

# 569
  • Бургас

ТРИСТАЕН!
И цената е такава, щото собственикът е военен, сутрин идва на сутрешна проверка и вечер в 22 да сте по леглата, щото гаси осветлението JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт