Случи ми се нещо странно - 31

• 60 876
  • 596
  •   2
Отговори
# 315
Аз вярвам,с първото ми гадже голяма любов имахме,обаче имаше една негова комшийка,тя много го харесваше и сякаш се дразнеше,че ние много се обичаме,че все съм в тях,че майка му и баща ми много ме харесваха.
Тя беше малка,с бебе,оставена от момчето от което е детето.
Все като ни видише,ни се радваше,но някак лицемерно го усещах.
Той имаше питбул, много лигав и дружелюбен-като детенце им беше.
Пред входната врата имаха платче за краката,някакво изтъркано там,старо.
Обаче един ден изчезна то,мислехме жената която чисти входа го е вдигнала,обаче търсихме го,няма го никъде,така и не го намерихме.И 1 ден го нямаше,на другия ден го гледаме пред вратата.
Бяхме на разходка с кучето,прибираме се и то минава първо през него.
На другия ден кучето беше с повръщане,супер отпаднало,не може да стъпи на краката си,не може да се изправи,нищо.Помислихме,че ще умре.. Така изкара 24 часа и след това все едно нищо не е било.
От тогава много започнахме да се караме,разделяхме се,събирахме се...голяма любов,а пък брашно не можем да мелим...и така минаха години,разделихме се.
След това сме се виждали по улиците,и като се видим сме си говорили все едно до вчера сме били заедно,супер близки,все едно не е имало скандали.
И аз му бях споменала,че мисля че имахме магия,но той не вярва в тези неща.
Но аз още си вярвам,че имахме и така и ще си остане.
Просто за мен друго обяснение няма.
Това момиче после,намери си друг мъж,дете от него,щастливо семейство,а при нас нещата приключиха,случаЕност-не мисля 😀
Много интересна тема, не знам как не съм попадала на нея до сега.
Ще споделя и моята странна история, с ясното съзнаване, че най-вероятно е случайност и аз полудявам.
Наскоро се разделих с мм, който реши, че иска да бъде с друга, доста по-млада жена, идваща от малко село с предимно ромско население. Живеехме в негово жилище, като той ми позволи да остана в него, докато си намеря ново място и се изнеса. Една вечер, малко преди да напусна жилището попаднах на видео, в което момиче разказваше как се е разделило с приятеля си чрез черна магия, като в канал в банята намира свой предмет увит в канап с много възли, поставен от свекървата с цел раздяла.
Стана ми интересно, но подминах. На следващият ден нещо ме накара все пак да огледам за нещо странно или липсващо. И какво да видя, в ревизията с водомерите парче канап с няколко възела. Настръхнах. Изхвърлих го веднаха в близката река, така четох, че се прави.
Пояснение: въпросната нова жена е била в дома ни, докато аз съм била в командировка.
Знам, че звучи налудничево, вие вярвате ли в такива неща и възможно ли е наистина да ни е направена магия?

# 316
Да, вярвам и съм убедена след направена магия към мен. Жената, която направи, е майка на човек, с когото излизах. Той почина следствие на здравословен проблем. Но тя си втълпи, че аз съм виновна за тези проблеми и настъпилата смърт. Даде ми лист, който беше "снимка" на нещо, с черни петна. Уж снимка на апартамента. Отделно и некролог и снимки, увити по определен начин. Е, аз съм свръх наивна и не се усетих, 2 год го държах под леглото. Самата майка знам, че се занимава с такива неща. Тя самата ми намекна, че ще направи лошо на виновника, но аз съм тъпа и не се усещах. Е, 2 години минавам през ада - от самоубийствени мисли и пробождане с нож, до липса на всякакъв късмет, не искам да изпадам в подробности, но крах във всяко едно отношение. Спрях да излизам почти от вкъщи. Омраза изпитах и към майка ми. Само тя обаче ме разбира и се опитва да помогне. В момента съм с 0 соц. Контакти. Всичко се влоши след дадения ми лист. Онзи ден и мой познат разказа подобна история. Лошо отношение по един и същ начин изпитвам във всяка сфера, в която попадна. Преди излизах, имах няколко близки човека, в момента не говоря с тях поради това, че просто решиха да се отнесат зле с мен. Но знам, че не е естествен ход на нещата. То направо зловещо се повтаря и съм сигурна, че е от това.

# 317
Какво направи с листа?

# 318
Ами изгорих го, после го хвърлих.

# 319
  • Мадрид / София
Момичета, има универсален Закон за Привличането. Каквото повикало,такова се обадило (българска пословица). Каквото излъчвате (и за мен се отнася също) такова получавате. Настройвайки се за магия,  получавате магия, тя става реалност във вашия живот. Не защото някой я е направил за да ви навреди специално. Вие ѝ давате силата да стане реалност, допускате я в себе си и от вярата ви получава силата да съществува.

# 320
  • софия
Колкото и да не ни се вярва, има сили способни да ни навредят. Напоследък за доста подобни истории слушам, от близки и познати, та започнах да вярвам.
Преди имах съсед гледач, тълпи от хора се редяха пред входа на блока за среща с него. На мен не ми вдъхваше доверие и не съм ходила, но пък гледам, че се е сдобил с няколко много скъпи коли.

# 321
O, не, тия мантри за недопускането понякога не работят. Аз до този момент не съм вярвала в такива неща. Но лично се убедих, че работят по някакъв начин. И сега искам да ги изчистя.

# 322
  • Мадрид / София
Насочената негативна енергия може да навреди (например прокълнаването, проклятието), но тя и се връща към създателя си.
Rajeema, винаги е имало и има хора, които се възползват от нещастието на другите, обаче истинските медиуми и ясновидци отделят много време и усилия за да помагат на хората и заплащането им е форма да им се помогне да живеят и да продължат да помагат. Има две групи едните смятат, че не трябва да им се заплаща и другите считат, че е редно да им се плаща.
Ябълково сладко, реалността на всеки един от нас е комплекс от много фактори на различни нива и това я прави доста сложно нещо и уникална за всеки един.

# 323
  • софия
Angela, вярвам в написаното за негативната енергия. Всичко лошо, което съм казала ми се е върнало. Проклинане не бих си позволила, не изпитвам чак толкова лоши намерения и чувства.
Ябълково сладко в момента ми препоръчват да отида при ходжа, за да изчисти негативното, ако има такова. Мен обаче ме е страх да се занимавам с такива неща.

# 324
  • София
Това, че едни вярват, други - не, не прави опитите на едните и пропадането в периоди на другите по-малко вероятно и изпълнимо.
Моя близка намери един ден при ремонт/разместване в дома си скрит "ядец" - пилешкото кокалче - увит в някакво парче плат и превързано с конец. Почти знаехме кой може да го е оставил и кога. Както и да е - тя си имаше своите здравословни проблеми и тогава, не се увеличиха, но и не намаляха; превърнаха я в хипохондрик.
А самия аз съм ходил в младежките си години на ходжа (мисля, че беше в Асеновград или наоколо - ходжата не беше много стар, беше известен). Имах натрупани няколко събития, които доста ме бяха сринали. А и в един от "вариантите" си мислехме у дома, че има кой да ме прокълне заради какво (по нейному си).
Е, ако щете вярвайте (все още нямам проблеми с паметта Simple Smile), едва ли е имало осезаем резултат от посещението - иначе сега щях да ви пиша: и стана тъй и тъй и аз така и така... Помня все още, че едно големшко шише от мин.вода стоя у дома някое време (ама пиех ли, не пиех ли; дали ходжата не пусна вътре листчета с молитви? - не ми е в главата днес), после го изхвърлихме в река. А от самото посещение - тогава ми е било важно (щом сме отишли), но ми беше почти 50:50 и интересно самото общуване, "сеансът". И бях положително настроен от срещата ни. А на жена ми преди 20-тина год. й ляха куршум против паника и страх от събитие - бяхме заедно, на нея й помогна; даже и чисто психологически да е било.
Скрит текст:
Имаме си някаква "прокобна обремененост" в моя род и (не казвам: вярвам) я приемам по-скоро с течение на времето и случките в живота ни. На татко ми бащата пада в кладенец, докато майката е още бременна, и загива. Майката умира докато татко е бил бебе - гледан е от роднини. И се разказва история, семейна "хроника" (някога направих нещо като "интервюта" с магнетофон с някои от живите още възрастни хора по негова линия): на баща му (загиналият в кладенец) - бащата, отишъл някъде на нива/бостан/земя и хванал на място 2-3 младежа - етнически турци - да крадат/золумстват (я, колко навреме ми дойде тая чуждица на клавишите) там. Той бил як, здрав мъж, те нещо го заплашили, той ги погнал, а те хукнали. Подгонил ги, взел камък и замерил по тях. Улучил единия и то фатално: не е ясно дали веднага, дали после, но онзи умрял. И неговия род проклел рода на прадядо ми.
И като си давам сметка как премина живота ни - докато бяхме мама, татко и аз - сетне моят собствен..., по-скоро вярвам, че "черната магия" съществува. Най-малкото като адресирана енергия (вид "насочена хипноза", "лоши очи", енергийно вампирство). Е, повече вярвам в летящите чинии и палеоконтакта.

# 325
В рода на мъжа ми всички жени са губили своите съпрузи твърде рано и то все при нелепи ситуации - не са свързани с боледуване. При нас жена в друг град, която не ни познава ни спря и ни го каза, каза, че планираме сватба, което беше така, но ние нищо не потвърдихме в тази връзка, след което каза, че ако подпишем същото ще се случи и на мен с мъжа ми. Това, което мен ме втрещи, е че говореше с подробности сякаш познава семейството, а няма как в този край да имат познати. Подробности дори свързани със смъртта на баща му, с един конкретен белег, въобще все твърде специфични неща. Познайте дали се оженихме, а вече бяхме започнали да плануваме всичко. Та... страхът е голямо шубе. Grinning

# 326
Това за рода е друго,там има нещо което се е случило в миналото и си продължава напред докато не се изчисти. Докато не се приеме и прости.
Това е за констелации,не е магия.

В рода на мъжа ми всички жени са губили своите съпрузи твърде рано и то все при нелепи ситуации - не са свързани с боледуване. При нас жена в друг град, която не ни познава ни спря и ни го каза, каза, че планираме сватба, което беше така, но ние нищо не потвърдихме в тази връзка, след което каза, че ако подпишем същото ще се случи и на мен с мъжа ми. Това, което мен ме втрещи, е че говореше с подробности сякаш познава семейството, а няма как в този край да имат познати. Подробности дори свързани със смъртта на баща му, с един конкретен белег, въобще все твърде специфични неща. Познайте дали се оженихме, а вече бяхме започнали да плануваме всичко. Та... страхът е голямо шубе. Grinning

# 327
Навремето по селата, тая магия са я нямали за нищо. В двора на баба ми е намерено нещо, след това при ремонт, е намерено яйце, скрито зад мазилката в една от стаите. Дали вярвам или не, но от позицията на времето, се оказва, че този род няма да бъде продължен.
Това, в което искам да вярвам е, че жалките хорица, прибягващи до такива неща, си получават заслуженото. Дали те, дали най-милите им. Защото си го просят

# 328
И вкъщи при баба ми са намирали неща, но там роднина го прави това. Оставени яйца с конци, напръскано със син камък, нарязана риза на простора, орехи, топче с косми и яйца и т.н. - тогава леля ми се влоши в рамките на 3 месеца въпреки терапията и почина, бяха открили сух хляб в краищата по вратата след посещение от съответната роднина.   Чак ми се повръща от това, че някои хора си позволяват намеса в чужди животи, надявам се обаче нищо да не стане друго лошо.

# 329
  • при късмета
Това с яйце в мазилката е стар номер на майстор. Като не му хареса заплащането или наели я го започне да критикува работата му, слага яце в мазилката или комина за отмъщение. Във филма "Баш майстора" репликата на К. Господинов е "трай че ще ти сложа шапката", но оригинала е, че ще сложи яйце. От стари хора на село съм го чувала

Общи условия

Активация на акаунт