Случи ми се нещо странно - 31

• 60 924
  • 596
  •   1
Отговори
# 300
Ще е доста кофти, ако винаги когато решат могат да ни виждат и да са около нас.... Ами в банята, в леглото, докато се преобличаш.... Може да звучи като твърде много битовизъм, но си е от значение.
От моя опит, доколкото знам не са постоянно при нас, че дори много често са в други измерения и не знаят какво се случва в нашия живот. Например при баба Ванга, когато някой е ходил, често е идвал и негов починал близък, който е питал пророчицата какво се случва с даден жив човек. Така че не винаги знаят какво става в живота ни.

# 301
Здравейте, включвам се и аз.
Споделяла съм веднъж много назад в групите част от историите ми.
Ще започна с това, че съм много, много сензитивна още от дете. Имам ясни спомени от годинка, а с паранормалното се сблъсквам от 3-годишна.
Сънувала съм куп неща, които се случват 1:1, включително катастрофа, престой в болница, смърт на познати, преместване в друг град(нямах намерения да ходя там изобщо, в чужбина е) и куп други събития.
Интересното е, че освен това имам и множество сънни парализи(поне 1 на седмица), които се научих да контролирам. В тези сънни парализи съм виждала и усещала ужасяващи неща(но да кажем,
че това се обяснява до някаква степен като игра на мозъка). И тук искам да разкажа една история. С вече бившия ми ММ сме на почивка към Сандански в една къща за гости и е около 3:00 вечерта, спим. Аз обаче сънувам, че нещо огромно ме преследва със страшна сила и се опитвам да бягам, но не мога. Спъвам се и падам. От това се събуждам ужасена, а до мен - и по скоро над мен, стоеше огромна, много висока черна фигура. Силует, без лице. НЕ съм в сънна парализа(както казах по-горе .. перфектно я различавам). Изпищях толкова силно, че и приятелите, с които бяхме, дойдоха да ни проверят. Разбира се ММ също се събуди и фигурата изчезна. И няма да повярвате- Сънувал е как нещо го гони и той бяга и пада…
От този ден е излишно да казвам, че сама спя само на светло 😂
Сънните парализи обаче продължават. Какво ли не правих- четоха ми Кипрянови молитви , като ходихме да ми леят куршум от 10 човека, жената беше направила червен конец само за мен. Явно съм си родена с тази ,,дарба” и това е то 😃 Нищо, че предпочитам да мога да спя. Ако има значение- родена съм на 11.01 в 10 без 10, бебе номер 88.

# 302
90% от проблема със сънните парализи е страха, с който се отнася човек към тях. Достатъчно е в повечето случаи да ги третирате като стресова ситуация: успокоявате дишането, знаете, че това не е нищо повече от приток на адреналин в тялото и спокойно чакате да мине

Псих. страна е също голям проблем, защото нито реална фигура има там, нито видяното може да ви направи нещо (направило ли е досега? Не), но е допълвана от почти суеверно страхопочитание, че едва ли не това е дарба - не е, хора с шизофрения също имат епизоди с парализа, състояние е, подсилвано от психиката.

Така че, можете да си помогнете.

# 303
90% от проблема със сънните парализи е страха, с който се отнася човек към тях. Достатъчно е в повечето случаи да ги третирате като стресова ситуация: успокоявате дишането, знаете, че това не е нищо повече от приток на адреналин в тялото и спокойно чакате да мине

Псих. страна е също голям проблем, защото нито реална фигура има там, нито видяното може да ви направи нещо (направило ли е досега? Не), но е допълвана от почти суеверно страхопочитание, че едва ли не това е дарба - не е, хора с шизофрения също имат епизоди с парализа, състояние е, подсилвано от психиката.

Така че, можете да си помогнете.

Да, имате право, но аз нямам страх към тях. Просто са изключително неприятни, иначе - фигурата си беше съвсем реална, не е била част от сънна парализа.

П.с. Със сигурност нямам някакви психически  проблеми , работата ми е такава, че това се проверява доста обстойно. 🤭

# 304
Случка от преди 10 дни. Отивам на плаж с детето, забавляваме се двете. В един момент до нас разпъва хавлия жена, нищо странно. Тя е с гръб към мен, не я виждам в лице и изведнъж ми минава мисъл как би било добре да е някоя позната. След минутка тя се обръща и се оказва моя бивша колежка.  Е полафихме си.

# 305
Случка от преди 10 дни. Отивам на плаж с детето, забавляваме се двете. В един момент до нас разпъва хавлия жена, нищо странно. Тя е с гръб към мен, не я виждам в лице и изведнъж ми минава мисъл как би било добре да е някоя позната. След минутка тя се обръща и се оказва моя бивша колежка.  Е полафихме си.
Ся, ако беше мъж, щях да кажа, че подсъзнателно или съвсем закономерно си я познала в гол гръб, ама като не си...Simple Smile

# 306
  • софия
Най -вероятно сте я видяли с периферията или сте я познали по прическата или движенията , просто мозъкът е направил връзката малко по-бавно.
 Мисля че съм споделяла тук за моята сънна парализа ,която прераства в осъзнат сън и общо взето е с един и същ сценарии- има нещо до леглото - веднъж беше вълк , друг път крадец ,малко по-безплътна жена и стоят до леглото ,аз не мога да мърдам известно време и после нещо се случва и почвам да се боря с тях .  Вероятно е някакъв вътрешен страх или тревога с която не успявам да се справя.

# 307
Скоро ми се случи и на мен нещо.
С една "приятелка" от март месец спряхме да се чуваме... поддържахме връзка всеки ден,случиха се едни неща и край...
Тя роди,аз родих,никоя не звъна на никоя,беше в друг комплекс,и разбрах че се е върнала-живее близо до нас.
Излизам,и станах с мисълта,че ще я видя щом се е върнала.
Ами след като излязох,след 1 час я видях..не знам силата на мисълта ли,какво беше това 😀

# 308
На мен преди време ми се случи да  припозная отдалече една жена за една колежка,която не бях виждала от много време. В същото време тя ме вижда и ме припознава също за някого и започва да ми говори, и когато и чух гласа разбрах,че съм се объркала и и се извиних, а тя също каза,че се е припознала.
Все съм се обърквала,ама и двете да се объркаме едновременно една с друга ми беше малко странно..

# 309
  • София
И на мен ми се беше случило абсолютно същото, беше се смрачило, уличните лампи не бяха още пуснати. Аз бях припознатата колежка.

# 310
  • Г. О.
Забелязала съм, че когато се припозная в някого, ти още същия ден го виждам... може и цяла година да не съм го срещала, но точно него ден ще го видя.

# 311
  • софия
Много интересна тема, не знам как не съм попадала на нея до сега.
Ще споделя и моята странна история, с ясното съзнаване, че най-вероятно е случайност и аз полудявам.
Наскоро се разделих с мм, който реши, че иска да бъде с друга, доста по-млада жена, идваща от малко село с предимно ромско население. Живеехме в негово жилище, като той ми позволи да остана в него, докато си намеря ново място и се изнеса. Една вечер, малко преди да напусна жилището попаднах на видео, в което момиче разказваше как се е разделило с приятеля си чрез черна магия, като в канал в банята намира свой предмет увит в канап с много възли, поставен от свекървата с цел раздяла.
Стана ми интересно, но подминах. На следващият ден нещо ме накара все пак да огледам за нещо странно или липсващо. И какво да видя, в ревизията с водомерите парче канап с няколко възела. Настръхнах. Изхвърлих го веднаха в близката река, така четох, че се прави.
Пояснение: въпросната нова жена е била в дома ни, докато аз съм била в командировка.
Знам, че звучи налудничево, вие вярвате ли в такива неща и възможно ли е наистина да ни е направена магия?

# 312
Да, аз вярвам. Намирали сме яйце, увито с конци на тавана на къщата ни преди години, случваха ни се неприятни неща. След изхвърлянето му всичко приключи. Вярвам и че предимно това е енергия, която в повечето случваи се неутрализира, изнасяйки я от дома - най-добре в река, течаща вода. Това е и причината да не допускам "приятели" вкъщи.

# 313
  • Мадрид / София
Никога не съм вярвала в магии. В насочена негативна енергия - да. Ако не я допуснеш в сърцето си, не ще ти навреди. Сантименталните двойки в днешно време рядко остават до край заедно. И не защото е направена магия. Всеки поема и върви по свой път и се развива.

# 314
Много интересна тема, не знам как не съм попадала на нея до сега.
Ще споделя и моята странна история, с ясното съзнаване, че най-вероятно е случайност и аз полудявам.
Наскоро се разделих с мм, който реши, че иска да бъде с друга, доста по-млада жена, идваща от малко село с предимно ромско население. Живеехме в негово жилище, като той ми позволи да остана в него, докато си намеря ново място и се изнеса. Една вечер, малко преди да напусна жилището попаднах на видео, в което момиче разказваше как се е разделило с приятеля си чрез черна магия, като в канал в банята намира свой предмет увит в канап с много възли, поставен от свекървата с цел раздяла.
Стана ми интересно, но подминах. На следващият ден нещо ме накара все пак да огледам за нещо странно или липсващо. И какво да видя, в ревизията с водомерите парче канап с няколко възела. Настръхнах. Изхвърлих го веднаха в близката река, така четох, че се прави.
Пояснение: въпросната нова жена е била в дома ни, докато аз съм била в командировка.
Знам, че звучи налудничево, вие вярвате ли в такива неща и възможно ли е наистина да ни е направена магия?

Доста е възможно това, но според мен вече е без значение, след като се разделяте. Ако си беше стоял на д-то Вашият бивш (вече) мъж, нямаше да има разни такива неща в домът Ви.

Общи условия

Активация на акаунт